Kişilik & Karakter Yalnızlıktan korkar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yalnızlıktan korkar mısınız? Evet Hayır Bazen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yalnızlıktan korkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır korkmam zaten sürekli yalnızım maalesef 0 0 Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl yanlızlıktan korkarım ama yanlızımdır. ınsan oglu yanlız gelır yanlız ölur aslında. ama yanlızlık ıcten ıce bıtırır ınsanı ruhunuzda derın bosluk bırakır. yaslanırsınız ve kımsenız olmaz yanınızda.. yanlızlaştıkça hiçleşir insan.. 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Yalnızlık benim tercihim. Bu yüzden de korkmuyorum. Sahte insanlar arasında sıkışıp kalmaktansa yalnızlığımla kendimi geliştirmeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl korkmayan yalan söylemez mi? yalnızlık kelimesine yabancıdır bence 0 0 Yorumla
redindream Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yanlışlıkla evete bastım ama cevabım hayır. Yalnızlıktan değil huzursuzluktan korkarım. 0 0 Yorumla
Ironarm Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Korkmam. Çünkü yalnızlık beni geliştiren en önemli faktör 0 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Hayır hatta çok severim 0 0 Yorumla
cileklisu-t Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Zaten hep oyle olunca insan alisiyor 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. Korkmam, öyle korkularım falan yok yani... 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yalnızlığı severim ben korkmam. 0 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen... 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Korkmuyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır korkmam zaten sürekli yalnızım maalesef
yanlızlıktan korkarım ama yanlızımdır. ınsan oglu yanlız gelır yanlız ölur aslında. ama yanlızlık ıcten ıce bıtırır ınsanı ruhunuzda derın bosluk bırakır. yaslanırsınız ve kımsenız olmaz yanınızda.. yanlızlaştıkça hiçleşir insan..
Yalnızlık benim tercihim. Bu yüzden de korkmuyorum. Sahte insanlar arasında sıkışıp kalmaktansa yalnızlığımla kendimi geliştirmeyi tercih ederim
korkmayan yalan söylemez mi? yalnızlık kelimesine yabancıdır bence
Yanlışlıkla evete bastım ama cevabım hayır. Yalnızlıktan değil huzursuzluktan korkarım.
Korkmam. Çünkü yalnızlık beni geliştiren en önemli faktör
Hayır hatta çok severim
Zaten hep oyle olunca insan alisiyor
Korkmam, öyle korkularım falan yok yani...
Yalnızlığı severim ben korkmam.
hayır korkmam.
Yalnızlık gibisi varmııı
Önüne gelen terk ettiği için korkmuyorum.
Korkarım
Bazen...
zaten yanlızım..
zaten yalnızım :\
Korkmam
hayır
Korkmuyorum.
En çok korktuğum
Cok severim...
korkarım
Senelerdir yanlızım