Dün bir bugün iki sen öylesin sen busun gibi söylemlerde bulunan kişilere aksini göstermeye çalışıyor musunuz?
Genelde söylediklerine katılarak yola devam ediyorum. Bir de onu ikna etmeye mi çalışacağım o kim ya sdsd

Dün bir bugün iki sen öylesin sen busun gibi söylemlerde bulunan kişilere aksini göstermeye çalışıyor musunuz?
Genelde söylediklerine katılarak yola devam ediyorum. Bir de onu ikna etmeye mi çalışacağım o kim ya sdsd

Hayır tabiki. Beni tanıyanlar nasıl karakterde bir insan olduğumu çok iyi bilir.. Tanımayan insanlar için kendimi yoramam kusura bakmasınlar lütfen.. 😅
Pek anlayacaklarını sanmıyorum ama teşekkürler.. 😄
Tahmin etmiştim.. 😂😂
Hiç takılmadım. Kendilerinden biçtikleri pay kadar bize anlam yüklerler ki gram önemi yok. Ama bu siteden birine maalesef ki dava açmak durumunda kaldım. Hakarete tahammülüm yok. Çok sabrettim.
Cevap
6Cevap
Hayır tabi ki de umurumda bile değiller anca boş boş konuşurlar.. ben sadece değer verdiğim sevdiğim insanın söylediklerine bakarım..
Yioo, iftira atılmıyorsa takılmam. :D
tanımadıkları için uzaktan yorum yaparlar ve genelde hatalıdır zaten yakın olmadıkları için umursamam
Herkes herseyi düşünebilir, ama söyleyemez, engellerim konusturmam
Tanıyanların söylediklerine bile takılmıyorum ki onlara takılayım
Zerre umurumda olmaz
Takılmam sonuçta tanımıyor
Ön yargılı ise tanışmayı bırakırım
Takılabilirimmm yani sen kimsinde öyle yorum yapma cesaretine sahipsin diye skdkg
Takılmam umrum olmaz.
Herkesi ciddiye almamak gerek ✍🏻
Hiçbiri umrumda değil
Hayır onlar kim umrumda olmaz
İster istemez evet
Umrumda olmaz
Hayır tanıyan insanlara da takılmam
İşte o kerizx benm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?