Hemen hemen herkes yanlız kalmaktan korkuyor sırf yanliz kalmamak için zehirli ilişkilerinden kopamayanlar var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVaroluşun doğal bir yanı olan yalnızlıktan hiçbir zaman korkmadım. Yalnızlık kendimi tanımlar ve kendimin benzersiz bakış açılarına ve değerlerime göre seçimler yapabildiğimi iddia bile ederim. Yalnızlık korku değil, benim için iç gözlem ve kendimi keşfetme fırsatıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadece ailemi kaybedip onların sevgisinden mahrum kalmaktan korkuyorum. İkili ilişkilerimde bu korkuyu fazla yaşamıyorum. Çünkü bağlanma gibi bir durumum olmuyor. Biliyorum ki hayatıma aldığım her erkek bir an gelecek beni hiç düşmeden üzecektir. Bunun bilincinde olarak hareket ediyorum.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 207,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKorkmuyorum ki.. kendimi bildim bileli yalnızım zaten.. kaybedince korkacağım kimse yok. merak ettiğim yok. ya da beni merak eden yok.. boşluk var sadece
00 Yorumla
+1 yılYalnızlığı severim. Fakat dozunda olmalı. Yeri geldiğinde sosyal olmakta lazım ki psikolojiyi mundar etmeyelim.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
40Cevap
Ben korkmama sebebimi söyleyeyim Can yücel'in de dediği gibi BAĞLANMAYACAKSIN
Bağlanmayınca kaybedecek bir şeyin de olmuyor doğal olarak kaybetmekten korkma duygusu da
Şu an kendime kendimle zaman geçirmeyi öğretiyorum her geçen gün kendime alışıyorum ne hiç kimseye ihtiyaç duymuyorum zaman geçirmek veya başka bir şey için00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnızlıktan korkmuyorum çünkü insanın esasen yalnız olduğunun farkındayım. Çocukluktan sosyal beceriler yüksek biriyim yalnızlığın kıymetini de anlamış biriyim. İnsan esasen yalnız olan ama toplum içinde yaşayan bir varlık. İnsanların bence korkmasının sebebi kendisiyle baş başa kalmak yüzleşmek istemiyor artık insanlar…. Pademi dönemine bakınız …
10 Yorumla
+1 yılAsla öyle biri olmadım küçüklüğümden beri bana ters gelen ne varsa sildim kaç yıl tektim ben kimse yoktu istesem olurdu ama o ortamlara girmek istemedim
21 Yorumla- +1 yıl
Çünkü asil bir kadın olmak böyle birşey💅
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalniz kalmaktan herkes korkar. Yalnizlik Allaha mahsus. Ama illa karşi cinsin olmasini aşk olmasini kastetmiyorum. Yakın bir arkadaş dost olmasi sart insana. Doğan cüceloğlunun dediği gibi "yaşadiğin güzel bir olayı, başarıyı paylaşabileceğin kimsen yoksa o mutluluk sana zehir olur". Yani yalnizim seviyorum vb. Yazanlarin da hepsi yalan. Yalnizlik kimseye mutluluk getirmez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlıktan korkmuyorum sanırım tek başıma mücadele etme olgunluğuna eriştim kimseye ihtiyaç duymadan hayat devam etmeye filan
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında korkulan yalnızlık değil de yalnız ölmek oluyor. En azından benim için öyle.
Yanında hiç kimse olmadan eriyip gitmek çok üzücü. Yoksa şu an yalnız olmak dediğin gibi zehirli ilişkilerden kopmamaktan çok daha iyi.00 Yorumla Mutsuzluk ve üzüldüğünde destek yok sıcak bi sarılma teselli veren olmayacak yanlız lık adı üstünde mutsuzluk insan kendi kendine yeter ama nereye kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendi varligindan şüpheye düsmek, yaşamına birinin tanıklık etmeyeceğini düşünmek bazen ürkütür.. Sonuçta Allah değiliz sürekli yalnız kalabilme yetisine sahip olalım..
00 YorumlaKorkuyorum, yalnız kalınca benim IQ. Yükseliyor mecburen değil de tercih edilmiş, kaliteli yalnızlık iyidir
03 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. kaybedecek bir şeyiniz yoksa karanlıktan ya da herhangi bir şeyden korkulacağını düşünmüyorum. yalnızlıktan hiç korkmadım
00 Yorumla
+1 yılYanlızlık Allah'a mahsustur. Yalnızlığı sevdiren insanlar olmadığı sürece, yaşamalı yaşanması gereken ne varsa...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlıktan korkmuyorum. Aksine buna alıştığım için mutluyum. Kendimle konuşmayı da seviyorum.
09 Yorumla- +1 yıl
Alıştığın için sevinmemelisin
- +1 yıl
Yo, bence iyi. En azından gidenin arkasından takılı kalmıyor insan.
