Genel olarak hayatım rutin ilerliyor yani sabah namazı ile başlayıp yatsı namazı ile bitiyor aynı şekilde haftada 2 gün veya 4 gün fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti alıyorum Allah'a şükür sağlığım yerinde ailem başımda yiyecek ekmeğin var huzurum yerinde yani rutin olması benim için sorun değil bazı insanlar şikayet eder Yok efendim çok monoton bir hayat yaşıyormuş, Yok efendim her gün aynı şeyleri yapıyormuş ya bu hayatta beterin beteri var diyerek düşünmüyoruz hep her şeyin daha fazlasını istiyoruz eminim elimizdeki imkanlar daha iyi olsa bu seferde daha fazlasını isteyeceğiz biz insanoğlunun en büyük hatası şükretmeyi bilmiyoruz.
Bu soruya bir hadisle açılış yapmak istiyorum: ''İki günü birbirine eşit olan ziyandadır'' Bu sözden yola çıkarak her günümü öncekinden verimli hale getirmeye çalışıyorum. Bugün yaptıklarımın daha fazlasını ya da aynısının daha verimlisini yapmak için çabalıyorum her gün. Ne kadarını başardığım da meçhul tabii. Genelde her günüm farklı olur ama ☾
geçirdiğimiz günler her ne kadar birbirine benzesede aslında bir o kadar birbirinden farklı ve özel. önemli olan yaşanılan bu anın bir daha yaşanmayacağı bilincinde olup bu şekilde yaşamak. bu düşünceyle yaşadığınızda hayatınızda çok şey değişecektir emin olun
Rütin sabah 6. 40 kalk güneş daha dogmamıs 7.10 gece servis yetiş 1 km yol yürü caliş aksam 6.30 işten semte gelmek sonra 1 km daha yürü eve aksam dizi varsa yoksa sorvivor😁izle sonra yatıs 5 gün böyle sonra hafta sonu 2 gün 10 saat gibi hop hızlı geciyor standart yatcaz kalkcagız hop işteyiz👩🔧
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
İş hayatı ve özel hayat diye ayırmak gerekirse. İş hayatı her gün yeni olaylara gebe. Özel hayat ise evet biraz rutine bağladı. Şu sıralar ama bakalım. Yeni bir ilişki birşeyleri belki değiştirebilir.
Bayağı rutin gidiyor. Yaptığım farklı şeyler olmadığı için hergün dünün aynısıymış gibi geliyor. Farklılık her açıdan iyi bence rutine bağlamak sıkıcı oluyor.