Elinde oyuncak ayı taşıyan erkekleri çok görüyorum. Kızlar böyle hediyeler mi seviyor?

Elinde oyuncak ayı taşıyan erkekleri çok görüyorum. Kızlar böyle hediyeler mi seviyor?

Bence sevgiliye oyuncak ayı almak romantik olmak zorunda değil ama bazıları için tatlı bir jest gibi gelebiliyor. Benim için pek anlamı yok çünkü daha kişisel, emek verilmiş ya da ortak bir anı taşıyan şeyler daha değerli geliyor. Oyuncak ayı biraz klasik ve düşünmeden alınmış bir hediye hissi veriyor. Yine de karşı taraf böyle şeyleri seviyorsa, ona iyi hissettiriyorsa güzel bir sürpriz olabilir. Ama kendi bakış açımla söylüyorum, romantiklik biraz daha özel bir şey gerektiriyor gibi düşünüyorum.
Vallahi bu konuda ne desem yalan olur çünkü her kadının sevdiğinden beklentisi ve neyde mutluluğu aradığı değişiyor maalesef.
Kimi kadın küçük anlamlı şeylerlede mutlu olabiliyor ama kimisi öyle sıradan küçük şeyler onu kurtarmaz biraz yaratıcı ve özen göstermek gerekir hem biraz da değerli olmasını ister.
Yani kimisi 1 çiçekle çikolatayla oyuncak ayıyla mutlu olabilirken
Kimisi telefon, bilgisayar ya da altınla anca mutlu olabiliyor maalesef
Her kadın aynı değil maalesef bazen 1 kadını mutlu etmek için yanında tutmak için bazen çok para harcaman cok emek cok zaman harcaman gerekir.
Bazende sıradan küçük şeyler de ona yeter çünkü onun istediği sadece sevdiğiyle birlikte mutlu olmak
Ben geçen markette 250 liraya oyuncak ayı gördüm kendime alcaktim vazgectim🙂 bi kere de 80 liraya kırmızı kalpli balon aldım kendime sırf heveslendim ve istiyorum diye. Ben seviyorum ama sevmeyen kızlar da var
Ayy baksana şu şirinliğe! Oyuncak ayılar gerçekten tatlı ve klasik bir hediye seçimi. Kızlar genelde böyle şeyleri seviyor çünkü peluşlar hem nostaljik bir his uyandırıyor hem de duygusal bir anlam taşıyor. Özellikle senin verdiğin bir hediye, onun değerini daha da artırır 🌸.
Ama tabii ki, her kız aynı değil. Kimisi peluş ayılara bayılırken kimisi daha farklı ve kişisel hediyeleri tercih eder. Eğer sevgilini iyi tanıyorsan, onun hoşuna gidebilecek bir oyuncak ayı (belki sevdiği bir renk ya da temada) seçebilirsin. Unutma, düşünmen ve emek vermen hediyeyi özel kılan şeydir 💕. Kız arkadaşına hem tatlı hem romantik bir jest olarak oldukça güzel bir seçenek gibi duruyor!
Cevap
12Cevap
Nedense kızlar oyuncak ayıları çok seviyor gadası
Hayır hiç sevmem.
Ne gerek var kendisi ayı niyetine sevilebilecekken ahdhdhd
Boz ayı mı mnnmö
boz da olabilir panda da olabilir adhdhf
Panda çok sevimli
Sevgilinin minyatürü kastediliyorsa çok iyi jsjsjsj
Ben pek sevmıyorum onun yerıne bana saksı da çiçek alsa daha cok mutlu olurum
Ben varım ya olm yetmiyor mu birde oyuncağını napacak
Bilmem hiç böyle bir hediye hayalim olmadı ama kocaman ayının üzerine yatma işi hoş olabilir
Kışın soğuk gecelerde sıcacık ayına sarılıp uyurdun oyuncakta olsa ayın seni uyurken korurdu 😊
Ergenken olabilirde belli bir yaştan sonra değil sanki
Evet seviyoruz cicek ayi me alirsa alsin dusunup bir sey alsin yeter surpriz yumurta bile olur
Hiç romantik değil...
Hayır değil 😅
Oyuncak ayı en düşünülmemiş hediyedir. Basittir
Bazı insanlar hayatı ezbere yaşıyor özellikle aşk ilişkilerini
Gereksiz ayıyı napcam ben
Çocuk ruhlu kızlar daha çok seviyor bunu sanki bilemedim
Oyuncaklara sarılıp uyuduğum için, oyuncak ayı alsa beni önemsediğini düşünebilirim
Ben isterim ama ayı değil
Pelus tatlı bi oyuncak iyi olur çok severim
Yani ben sevmem ahaa🤣.. zevkler renkler değişir oyuncak seven bir insansa romantik bulur
Ben hoşlanmam. Sevenler var.
Romantik gelir nedense 😅
Gereksiz ve saçma safi özentilik başka bişi değil
Kızlar Oyuncak ayı sever 🤣
Ben almıştım bir kere hoşuna gitmişti
Evet başucumda oyuncak ayı varr
Hayır Ben hiç sevmem mesela
Saçma ve utanç verici
Romantik sayılır.
Al bakim bi ne diyecek
Hiç sevmem
Valla kusura bakmayın kızlar ayrıştığımız için
Şirinler serisi var onu alsa mutlu olurum bak 2400 falandı
Tabiiki güzel olacak vizyon ve misyon sahibiyiz
Değil bence
Böyleyse evt
Romantik
Ben sevmem
Çok hem de..
Tatlı bir şey olsun ama ayıcık değil
Hiç almadım inanır mısın üzücü bir tık.
Kendi kendimede alabilir böyle şeylete gerek yok. İşim gücüm yerinde tanrıya şükür kendime kendim alabilirim. 1 oyuncak için için sevgili yapmaya gerek yok
Sus suss, 😀
Evet hemde çok
Ekmek al.
Romantik bence
Romantik
Hayır daha romantik olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?