- +1 yıl
Sorun giden veya kalan olmuyor bi gün hayatına illa biri girecek yanlızligini dolduracak bu sefer ona alişacaksin ayrılmak zorunda kaldınız ne olur biliyor musun? Hayata küsersin kendine kapanirsin olan sana olur
- +1 yıl
Ah be bacım, biz o evreleri geçeli çok oldu. Ben hayatı kaçırdım, kaçırıyorum evresindeyim. 27 - 32 yaş sendromu. Kim takar elin kızını da gideni de kalanı da. 😏
- +1 yıl
Geçmiş olsun öyleyse
- +1 yıl
Sen sen ol birilerine bağlı kalma, gün gelir senin bağlılığını birisi sana karşı kullanır, ve hiç anlamadan yapmayacağın şeyleri yapmaya başlarsın.
- +1 yıl
Oda yaşandı Tuncer almam gereken dersi çoktan aldim
- +1 yıl
O zaman kaliteli yalnızlıklar diliyorum. 👍
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılvalla korksaydım 41 yasına yalnız gelmezdim sanırım
025 Yorumla- +1 yıl
Sen olayı abartmişsin be kardeş
- +1 yıl
işte böyle yargılayan yadırgayan tipleri görünce boş bir kalabalıktan akıllı bir sakinlik daha iyi geldi 2,3 zaman seks yapıcan eglenicen ondan sonra?
- +1 yıl
Kendinize göre haklı olabilirsiniz
- +1 yıl
kendimce haklıyım sence değilim çünkü seçimim sana göre saygı duyulacak bir şey bile değil çünkü saygı duymayı bile bilmiyorsun :)
- +1 yıl
daha kendine yalnız bir şekilde katlanamicak kadar ezik ve güçsüzsün yalnızlıgını istiyorsun senin yerine başkası kaldırsın baskası yükünün altına girsin ama milleti küçük görüyorsun :D
- +1 yıl
Şu an bana kukremeniz doğru değil soylediklerinize bir saygisizlik göstermedim. Zamanında İnsanlar tarafından baskı yediğiniz çok belli oluyor öfke dolusunuz kendinizi iyileştirin bu konuda yanlizliginizda beni kötü etkilemediği sürece size saygısızlık yapmam iyi akşamlar
- +1 yıl
laflarını daha iyi seç ergen kafasından cıkamamıssın henüz
- +1 yıl
Ergen olduğumu düşünüp hala konuşmanizda sizin ergenliginiz
- +1 yıl
niye konusmayayım? ben sonucta önyargı yapan ya da nefret duyan biri değilim bu sizlere has algınızda hemen o yönde :) ben erdemli olma yolunda sürekli kendimi geliştiren birisiyim 41 yasına kadar kim allah korkusundan bakir kalabilir?
- +1 yıl
Kendinize göre haklısınız demek sizinle aynı fikirde olmadığım demek siz bunu saygısızlık olarak algılayıp bana hakaretler saydirdiniz ama ben yinede anlıyorum bununla ilgili bir travmaniz olduğu çok bariz umarım bu geçer daha sakin daha huzurlu bir şekilde yaşarsınız
- +1 yıl
ne travmam olucak yahu? herkes istedigi hayatı yasamıyor mu zaten? kendine göre haklısın diyeceğine sende haklısın de.. kendine göre haklısın demek senin bazı sebeplerin ama toplum o yönde olmayabilir demek lafın geniş manaya çekilmeye müsait.. yani insanlarla konusurken laf altın anahtar karsı taraf herseyi düşünebilir.. kendime göre haklı ama sana göre değil ötekine göre değil... zaten neitzchede demiyor mu kültür diye yarattığınız bu saçmalığı neden kabul edeyim diye.. doğarken zeki doğarsın kültürü olan topluma girdikçe aptallasırsın sonra şu şöyle olsa nasıl oluru tartısırsın 10 yasında cocuklar bile bizden zekiyken biz zekiliğimizi tartısıyoruz..
- +1 yıl
Doğru söylediniz ama sizinde iletişim sorununuz var önce bunu kabul edin sağlıklı iletişim kurabilen bir insan sorar hani bunu burada neden söylediniz yargilayanda yadirgayanda sizsiniz ama bu damgayı bana yedirmeye çalişiyorsunuz
- +1 yıl
üslubum sert geliyor farkındayım canını sıktıysam özür dilerim ama karakterim böyle dürüst insanlar dobra olur biraz lafı cekinmeden söyler o da kaba olarak algılatıyor
- +1 yıl
Dobraliga bakarsak bende dobrayim ama durduk yere yukselmiyorum
- +1 yıl
yükselmedimki düşündüklerimi söyledim sadece düşünmekte mi yasak :)
- +1 yıl
Neyse boş ver uykum geldi
- +1 yıl
uykun açılmıştır sanmıştım ben :D
- +1 yıl
Hiç bir şey uykumdan önemli olmaz
- +1 yıl
narsistlik var mı :)
- +1 yıl
Narsistlik mi uyku kaliteme daha çok değer veriyorum sadece
- +1 yıl
Bu arada ben İranlıyim Türkçeme yüzde kaç puan verirdiniz
- +1 yıl
takılıyorum :D bende hiç değer vermiyorum nasıl olsa ebedi uyku var bir daha uyanamicaz.. bunu düşününce yapmayı istedigin cok sey oluyor
- +1 yıl
türkçeniz iyiymiş türk gibi konuşuyorsunuz ama bir iki iranlı kız tanıdım kalbimi kırdılar önyargı yapmama sebep oldular ülkenize karşı
- +1 yıl
Uyku düzeni sağlık açisindan çok önemli ama. Yapmayı istediğiniz çok şeyden yeterince verim almak istiyorsanız kaliteli bir uyku şart
- +1 yıl
5,6 saat yetiyo simdilik izinli oldugum gunler 10,12 saat uyuyup dinlendiriyorum bedeni..
