Arkadaşlar, bir çoğumuz ailemize çok bağlı iken bir çoğumuz da ailemizden şikâyetçiyiz. Eğer ailenizi seçme şansınız olsaydı başka bir aileyi mi seçerdiniz yoksa kendi ailenizi mi? Veya aile fertlerinizden herhangi birini değiştirme şansınız olsaydı kimi değiştirirdiniz ve yerine kimi getirmek isterdiniz? (Ben babamı değiştirmek isterdim, hatta iade ederdim komple 😊)
Ailenizi seçme şansınız olsaydı başka bir aileyi mi seçerdiniz yoksa kendi ailenizi mi?
Ergenlik döneminde babamla çok çatıştım. O zaman farkına varmasam da şimdi onu gayet iyi anlıyorum. Hayatın doğası bu. Yine Dünya'ya gelsem yine bu fedakâr aileyi isterim. Onları da yasliliklarinda mutlu etmek de benim görevim.
şu an halimden memnunum. Şükür. Taşı sıksam suyunu çıkaririm. Ailemin desteklemeligi, kazıyarak yaptığım çok şey. Var. Ailemi seviyorum. Seçme şansım olsaydı şu an seçerdim. Üstüne birde başka aileyi seçerdim. Bakalım orada nasıl gelişecek. Perspektifler ne olacak. Vs.
yoo insan ailesini niye değiştirir ki,, ben öyle bişey yapmak zenginde olsam açlıktan ölsemde, ailemi hiçbirşeye değişmem o aileyi bana allah nasip etmiş sonuçta o herşeyin en iyisini bilendir.😊