Kişilik & Karakter Hayatınızın her anı aksiyonlu mu yoksa monoton bir hayata mı sahipsin? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Her gün bir olay her gün başka bir sıkıntı bizim aksiyon anlayışımız böyle💆 Hayatınızın her anı aksiyonlu mu yoksa monoton bir hayata mı sahipsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Monoton bir hayat 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl belirli bir düzenim var o şekilde yaşıyorum..iyidir düzen 0 0 Yorumla
KitapOkumakŞart Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Derin huzur sessizlik ve yalnızlığı tercih ediyorum bu sıralar kendikendime ve kim olduğuma dair ıssız bir keşifteyim. 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşırı monoton. Hep aynı şeyler temizlik, temizlik, temizlik. 😐 Yeteeer diye bağırasım geliyor 😯 0 4 Yorumla ouzinyo +1 yıl Yapma bu kadar istemiyorsan 🙄 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Pis mi kalsın, dağınık mı kalsın Ouzinyo 🤔 Yorumla ouzinyo +1 yıl Farklılık olmuş olur diye dedim 🙄 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Anladım 🙄 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. Evdeki hayat aile kişilerinin davranış ve halleriyle ayrı bi aksiyona dönüşüyor zaten 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aksiyon knk saçımın dalgası kıvırcığı hayatımın yansıması diyebilirim 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Monoton.. Ara ara farklılıklar oluyor.. Onun dışında işe git gel..#Vesselam 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Değişiyor. Arada aksiyonu kendım yaratıyorum , hep sıkıntıdan 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. çok monoton. eğer günlük yazmaya kalksam 1 gün yazarım diğer günleri de fotokopi çekerim 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Aksiyon çok 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Monoton klasik 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Değişken. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Monoton bir hayat
belirli bir düzenim var o şekilde yaşıyorum..
iyidir düzen
Derin huzur sessizlik ve yalnızlığı tercih ediyorum bu sıralar kendikendime ve kim olduğuma dair ıssız bir keşifteyim.
Aşırı monoton. Hep aynı şeyler temizlik, temizlik, temizlik. 😐 Yeteeer diye bağırasım geliyor 😯
Yapma bu kadar istemiyorsan 🙄
Pis mi kalsın, dağınık mı kalsın Ouzinyo 🤔
Farklılık olmuş olur diye dedim 🙄
Anladım 🙄
Evdeki hayat aile kişilerinin davranış ve halleriyle ayrı bi aksiyona dönüşüyor zaten
Aksiyon knk saçımın dalgası kıvırcığı hayatımın yansıması diyebilirim
Monoton.. Ara ara farklılıklar oluyor.. Onun dışında işe git gel..
#Vesselam
Değişiyor. Arada aksiyonu kendım yaratıyorum , hep sıkıntıdan
çok monoton. eğer günlük yazmaya kalksam 1 gün yazarım diğer günleri de fotokopi çekerim
Monoton olması daha iyi
Nadiren aksiyon
Geri kalanı stabil
Monoton
Ortaya karışık
Aksiyon çok
Monoton klasik
Değişken.
Aksiyon
Monoton
Monoton