aklıma alıcak bişey gelmedi şöyle kocaman bir ayıcık alsam ona sarılıp yatsa benmişim gibi beğenirmi sizce sevgiliniz size böyle bir koca ayı alsa hoşunuza gidermiydi :D

Kendini ayı yerine koyman ilginc :)
ama ayı artik pek tutulmuyor o yüzden girme o topa bence.
Birde kız onu eve nasil sokucak nasil tasicak vs vs buyuk sorun
hahaha haklısın abi ayıya benziyorum cünki gıllıyım biraz :D biraz ufağını alayım ozaman şöyle bir mtrelik felan yinede beğenir bence ya senin bir tavsiyen varmı?
Kardesim ayi nedir Yaa girme bu topa alma ayi falan. Böyle sevgili kollari omzu gibi yastiklarbvar onlari arastir onlardan al cok istitosan. ya da illa biseye sarilsin diyosan kızı al omur boyu sana sarilsin😂😂😂
ömür boyu sarılsın bana onu istemezmiyim abi ya ama zamanı var diyo :)
O zaman dedigim yastıkları dene
Peki tamam abi
Ya bunu alırsın oda sevinir sevinmesine de kaldırır şimdi evde babam soracak filan fırt der boşa da gidebilir her şey..
sende haklısın hacı ama fazla büyük almıyım ozaman 1 mtre felan yeter :D bir yalan bulsun artık mk
aynen :D
Ben beğenirim de mesela eve sokamam onu annem kırk tane soru sorar kim Aldı niye Aldı
Cevap
2Cevap
akraba çok abartı eyvallah güzel bir hediye ama çok abartı.
saat tarzında birşey al sürekli seni hatırlayacağı birşey. .)
Knk saati var :D
hmm. gümüş altın kolye?
www.bayanlili.com/.../...z-ask-kolye-pt2610305.jpg
beğenirmiki be knk
bilmemki tereddüt ediyorum acaba beğenmezse diye korkuyorm be reiz
adamsın hacı saolasın
Olmaz ama ya Erkekler sevgilisine ayıcık alır. Kızlar değil.
zaten ben alıcam kardeşim soruyu anlamamışsın
yemin ederim kız soruyor sandım kusura bakma hiç bakmadım :( Olur kanka olur. Utandım ya
yok be canım kardeşim estağfurullah
Kahverengi al bence.
hakılısın daha güzel duruyo sanki ama yinede gidip bakıcam güzel bişey alıcam :)
Sakın kızdır diyipte pembe felan alma. Çünkü inceyi düşün. Sen diye sarılıcak kahverengi felan al.
haklısın kardeşim saolasın ;)
Rica ederim ne demek.
Yatagi tek kisilikse zor o ne oyle
biraz ufakmı alayım ozaman bu nerdeyse kızın boyunda 1.60 :D :D ozaman 1mtre veya biraz daha büyüğünü alayım
Yastik boyutundan biraz faha buyuk olsun ben yastigi kuvaklayip yatan birisi olarak devasa boy istemezdim :(
1 mtrelik iyi ozaman bir güzel uyur onunla :D
Begenir
Kizlar sever boyle gereksiz seyleri
Bence çok şiriiiin
Beğenir 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar