Hiç taviz vermedim vermem de
Taviz verdiğim konular var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
insanlar normalde taviz vermez, veriyorsa mutlaka bir nedeni vardır bu da "bencillik" olabilir yani taviz vermediğinde kendisine mutlaka olumsuz bir yansıma olacaktır. bu işin "zihinsel" insanla ilgili olma kısmı bu çok abartıldığında karektersizlikten tut bilumum hakaretler edebilrisiniz. birde hiç bir çıkarı olmadan gerçekten insanlarla iyi anlaşmak isteyen ve bunu "ruhsal" yapan insanlar var. işte bu insanlar zihinsel insanlardan çok zarar görürler. ve yaptıkları taviz vermek değildir yani kendi en küçük menfaatleri için "zihinsel" bilinçli, zekasıyla, aklıyla karar alıp yapmaz. gerçek sevgi , mutlulukta da zihinsel bir yaklaşım olmaz zaten. ama zihinsel insan onun bu davranışını yanlış algılar çünkü hayata bakışı o tür insanlardan çok farklıdır dananın kuyruğunun koptuğu yer ; neredeyse istisnasız bütün insanlar "zihinsel" dir ya da çok yakındır.
Ailem ve ailem olarak gördüklerim ile ilgili böyle hesaplar hiç yapmadım, bundanda hiç gocunmadım, saçlarının teli etmez ancak kalan diğer herkes ile ilgili er veya geç had bildiririm. ER VEYA GEÇ!!! :)
Cevap
4Cevap
Sadece aileme karşı verebiliyorum zor olsa da çünkü koç burcuyum yani kişiliğime ters ama ailem için yaparım ne olacak
Bazen bana kötü davranan ya da yardım etmeyen insanlara iyi davranıp yardım edebiliyorum ama sonra pişman ediyorlar tabiki
Merhametimden taviz veririm ânca.
Artık yok vermiyorum bitti
Hiç taviz vermem neysem oyum
Hiç taviz vermem
ozel konularda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?