Seni tanımayan insanlarda nasıl bir izlenim bırakıyorsun?

insanların sizi tanımadan önce hakkınızdaki fikirleri genelde nasıl olur?

ve sizi tanımadan önceki fikirleri doğru çıkıyor mu? gerçek karakterinizle bıraktığınız intibayı karşılaştırın.

bundan sonrasını okumaya çokta lüzum yok kendimden örnek veriyorum burada. sen soruyu burayı okumadan direkt cevaplayabilirsin güzel üye.
------------0------------
misal ben genelde sıkıcı, hayattan bezmiş, içi geçmiş, iyi niyetli utangaç, yardımsever, kibar ve aptal bir izlenim bırakıyorum.

ama aslında göründüğüm kadar domuz değilim. eğlenceli sayılırım karşımdakini güldürebiliyorum gayet. yanlız bir şartla.eğer yanımdaki kişinin benden üstün olmadığına kanaat getirdiysem..
onun dışında depresif geçirdiğim zamanlarım oluyor evet ama akabinde coşku patlaması yaşıyorum. tutarsız bir yapım var.

her zamanda kibarlıktan kırılmam.
aile terbiyesi+ebleh bir surat+incecik bir ses tonu, kibar olduğum izlenimini bırakıyor sanırım ama daha samimi içten olduğum zamanlar var

aptallık? ııı belki.. aptal olabilirim ama sağduyulu ve sezgileri kuvvetli bir insanım. bu da karşımdakini iyi tanımama ve çok kuvvetli tutku ve duygularımın olmasına yol açıyor. ee haliyle merak ve araştırma arzusu var. ne kadar uğraşırsam uğraşayım şu alık ifadeyi suratımdan silemem
Seni tanımayan insanlarda nasıl bir izlenim bırakıyorsun?