Yoo aslında her yaşta ve her medeni durumdaki insana alınabilir bir hediye. Ama işte sana onu almayı düşünecek kişi yokmuş demek ki etrafında 😄 reel hayatta tanışıyor olsaydık alırdım ben sana 😄 Bu kadar çok istiyorsan sana bir taktik vereyim; Sana bunu alabilecek insanları çevrende biliyorsundur yani, onların yanındayken "şu ayılar ne kadar güzel keşke bir tane de benim olsa" falan diye sürekli söyle. İstediğini ve bunun seni mutlu edeceğini onlara göster. Bir yerden sonra bir tanesi alacaktır diye düşünüyorum 😂
Teşekkür ederim düşüncen için. 😅 Aslında onun için sormadım ama bu tarz birkaç alayım cevabı gelince vs soruyu sorduğuma pişman olup utandım doğrusu, ne yalan söyleyim... Dediğin gibi çevremdekilerle konuşurken de ayı sohbeti yapmak da nasıl olur, bilemedim. 😅 Sağ olasın...
Rica ederim dee neden utanıyorsun yahu 😅 bunda utanacak bir şey yok ki 😅 senin aslında biraz da mizah amaçlı sorduğunu biliyorum ben. Ki bunu kendin almak yerine, hediye olarak almak istiyor da olabilirsin ve bu normal bir durum yanii. Utanıp, pişman olmanı gerektiren bir durum yok bence 😅 İnternette gezerken görmüş gibi yaparsan o sohbeti yapman hiç absürd olmaz. Ben olsam yapardım jsjsjs
Valla benim var senin gibi oyuncak ayı seven arkadaşlarım ben alıyorum arada onlara sevgili olmak şart değil ki insan arkadaşlarını dostlarını da mutlu etmek ister
Ya inanır mısın bende hep boyum kadar ayıcıl istemişimdir. Küçükken her petrolden benzin almamızda marketinde görürdüm de istedim alan olmadı.😂 Hala boyum kadar bir ayı istiyorum, yine alacak olmayacak gibi bir gün gidip kendim alcam o olcak.