Hiç kimse Vazgeçilmez değildir. Bir insan neyse o dur yok o öyle seviyor diye kalkıp kişiliğimizi değiştir misiniz.. mesela ben yapmacık olmaktansa doğal yandanim yapmacık olup sevilmektense gerçek olup sevilmemeyi tercih ederim kimse için degisemeyiz ki bir ömür geçilecek bu bir kere..
En büyük korkum. Sevgim, saygım ne olursa olsun hiç kimse için değişmek istemiyorum. Birini değiştirmek de istemiyorum. Onun ruhuna dokunabilirim, o benim hayatıma dokunabilir. Ama tamamen değişmek asla söz konusu olmamalı. Bir kere birisi değişecekse neden buna ilişki diyoruz? Bu daha çok çelişki olur, bir taraf diğerini beğenmeyip değiştirmek istiyorsa.
Şimdi olaya el atıyorum hanımlar tabiki insan 7 sinde neyse 70 indede aynıdır ama şöyle bir fark örneklendireceğim farzı misal ben diyelim ki doğa yürüyüşü sevmiyorum abi hiç mutlu olmuyorum oraya gidince ama ama seninle birlikte gidiyorsam o doğa yürüyüşüne benim için ortam değil yanımdaki kişiyle mutlu olmak önemlidir bu kısa ve öz örnektir bazı konularda esnek olup fedakar olmak gerekiyor ben böyleyim beni böyle kabul et lafı ben sana karşı böyleyim demektir çünkü ben dışardaki sıradan bir insan değilim hayat yoldaşınım hayat arkadaşınım beraber düşüp beraber kalkıcaz kimse yokken biz bir birimize sahip çıkacaz umarım güzel anlatmışımdır
@Shizoo007 herkes kalbinin rengini yaşar bu hayatta ve herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafındakilere 🤍 Allah'ım iyi insanlara denk getirsin Vessellam
@Shizoo007 imtihan Allah'tan gelen Rahmettir ki Allah sevdiği kullarını imtihan eyler ya hastalıkla vs fakat insanın kendini karakterini anlayabilmesi için de bir kaç hatalardan geçmesi gerk ki aklı başına gelir diye işte kimseye yaranamaz ki...🙂Selam ve Dua İle Allah'a emanet olunuz 🙏🏻
Değişmek ne demek? Ne olunca değişmiş olunuyor? Bence bunları doğru tanımlayamıyoruz.. Kişiliğinden kaynaklanan, doğuştan gelen kalıtsal özellikleri değiştirmek ya da değiştirmeye çalışmak çok saçma.. Bir de insanı huzursuz eden bazı tavır ve yaklaşımlar var.. Bunların olmaması konusunda uyarmak ve dikkat etmesini sağlamak değiştirmeye çalışmak değil..