AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah Korusun de la TABİKİDE ZENGİN ALTİNDA DON OLAN BİR TERTEMİZ KARİ KİZDA AKLİ OLMAYAN NAMAZLİ ABDDSTLİ CEMMATE RUSVET, YANİ ŞEY YARDIM EDEN AYAKLARİNİ YALAT, YANİN ŞEY AYAKLARİNİ KASİYİP RAHAT UYKU CEKEMEYEN HER GÜN OTURDUĞU YERDE AYNİ Diziyi izlemeyen bir babam olsa
Hayır memnun değilim daha anlayışlı sevgi dolu destekçi kültürlü bir aile isterdim
Niye ki ailen nasıl
@JuniorForeverrrr sende mi buralardasın söylediklerimin tam tersi bir aileye sahibim baskıcı anlayışsız yapacak bir şey yok
Profilinden cevaplarına bakarken bu cevap dikkatimi cekti/ ailen dindar mı
@JuniorForeverrrr dindarlık var ama dindarlıktan ziyade cahil mi desem psikolojileri normal değil işte olumlu ve normal değiller çocuklarına düşmanı gibi davranan bir babam var neyse öyle yani
@JuniorForeverrrr işin ilginç yanı bu cevabımın dikkat çekeceği içime doğdu 🤔
Adına üzüldüm böyle bir aile ile yaşamak zor hele ki kendine bakamayacak bir durumda isen
@JuniorForeverrrr maalesef aile mi düşman mı belli değiller 🙄
Çekirdek ailenle mi yasıyorsun
@JuniorForeverrrr evet bu devirde ekonomide öyle olması gerekiyor maalesef
Ekonomiyle alakası var mı ki bizim durumumuz iyi ama çekirdek aile yasıyoruz ben sahsen tek basıma eve cıkmayı falan cesaret edemem zaten zahmetli
@JuniorForeverrrr sen mutlusundur anlaşıyorsundue ama ben pekte memnun değilim enerji paraziti gibi hatta kalabalık olmak isterdim bu sayede daha az dikkat çekerdim
Anlaşabiliyorsundur*
Ekonomide derken ekonomik şartlar artık ayrı eve çıkmaya pekte uygun değil o manada
Benim ailem dindar değil zaten eskşden dar gorusluydu biraz artık degil oyle kupe taksam kas alsam falan bisi demiyorlar hic
Ayrı eve arkadasın varsa çıkarsan mantıklı benim arkadasım olsa guvenebilecegim cikarım cikmama sebebim tek basıma yasayamam
@JuniorForeverrrr değişmeleri şaşırtıcıymış çoğu türk ailesi izin vermez ve tuhaf karşılar özgür olmak iyi bir şey tabii heveslerini gerçekleştirebilmek
@JuniorForeverrrr günün birinde çalışmaya başlarsam kredi ile 1+1 ev alacağım eğer düzgün bir arkadaş bulursam olabilir ama çoğu kişi ev arkadaşı ile uyum sağlayamıyor mesafeli olmak zorundaymışsın samimi oldukça tolere etmek zorunda kalınıyormuş
Mesafeli olmak derken nasıl anlamadım zaten benim nereye gidip gitmediğim veya bulasıkları yıkamayıp yıkamadigim onu ilgilendirmez ki kendi seylerimi kendim yaparım
@JuniorForeverrrr yani samimi oldukça kural kalmaz rahat davranır arkasını toplamak durumunda kalınır en sonunda anlaşmazlık ve kavga oluyor genelde istisnalar vardır tabii
Ben oyle birsey olsa zaten asla rahat edemem benle arkadaslık yapan birininde oyle olma şhtimali yok
Sen zaten cok meaafeli gibi birisin sıkıntı olmaz senin icin
@JuniorForeverrrr bana bir taş geldi evet insanlara zor alışan ve güvenen birisiyim ama zaman geçtikçede güvenirsem samimiyet kurabilir bağlanırım ve iyi bir dost olurum her fedakarlığı yaparım saflaşırım
Sorun şu bana iyi ve düzgün kişiler denk gelmiyor genelde
@JuniorForeverrrr ev arkadaşı olabileceğin dostların yok mu güvendiğin
Boyle kimseye guvenmemeni korkmanı ne tetikledi anlatmak ister misin
Ya varda işte o zahmete giremiyorum olaa bile 1 kac tane
@JuniorForeverrrr bir çok olay var kiminle tanışsam aynı şeyleri yaşadım hep travmatik bu kadarını söyleyebilirim dinlemek istediğin ve düşündüğün için teşekkür ederim ama artık dertlerimi anlatarak bunaltmak istemiyorum kime derdimi açsam genelde uzaklaşır
Ben merakımdan soruyorum oyle olacagını dusunsem sormam
@JuniorForeverrrr düzeninden memnunsan durduk yerde bence de gerek yok ileride düşünürsen oda sana kalmış
@JuniorForeverrrr şimdi bir anlatmaya çalışsam çok fazla olay var ve bunlar bir anda anlatılabilecek şeyler değil özünde kazık yerdim kullanıldım
Evet her ne kadar kavga etsekte aynı ailemi isterdim
Seçerdim
Evet memnunum
İstemezdim