Kişilik & Karakter Ben kızım ama birisi ayı gibisin dese hoşuma gidiyor nedeni nedir acaba? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Komik geliyor ya ayı denmesi vhbjbhj Ben kızım ama birisi ayı gibisin dese hoşuma gidiyor nedeni nedir acaba? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Garip bir durum ama senin hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Halla halla ayi boğan mısın 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Nie sordun Yorumla Soran +1 yıl Diyarbakırlı falan mısın öyle gibi geldi de ondan sordum söylemek zorunda değilsin zaten Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yioo değilim Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ayıboğan olduğun için 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Okadar da değilim ama olmak isterdim Yorumla
DrakeRamoray Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gym geçmişi varsa normaldir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani hiç spor salonuna falan gitmedim ama evde ramazan ayları spor yaparım kaslı falan da değilim çok iri bir vücudum yok çok kilolu olmadığım sürece Yorumla DrakeRamoray +1 yıl Anladım, sporcu tayfaya en büyük iltifattır da bu Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Ayisıncunku 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay herkes ayı diyor ya alınmaya başladım bir tık sanki bubuub Yorumla tamitamina34 +1 yıl Fetiş ve takintilisin Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hormon bozuklugu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya nCnFvjgk küçükken de hep öyleydim ama hanım hanımcık kız deseler de çok hoşuma gider Yorumla Gülgibierkek +1 yıl Dansöz ol sen Yorumla Soran +1 yıl Yok istemem Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Ayı oğlu ayının ayı kızı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yciviyyivi Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Ayı hoşuna gidiyorsa combolu ayı seni ıslatır😅 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Çünkü ayı gibisin bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyon Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İri yarı anlamında mıHuy olarak mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güçlü anlamında Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ay gibisindirde o yüzden 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayı gibi nedir yaaa Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlginç 2 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Ayı gibisin☺️ 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hakaret seviyorsun 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Güçlü olduğum anlamında ayı gibisin falan deseler zoruma gitmez ama tabiki de hakaret sevmem Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı. İri yarı isen 👍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya o anlamda değil sert bir elim vardır güçlü anlamında Yorumla kaancan_7 +1 yıl Hmmm 😅 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Oylemisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yerine göre ama dişil enerjisi yüksek birisi değilim kanımca birilerinden yardım almayı pek sevmem mahcup hissederim kendimi kendim halledince mutlu olurum Yorumla Emrhttr +1 yıl Bununla alakalı olabilir dişil enerjinin olmayışı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 45 yaş ve kız? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 20 yasındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sert seviyosun 😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet mesela babamin kollarıma masaj yaptigimda adamın kollarını acıtıyorum ayı gibisin sakın bir şekilde yap diyor zoruma gitmiyor nazik ol anlamında Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var bir bozukluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya rhfanjggj Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Hakaret edilmesinden hoslaniyon demekki sende de böyle bir fantezi var denekki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Garip bir durum ama senin hoşuna gidiyorsa sıkıntı yok
Halla halla ayi boğan mısın
Nerelisin
Nie sordun
Diyarbakırlı falan mısın öyle gibi geldi de ondan sordum söylemek zorunda değilsin zaten
Yioo değilim
Tamam
Ayıboğan olduğun için
Okadar da değilim ama olmak isterdim
Gym geçmişi varsa normaldir
Yani hiç spor salonuna falan gitmedim ama evde ramazan ayları spor yaparım kaslı falan da değilim çok iri bir vücudum yok çok kilolu olmadığım sürece
Anladım, sporcu tayfaya en büyük iltifattır da bu
Ayisıncunku
Ay herkes ayı diyor ya alınmaya başladım bir tık sanki bubuub
Fetiş ve takintilisin
Hormon bozuklugu
Yok ya nCnFvjgk küçükken de hep öyleydim ama hanım hanımcık kız deseler de çok hoşuma gider
Dansöz ol sen
Yok istemem
Ayı oğlu ayının ayı kızı
Yciviyyivi
Ayı hoşuna gidiyorsa combolu ayı seni ıslatır😅
Çünkü ayı gibisin bence
Nerden biliyon
İri yarı anlamında mı
Huy olarak mı
Güçlü anlamında
ay gibisindirde o yüzden
ayı gibi nedir yaaa
Ruh hastasısın hayatım o yüzden yani
İlginç
Ayı gibisin yaaa
Ayı gibisin☺️
Ayilik var demekki
Çok garipsin.
Güçlü olmayı seviyorsun
Hakaret seviyorsun
Güçlü olduğum anlamında ayı gibisin falan deseler zoruma gitmez ama tabiki de hakaret sevmem
Koca ayı
Sert seviyorsun
İri yarı isen 👍
Yok ya o anlamda değil sert bir elim vardır güçlü anlamında
Hmmm 😅
Oylemisin
Yerine göre ama dişil enerjisi yüksek birisi değilim kanımca birilerinden yardım almayı pek sevmem mahcup hissederim kendimi kendim halledince mutlu olurum
Bununla alakalı olabilir dişil enerjinin olmayışı
45 yaş ve kız?
20 yasındayım
Sen sert seviyosun 😄
Evet mesela babamin kollarıma masaj yaptigimda adamın kollarını acıtıyorum ayı gibisin sakın bir şekilde yap diyor zoruma gitmiyor nazik ol anlamında
Hoşlanıyorsunuz
Var bir bozukluk
Yok ya rhfanjggj
Hakaret edilmesinden hoslaniyon demekki sende de böyle bir fantezi var denekki
Ayı gibisin