Ortak nokta bulmak adına açık olurum misal sevmediğim tarzda bir film izlerim onun sevdiği bir aktiviteye onun için giderim en azından denerim ancak kendimi üzecek dozda bir değişime asla girişmem bu konuda net olurum
Birbirlerini tamamlayan özelliklere sahip iki insan bence birbirlerinden değişmelerini talep etmezler, en başta kadın da erkek te bu uyumu hissedip anlayarak birbirlerine karşı çekim yaşarlar ve yaklaşırlar yüksek ihtimalle.. Birbirlerini gerçekten seven iki insan her zaman için birbirlerini oldukları gibi kabul ederek benimserler. Genellikle kadın ve erkek arasındaki uyumda en az yüzde yetmiş benzerlik ve aynilik ilişkiyi uzun ömürlü kılacaktır. Sevgi ve aşk sayesinde diğer yüzde otuzluk farklılıklar hoş birer farklılık ve zenginlik katar..
Hayır tabii ki değiştirmem yani ben Allah'a inanan birisiyim şu uzun süredir namaz kılmayı ihmal ediyorum ama 5 vakit namaz kılmayı ibadet edilen bir insan sonradan değişmez mesela ben alkol olan sofraya oturmam yani benim evlilik yapacağım kişi de bunları kabul etmesi lazım Bir nevi uyuşmazlık yaşayacağım birisiydi birlikte olmayı istemem her şeyi aşk sevgi demek değil zaten aşk diye bir şey yoktur..
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayır değiştirmem. beni seven bu şekilde sevsin ki insan birine gerçekten aşıksa zaten onu değiştirmeye çabalamaz.. onu olduğu gibi kabullenir ve kötü özelliklerini de sever..