+1 yılTuhaf şekilde yalnızlıktsn korkmam aksine kalabalık ortamdan korkarım
00 Yorumla
+1 yılTek başıma hiçbir şeye yeteöemek kendimi yetersiz görmek
00 Yorumla
+1 yılkorkmam ben atlattım o korkuyu uzun zaman yalnız kalarak.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gidiyor olduğun için bende tek kalacam diye korku basiyor
00 Yorumla
+1 yılYalnızlıktan korkmak çok kötü bir şey bence. Şahsen ben çok severim yalnızlığı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılsen bence yalnız kalmaktan korkuosun ben kac senedir yalnızım asdfa
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 25,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma sebebim sadece yaşlandığımda olur. Gençken yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe korkması, aşığım ben yalnızlığa. İnsan sevmiyorum kendime aşığım o ayrı, hedefim zirve yalnızlık
00 YorumlaYalnızım. Yalnızlıktan korkuyorum. Herkesin de korktuğunu düşünüyorum. İnsan yalnız olmak için doğmamış ve ne kadar yalnızım desene tam yalnız kalamaz hiçbir an. Yalnızlık insan duygusu değildir.
06 Yorumla- +1 yıl
Her zaman yanlız olmaz sağlıklı değil zaten benim sorum şuki neden yanlizligi kötü bir ilişkiyie tercih ediyorlar
- +1 yıl
Bahsettiğiniz insanlar kişilik bozukluğu olan insanlar normal değiller
- +1 yıl
Bence doğru asıl doğru olmayan herkesi her yanlişi olduğu gibi kabul edip normalleştirmek
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Korkmuyorum ki. Yalnızlık aklıma gelmiyor.
00 YorumlaBen yalnızlıkan korkmam
00 YorumlaBen zaten çok uzun süredir yalnızım çok çabuk insan silebiliyorum boş kalabalık olacağına yalnızlığımı seviyorum belki benim yerimde başka biri olsa çoktan kafayı yemişti
00 Yorumla
+1 yılYalnızlıktan korkmam aksine seviyorum keşke şöyle uzun bi süre insanlardan uzak kalsam. 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Yanlızlık gibi yok valla
- +1 yıl
Evet ama bu gece yalnız kalmamaya ne dersin?
- +1 yıl
Bize ters
Yalnızlık beni psikolojik olarak etkiliyor bu yüzden korkuyorum
10 YorumlaYalnızlıktan korkmuyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir derdim yok ,
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum ben hep yalnızdım. Bana göre acılarımı dindirmek lazım o da ölüm ile kurtuluş
00 Yorumla
+1 yılBen yanlizliktan korkmam sadece evde olursem kimin haberi olucak diye biraz korkum var okadar
00 Yorumla
+1 yılBi ben korkmuyorum galiba hee 😂
10 Yorumlaöyle bi korkum yok
00 Yorumla
+1 yıl38 yıldır yalnızım hiç korkmadım.
00 Yorumla
+1 yılBen yalnızlığı severim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlıktan korkmuyorum
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir korkum yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Gözümün gördüğü h birşeyden korkmam
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yalnızlık korkum yok
00 YorumlaKorkmuyorum yanlızlığı genelde çok seviyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKorkmuyorum ki
00 Yorumla Kulak çınlamsi cinlerin aklına girmesi
00 YorumlaSeverim yalnızlığı ne korkucam
00 Yorumla
+1 yılYoo asla korkmam
00 Yorumla
+1 yılZehirli ilişkiler ne guzel soylemişsiniz evet.
00 YorumlaYanlızlık ruha şifa gibi..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kim dedi korktuğumu yalnızlığa aşığım ben abla
06 Yorumla- +1 yıl
İyi ufaklık bir şey mi dedik
- +1 yıl
🍭
- +1 yıl
annene söylemem al
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnızken zombi gibiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllardır yanlızım ve korkmuyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yalnızlık zordur çoğu insanı uekutur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmuyorum ben alışığım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Hiç korkmayıp hep yalnız kaldım knk
00 Yorumla
+1 yılKorkmuyorum
10 YorumlaYalnızlık olması
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmuyorumki
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık alışınca daha güzel aslında
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmuyorum
00 Yorumla Anksiyete
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmuyorum.
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı