Kişilik & Karakter Renkli bir hayatınız var mı yoksa monoton mu? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Renkliyse hangi renk fdjkddk Renkli bir hayatınız var mı yoksa monoton mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. renkli bir hayatım yok siyah beyaz 0 0 Yorumla
Sibelbamesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Monon bir hayat yaşıyorum (şartlardan dolayı) 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. herkes ev ile iş arasında ömür geçiriyorum diyor, peki bu kadar kimler flört ediyor 😆 0 1 Yorumla Nesliççe +1 yıl Bizim dışımızdakiler fndkdk Yorumla
albrechtentrati Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl her günün aynı saatinde hep aynı şeyleri yapıyorum 1 0 Yorumla
Aressss06 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Beyaz bir hayatım var bir oluyor aşırı renkli bir oluyor çok monoton 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Gölcük sokaklari gibi 0 11 Yorumla Nesliççe +1 yıl Gölcük sokakları nasıl reyis Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Gri, kasvetli Yorumla Nesliççe +1 yıl Sana yakışan da bu Kasvet denince sen Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Kasvetli ruhumda bir paket pişmaniyenin verdiği huzur Yorumla Nesliççe +1 yıl 😂😂😂 reyis yaa hitabet yeteneğine hayranım fndndnddndn Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bunları hep cottoncandyden öğrendim 💅 Yorumla Nesliççe +1 yıl Wow iyi bir öğretmenmiş cottoncndy ama lütfen doğru yaz Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Nerde acaba bi gitti daha göremedim Yorumla Nesliççe +1 yıl Buradan çok sıkılmış kendi kabuğuna çekilmiş olsa gerek Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 🥺🥺 Yorumla Nesliççe +1 yıl İyi kızdı Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Fotoğraf da anlatıldığı gibi 0 2 Yorumla Nesliççe +1 yıl Aaaaynısı Yorumla ynkmert +1 yıl Üzüldüm Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Renkli ya 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Monoton 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Monoton 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Monoton. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
renkli bir hayatım yok siyah beyaz
Monon bir hayat yaşıyorum (şartlardan dolayı)
herkes ev ile iş arasında ömür geçiriyorum diyor, peki bu kadar kimler flört ediyor 😆
Bizim dışımızdakiler fndkdk
her günün aynı saatinde hep aynı şeyleri yapıyorum
Beyaz bir hayatım var bir oluyor aşırı renkli bir oluyor çok monoton
Gölcük sokaklari gibi
Gölcük sokakları nasıl reyis
Gri, kasvetli
Sana yakışan da bu
Kasvet denince sen
Kasvetli ruhumda bir paket pişmaniyenin verdiği huzur
😂😂😂 reyis yaa hitabet yeteneğine hayranım fndndnddndn
Bunları hep cottoncandyden öğrendim 💅
Wow iyi bir öğretmenmiş cottoncndy ama lütfen doğru yaz