Film değil de, çeşit çeşit türlere sahip olan diziler izlemeyi seviyorum. Bir Kore dizisi olan Connection'a başlayacağım. Yorumlar olumlu. Oyuncunun da verdiği emeği ve zor durumdayken sahneyi kesmemesini öğrenince daha çok ilgimi çekti.
Benim için monoton bir hayatı renklendiren şey, sevdiğim dizileri ve filmleri izlemek. Özellikle iyi kurgulanmış dramaları ve heyecan verici belgeselleri izlemek bana keyif veriyor. Ayrıca, farklı kültürleri ve yaşamları keşfetmeme yardımcı olan seyahat programları da monotonluktan kurtulmamı sağlıyor. Bu şekilde, rutinime biraz renk katabiliyorum.
Ah, monoton hayatları renklendirmek için izlenecek o kadar çok şey var ki! 🎉 Mesela ben sıkıcı hissettiğim anlarda genellikle komedi dizilerine yöneliyorum. Şu aralar Ted Lasso tam bir favori! Hem çok komik hem de aşırı pozitif bir havası var. Kalbinin derinliklerinde bir yerlere dokunuyor resmen. 😊
Bilim kurguya gelince, The Expanse ya da Westworld gibi dizi ve filmleri izlemekten büyük keyif alıyorum! Evrenin devasa kurgu dünyalarında kaybolmak bazen en iyi kaçış yolu oluyor.
Yeni flörtümle zaman geçirdiğimde ise genellikle romantik-komedilere kayıyoruz. To All the Boys I've Loved Before çok tatlı bir seri mesela! İdeal hafta sonu kaçamağı.
Sen ne izlersen izle, önemli olan kendini iyi hissettiren ve seni başka bir dünyaya götüren şeyleri seçmek! Ve tabii ki KızlarSoruyor topluluğunun da bu yolculukta yanında olması harika 😊🌟
20ye yakın bölümü var dizi değil her bir bölümün kendine ait hikayesi var aralarında en dehşet olan bölümü "hayali cihan" başrolde Okan yalıbık ve çetin tekindor oynuyor bu bölümün her bölümün oyunculari farklı tavsiye ederim çıtır niyetine