"Kan bağı ile aile olunmaz. Bizi kötü hale getiren, kanımızın şeytani ortakları değil mi?"

"Kan bağı ile aile olunmaz. Bizi kötü hale getiren, kanımızın şeytani ortakları değil mi?"
Ailemi seviyorum fakat hiç tanimamis olsam seçmek istedigim aile özelliklerini sayabilirim. Öncelikle her aile bireyinin birbirlerine sonsuz güven ve saygi içerisinde olmasini isterdim. Kötü zamanlarimizda bile birbirlerini yargilamayacak olan bir aile.
Aldigi ve verdigi tüm kararlarda yanlarinda ve arkalarinda her zaman bir ailesi oldugunu hissettirebilen bir aile.
Aile bireyi sayisi veya cinsiyetlerin bir önemi yok, seçecegim ailenin en önemli kurali ise gerektiginde bir aile olabilmemizdir.
Ailemden öyle memnunum ki. Tekrar aynı anne babanın çocuğu olmak isterdim. Ama abimin ablası olmak isterdim. Onun gıcıklığını ona yapmak için shjj
Cevap
2Cevap
ben insan olan aile seçerdim.. cahil olmayan.. gerçekten aile gibi olan
Hmmm ailem hiç olmasa daha güzel olurdu diyecegim ama. Olmayan şeyi nasil isteyebilirim ki bsbdjj lafta yaninda olurlar genelde..
Ailemi olduğu gibi seviyorum. Harika bir ailem var.
Sağlıklı, kuvvetli, zengin, akıllı bir ailem olsun isterdim.
Geri kafali olmasaydi yeterdi ömrüm bitti kisitlanmaktan baskidan gençliğim bitti
Zengin
Öksüx yetim olmayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar