Bence yok. İnsanların sevgileri hep sebeplere bağlıdır. Siz sizi aldatan, kandıran, yalan söyleyen birini sevebilir misiniz mesela? Sevemezsiniz. Ya da size karşı çok kötü olan, ya da beğenmediğiniz çok özelliği olan insanları sevebilir misiniz? Hayır. Ve bu kötü bişey değil. Koşulsuz tek sevgi evlat sevgisi diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de. Ben 28 yasindayim. Tanışmak istediğim kızlar oluyor ama pek yanasmiyorlar.
Niye? para yok, niye? ortam yok, niye? kız çevresi yok kadın rekabet etsin beni elde etmek için 😂
ben efendi, kültürlü halimle takilmaya devam ediyorum. 30 dan sonra değerlenir benim gibi adamlar ama o zaman da kadının çocuk yapma sevdası ortaya çıkıyor, yine menfaat sevginin önüne geçiyor. orada da kadın erkeği sevmiyor.
O yüzden bir kızı etkilemek için ya para, ortam, s. refsizlik olacak ya da evlenme zamanı efendilik (enayilik)
03 Yorumla- +1 yıl
Bir kızı etkilemek için bunlar yerine özgüvenli, kendinden emin ve sorumluluk sahibi gibi özelliklere sahip olmak gerekir.
- +1 yıl
@tavuklupilavveayran aynen öyle
- +1 yıl
Ayrıca koşullu sevmekten kastım bu değil. Senin dediğin şey çıkarcılık oluyor ki o sevgi değil zaten. Sen çok başka şeylerden bahsetmişsin. Bunun cinsiyetle de bir ilgisi yok
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgi elbette fedakarlık gerektirir. Zaten sevginin oluşması buna bağlı değil midir? Bir insan sizin için fedakarlık yapıyorsa sevilmeye değerdir. Bir insan doğrudan size iyilik yapmayıp başkasına iyilik yapıyorsa da sevilmeye değerdir neden mi? Çünkü onun yaptığı o iyilik her ne kadar sizin için değil gibi görünse de aslında sizin içindir. Nasıl mı? O kişinin yaptığı iyilik doğaya topluma yararlıdır ve siz de doğanın toplumun bir parçasısınız ve doğaya topluma yapılan her iyilik dönüp dolaşıp dolaylı olarak size de faydalı olur ve size de yapılan bir iyiliktir. Tabi doğrudan yapılan iyilik daha çok sevmeyi sağlar fakat dolaylı yapılan iyiliğin de sevmeyi sağladığı bir gerçektir.
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanın bilinçaltı başkasına yapılan iyiliğin dolaylı yoldan gelip kendisini de bulduğunun farkında olduğu için başkasına yapılan iyiliği gördüğünde iyilik yapan kişiye sempati duyar. Sevgi fedakarlık ve çaba gerektirir.
- +1 yıl
Evet olabilir. Farklı bir bakış açısı
Koşul olması gerekendir zaten önemli olan bu koşulların ne olduğu.. bunlar belirler insanlığı, doğru kişi olmayı
15 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı cevap senden geldi
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Eig
- +1 yıl
:)
+1 yılVar ama onu her babayiğit beceremiyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Koşulsuz sevmek nasıl olur? Sen kötü karakterde birini sevebilir misin mesela?
- +1 yıl
Mesela bir hayvan severken karşılık beklemeyiz veya bir çocuğu severken. Kötü karakterli birisinide isteyerek kimse sevmez ama bilmeden sevebiliyor. Karşındakini tanıyamıyor veya neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor böyle kişiler.
- +1 yıl
Ama sen bir insanın gerçek yüzünü görüp tanıdıktan sonra da aynı şekilde sevebilir misin?
- +1 yıl
Yok tabii sevemem.
- +1 yıl
O zaman koşullu seviyorsun demektir. Herkes gibi. Koşullu sevmek kötü bir şey değil. Bu her insanın yaptığı ve mantıklı olan bişey
- +1 yıl
Her şeyide sevemem ama ben kötü olanı sevin demedim ki 😄 Kendine kötülük yapanlarıda sevebilen insanlar var ama o onların yüce gönüllerinden dolayı. Peygamber efendimiz mesela kendisine ve sahabelere zulüm edenleri hep affetti , hep bağışladı . Bunun sebebi ise iman etmelerini istediği için , cehenneme gitmelerini istemediği içindi.
- +1 yıl
Evet bağışladı ama sevdi mi onu bilemeyiz tabi bu sevdiği anlamına gelmez :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
57Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılYav he he :D ahsh koşullu ve bedelli sevmek var gerisi masal ama uyku öncesinde iyi gider bak
29 Yorumla- +1 yıl
Niye yalan mı
- +1 yıl
külliyen 😏
- +1 yıl
Sorumu anlasaydın bunu söyleyemezdin ama neyse..
- +1 yıl
Soruyu anlayıp cevap verdim zaten. Koşulsuz sevginin var olmadığını düşünüyorum dedim. Fakat sen hem açıklama kısmında tek koşulsuz sevginin evlat sevgisi olduğunu yazıp hem de benim anlamadığımı beyan ediyorsun. Çelişkili.
- +1 yıl
Demek ki siz birini seviyorsanız size ne kadar kötülük yaparsa yapsın, ne kadar aldatırsa aldatsın aynı şekilde sevmeye devam edersiniz. Çünkü koşulsuz seviyorsunuz değil mi :)
- +1 yıl
Koşulsuz sevgiye inanmıyorum dedim okuyor musunuz dediklerimi acaba 🤣
- +1 yıl
Yorumunu dalga geçer gibi yazdığın için tersini düşündün sandım. Pardon o zaman
- +1 yıl
önemli değil 😂
- +1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok çıkarsız kimse kimseyi sevmiyor bu devirde
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok insan karşılık bekler her daim gadası
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir yere kadar.
Ne yaparsak yapalım.
Ne söylersek söyleyelim beklemek istemek bir yerden sonra karşılık almak kaçınılmaz istek.
Sonuçta ortada insan faktörü değişmeyen bir gerçek.
Evet ilk baştan herseyi koşulsuz sunarsınız , içinizden gerek bir karşılık beklemeden yaparsınız ama bir yerden sonra içinize düşer o niye yapmıyor veya göstermiyor diye kendi kendinize düşünmeye başlarsınız yani bir karşılık beklersiniz ki bu durum gayet doğal.
Çünkü siz insansınız.
Sevdiğiniz kadar insanın sevilmek istemesi neden suç veya sorun olsun.13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Bir düşünün lütfen.
En basitinden siz birine gülümsediginizde , karşınızdaki kişide aynı şekilde güldüğünde hoşunuza gitmez mi?
İnsanız insan.
İllahaki bir karşılık olacak.
Beklenecek.
Fakat bunun dozu karşılıklı olması.
Siz 5 adım arıyorsanız o da 5 adım atacak.
Hayatın gerçeği bu.
Hep bana hep bana olmayacak.
Bencillik olmayacak.
Boşuna dememişler sevgi paylaşınca daha çok büyür ve güzelleşir. - +1 yıl
Evet çok doğru
+1 yılMesela Allah korusun senin baban öldü
İnsanlar neden ağlıyorsun diyor
Sende çünkü o babam onu çok seviyorum diyorsun
Aslında onu sevdiğin için ölmesini istemiyorsun
Çünkü sana iyi hissettiriyor
Buda bir koşuldur
Bir sosyopat mektubunda yazmıştı
YouTube’da var videosu42 Yorumla- +1 yıl
O videoda vardı pardon*
- +1 yıl
Evet yani her şeyi koşullara dayandırıyoruz evet
Koşulsuz sevgi yoktur. Çünkü sevdiğimiz insanları bile belirli sebeplerden severiz. Birine seni koşulsuz seviyorum dediğimizde aslında onun bizi tatmin eden koşullarımızı sağladını bundan dolayı koşulumuz olmadan sevdiğimizi söylemiş oluyoruz. Yani sevdiğimiz ne varsa mutlaka bir sebebi vardır sebepsiz sevgi olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Ama bu sevgi, ilişki sevgisi, sevgi öyle tek düzel olamazki, örneğin bir hayvan sevgisi, anne baba sevgisi, bunların hepsinde karşılık mı beklemeliyiz, veya elinde olsa sevginize karşılıkta vermek isteyip ama veremeyen yaşadığımız dünyadan göçenlerin sevgisi, ne yapacaz, karşılık vermiyorlar diye silip atacakmıyız, bu o kadar basit ve tek anlam içeren bir kelime değil sevgi, ben öyle düşünüyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Sorumu yanlış anlamışsınız. Ben karşılıksız sevgi demedim. Koşulsuz sevgi dedim. İkisi çok başka şeyler
- +1 yıl
Hayır ona yok demedim. Siz soruyu anlamamışsınız
- +1 yıl
Yorum yapanlardan biri demiş ki Koşul olması gerekendir zaten önemli olan bu koşulların ne olduğu.. bunlar belirler insanlığı, doğru kişi olmayı. Koşul problem değildir önemli olan çıkara dönüşmemesi. Demiş bence çok yerinde bir söz olmuş
- +1 yıl
Evet
Karşılıksız sevgi var mıdır, vardır.
Bir anne çocuğunu karşılıksız sever ya da bir baba kendi evladını kendisinden daha başarılı olmasını ister ve bu duyguyu sever. Bunlar anne ve baba için doğal durumlardır. Bunların dışında biri, başka birini koşulsuz sevebilir mi, Allah rızası için sevebilir bunda yön bir
Ama aldatan yalan söyleyen biri için bu geçerli mi, değil. Eğer hala eski hal ve tavırları varsa onun sevgisi yalandır sahtedir. Değişmiş ise ona bir şey diyemeyiz.20 Yorumla
+1 yılYanlış evlat sevgisi başka ama günümüzde sevgilisi için deliren bı çok kişi var ya da koşulsuz onu beklmek o başkasıyla evlense bile buna çoğu kişi canım enayi vs gibi şeyler densede ben ce yanlış aşk ve sevgi herzaman var belki azaldı ama var
11 Yorumla- +1 yıl
Başkasıyla evleneni beklemek harbi enayilik ama kimse kusura bakmasın yani
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır, koşulsuz sevmek diye bir şey yoktur. Her şey etki tepki meselesidir. Karşılıklı uyum yoksa, arzularınız karşılık bulamıyorsa olmaz. Önce beklentilerin ne derece karşılanabildiniz önemlidir. Tek taraflı sevmek olmaz. Onun da diz sevmesi halinde ilgisini hissettiğiniz anda sevgi hissedilmeye başlar. 🥰
20 YorumlaKosulsuz diye bir sey yok ki gozunu acip baktiginda. Hayatin kanunu veya insanin yapisi bile diyebiliriz her seyde bir cikar vardir kimisinin cikarlarindan haberi bile yoktur ama bilincsizce her adimi yine cikarlariyla ve bencillikleriyle doludur. Dogamiz bu kisaca, kosulsuz sevgi diye bir sey yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKatılmaktayım haklısınız.
Ve en masum gibi gözüken birliktelikler bile en azından bir kaç çıkar odaklı olduğu sonradan ortaya çıkıyor. O çıkar sebepleri ortadan kalkınca ya da bitince işte o zaman her şey açıklığa kavuşmuş oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Çıkar ile koşul farklı aslında. Koşullu sevmek derken çıkarcı davranmak anlamında söylemedim. Sevmek için belli sebeplerin olması gerektiği anlamında söyledim
- +1 yıl
O tabi farklı bir şey haklısınız.
- +1 yıl
👍🏻
Evet seversin ama sana zarar verdiği için uzak durursun. Koşulsuz sevgi ne yaparsan yap seni öylece kabul ediyorum demek. Gel bana zarar ver demek değil, uzak durursun
14 Yorumla- +1 yıl
Ama sana zarar veren birine de sevgin zamanla azalır biter
- +1 yıl
Ben nefret edersin demedim ki sevgin biter dedim
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılElbette kötü bir şey değil.
Ancak koşulsuz sevgi gerçekten var. Bunu ben tecrübe ettim.
Ve zaten hali hazırda bundan fayda beklememek lazım çünkü koşulsuz sevgi fedakarlık demektir.11 Yorumla- +1 yıl
Fayda beklemek çıkarcılık olur zaten. Ben koşuldan bahsettim. Sen sana kötü davranan birini sevebilir misin? Ya da ne biliyim aldatan birini mesela. Koşul her zaman oluyor bir şekilde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon cümleyi görmeden önce onu yazcaktım tam ben de😄 çocuğum yok ama olmasını çok isterim olsaydı bi beklentim olmadan sonsuz sevgi besleyeceğim için o geldi hemen aklıma. Onun dışında insan illa ki bi şeyler bekliyo.. annemizden bile ister istemez bize bakmasını bekliyoruz, sevgili eşten ilgi, saygı, ev vs bekliyoruz. Yani koşulsuz sevgi imkansız evlat sevgisi harici
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
3 = 💖 11 Yorumla- +1 yıl
3. rağmende bile o kişide beğendiğin, ilgini çeken özellikler olduğunu için seversin. Hepsinde koşul var yani aslında. Sadece eksikler onu diğer özelliklerinin varlığından dolayı sevmene engel olmamış oluyor
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 🤔🤔olabilir de bazen bi insanı nedensiz sevebilirsin
113 Yorumla- +1 yıl
Bence kimi seviyorsan mutlaka bir nedeni vardır ama farkında değilsindir.
- +1 yıl
Şöyle de olabilir bazen insan birini sevmek için sever
- +1 yıl
Beğenmiştir sever, davranışı hoşuna gitmiştir sever, yakışıklıdır sever, karakterini beğenir sever vs. vs. sebepleri illa ki olur
- +1 yıl
Tabiki bunlar da vardır
- +1 yıl
İlla ki oluyor sebepler. İnsan farkında olmayabiliyor sadece
- +1 yıl
Haklisin ama bunlar küçük şeyler olmalı gerçek sevgi kalpten gelmeli ve sevdiğimiz insanda bütün huylarını severiz konuşma tarzı ister olsun ister karakteri ister her şeyi ile severiz
- +1 yıl
Yani evet. Sevmene sebep olan şeyler olunca o kişiyi tüm haliyle de sevebiliyorsun. Ama onda da sonra koşul oluşmaya başlıyor. Örnek vereyim "Benimle ilgilenirsen severim, beni aldatmazsan severim, bana kötü davranırsan sevmem" gibi. Bunları dışarıdan söylemesek de bu ve buna benzer koşullara bağlıyoruz sevgimizi
- +1 yıl
😳🥺🥺🥺🥺🥺🥺
- +1 yıl
İnsanlar hep koşulsuz sevgi arıyor ama bu insan doğasına ters zaten. Koşulsuz sevgi diye bir şey yok ve bu kötü bir şey değil. Koşullu sevmekte problem yok. Kötü olan çıkarcılık olması.
- +1 yıl
Anladım şimdi 😅😅yok ben güzel seviyorum 🥰🥰
- +1 yıl
Koşullu ama güzel sevebilirsin tabi 😂 🥰🥰
- +1 yıl
😃🥰😅😅..
- +1 yıl
😌😌😌
- Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılevlat hayırsız çıktı mı oda koşulsuz olmuyor inan
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes için öyle değil ama o sanırım kişiden kişiye değişiyor
- +1 yıl
Değişiyor evet
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum artıl günümüz ilişkileri çıkarlar üzerine inşa edilmiş durumda
11 Yorumla- +1 yıl
Kastettigim çıkar değildi aslında. Koşullu sevgiyle çıkarcı olmak farklı şeyler. Mesela seni aldatan, kandıran, sana kötülük yapan birini sevmezsin. Bu koşul oluyor. Çıkarcılık olmuyor. Bunun gibi yani
+1 yılO açıdan bakacak olursak evlat sevgisi de koşulsuz değildir aslında.
16 Yorumla- +1 yıl
Neden? Ne hayırsız evlatlar var yine de sevilen
- +1 yıl
Yaşlanınca kendilerine bakacak biri lazım. Birde kendilerini üstün hissetmelerini sağlıyorlar.
- +1 yıl
Heh işte o çocuğu yapmadan önce düşünülüyor. Yaptıktan sonra hayırsız da çıksa, bakmayıp yük de olsa seviyorsun
- +1 yıl
Söylediğim sebepler halen geçerli oluyor, hayırlı ya da hayırsız olması bu durumu değiştirmiyor.
- +1 yıl
Değişiyor işte evladı her durumda seviyosun
- +1 yıl
Öyle olmuyor
- Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan zaten sevgi pıtırcığı değildi ki birini koşulsuz sevsin? Bizim yaratılış amacımıza ters
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Aşk, sevginin olduğu yerde ben koşulsuz olan herhangi bir şeye inanmıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Olamaz ki zaten normali bu. Sen sana kotu olan birini sevebilir misin? Birini sevebilmek için belli şartlar gerekiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılÇok düşünen kafasında kuran kötü şeyler yasamis olanlara bu hayat zehir olur.. Koşulsuz sevgi de var temiz saf sevgi de var.. Prangalar kırılmadan özgürlüğe ulaşılmaz..
10 Yorumla İlahi aşk, anne babanın evladına duyduğu sevgi. Bunların dışında koşulsuz sevmek mümkün değildir. Kimiyle miras yüzünden kimiyle ihanet kimiyle kıskançlık yüzünden aramız bozulur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Koşulsuz sevme belki annenin evladına duyduğu sevgi olabilir ki anne bile hayirsiz evlada sırtını donebilir bir yerden sonra. Kimse değerli hissetmediği, sevilmedigi bı yerde kalmak istemez
10 Yorumla
+1 yılIste her babayiğit yapamaz bunu şimdikiler çıkarına kadar varlar böyle sevmeler çok eskide kaldı devir çok başka...
10 Yorumla
+1 yılTabiki koşulsuz sevmezsin örneğin sevdiğin bir insandan en basitinden saygı beklersin her şey koşula bağlı hayvanlarda öyle uslu hayvanlri daha çok seviyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Sebep değil de insan verdiği sevginin karşılığını almak istiyor. Tek taraflı sevgi bir işe yaramıyor maalesef.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle koşulsuz sevgi evlat sevgisi ama bence onuda sevemiyorsun dediğin sebeplerden ötürü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsanı gerçekten koşulsuz sadece annesi sever baba bile demem anne sadece.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben tek koşulsuz sevginin evlat sevgisi olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de
- +1 yıl
Hayır yani anne baba değil çoğunu sevmek anlamında
İnsan bence koşulsuz sevemez anne bile çocuğunu koşullu sever ona ait olduğu için sever zaten koşul olmalıdır da ama kararında
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbununla ilgili bir filozofun küçük bir konuşma kesitini izlemiştim. evet koşulsuz sevgi yoktur insan sevgiyi hak etmelidir diyordu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vardır..
10 Yorumla
+1 yılKoşulsuz sevmek bir yere kadar seni sevmeyen birini nereye kadar sevebilirsinki
10 Yorumla
+1 yılVar ama
Seni sen olduğun için kabul eden kızı seversin10 YorumlaYouTube filozof ayn rand mutluluk ve aşk üzerine düşünceleri yazıp dinlemenizi tavsiye ederim. Kısa bir video. Benim çok hoşuma gider
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Uygun bir zamanda bakacagim
- +1 yıl
Baktım buna. Bir kısmına katılıyorum ama düşüncesi biraz fazla uç nokta gibi geldi
- +1 yıl
Yani mantıklı yanları var tabi
+1 yılEvlat sevgisi dahil
Koşulsuz iyilik sevgi
Hiç bir şey yoktur10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon cümle hariç hepsine katılıyorum. Evladı yeterince güzel yakısıklı basarili falan olmazsa sevmeyen ebeveyn dolu. Karşılıksız tek sevgi evladın anne babasına duyduğu sevgidir.
10 Yorumla
+1 yılBence var onun hayali bile seni güldürebilirrr
10 YorumlaHakeden sevilir arkadaşım. Nasıl herkesi koşulsuz seveceğiz ki zaten
10 YorumlaKoşulsuz sevmek uzaktan olabilecek bir şey xd
10 YorumlaEvlat sevgisi de kosullu bi nebze bence kosulsuz sevmek demeyelim ama saf sevgi var kesinlikle
11 Yorumla- +1 yıl
Evet saf sevgi elbette var ama koşulsuz sevgi yok
+1 yılVar di ama artık yemezler kafamda her zaman bir belki diye bir? Olur acı tecrübe
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hiçbir şey koşulsuz olamadığı gibi sevgi de öyledir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler sevemez bu net, illa bir menfaat isterler, yoksa omuz olacak gözümüze gönlümüze hitap edecek erkek bulduk da biz mi sevmedik.
10 YorumlaKoşulsuz sevmek bence bit insanı olduğu gibi sevmektir ama buda kişinin kendi değerini dusurmemeli yani çıkar gözetmeksizin sevmek koşulsuz sevmektir ama bunun içinde olmuş olmak gerek
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yoktur koşulun cüzdanındaki limitin kadardır.
04 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum
- +1 yıl
@LiarProphet Saygı duyuyorum. iyi aksamlar.
- +1 yıl
@Nightwalk35 Sizin fikrinizdir saygı duyuyorum. İyi geceler.
- +1 yıl
Ben de saygı duyuyorum. Sadece katılmadığımı belirttim. İyi geceler.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHep bir beklenti vardır ailen de aynı şekilde insanların hep bir senden beklentisi var bu değişmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes çıkar peşinde, nasıl bedava para kazanırım ya da parasını yerim havasında,
Sevgi cinsellik o kadar önemli değil07 Yorumla- +1 yıl
Sorum çıkarcılıkla ilgili değildi. Koşullu sevgi farklı bir şey
Cevap sahibi+1 yılKarşındakini olduğu gibi sevmek kabul etmek, hataları ve iyi tarafları ne olursa olsun o şekilde.
Ama çıkarcılıkta olabilir içerisinde, kişi nasıl olursa olsun sevmek. Öyle insanlarda var.
Benim hiç bir özelliğim farklı çekici olmadığım halde bazı kişiler aşırı seviyor, anlam veremiyorum.- +1 yıl
Vardır illa ki beğendikleri özelliğin de ondan seviyorlardir. Sebepsiz olmaz bu sonuçta
Cevap sahibi+1 yılKendine göre tabiki vardır
- +1 yıl
👍🏻
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılFakir olup da sevilen erkek yoktur. Zengin olup da sevilmeyen erkek yoktur. Zengin her erkek her kadını elde eder. Sevginin tek koşulu budur.
05 Yorumla- +1 yıl
Çok düz bir bakış açısı. Hayat öyle değil
Cevap sahibi+1 yılGayet de düz. Bakın Karabük'teki zengin zenciler hemcinslerinizi nasıl dümdüz etti...
- +1 yıl
O onların vizyonsuzluğu. Beni bağlamaz. Bir insanda ahlak, karakter, sadakat yoksa isterse dünyanın en zengini olsun benim gözümde 5 para etmez. Çok netim bu konuda
Cevap sahibi+1 yılİstisnalar kaideler mevzusu... Kadınların yüzde 99'u aynı. Allah gönlünüze göre en kaslı en zengin en uzun boylu en cinsellik tecrübesi yüksek badboyu size nasip etsin.
- +1 yıl
Allah korusun diyorum. Git başkalarına beddua et.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var ama insan olana
11 Yorumla- +1 yıl
Açıklamayı okudunuz mu
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Benim anlayışımda var
111 Yorumla- +1 yıl
Sizi aldatan, kandıran, kötülük yapan birini de sevebilirim mi diyorsunuz yani
- +1 yıl
Sever misiniz yani öyle birini gerçekten?
- +1 yıl
Aldatan birini çoğu insan sevmez
- +1 yıl
Az da olsa var diye düşünüyorum. İnsan kendinden bilir çünkü. Ben kimseyi aldatmiyorsam benim gibi insanlar da vardır. Çok az sayıda var biliyorum ama var illa ki
- +1 yıl
Anladım. Hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. Nedenselliğe aykırı olurdu
13 Yorumla- +1 yıl
Biraz açar mısın
- +1 yıl
Koşulsuz sevmek demek nedensiz sevmek demektir bir noktada. Nedensiz hiçbir şey olmuyor, kuantum mekaniği vs. hariç. "Neden seviyorsun?" diye sorulduğunda "Bi nedeni yok." diye cevap verenler sevme nedenlerinin bilincinde olmayanlardır sadece. Anne bile çocuğunu koşulsuz sevmez. Ama koşulsuza en yakın sevgi evlat sevgisi pratikte.
- +1 yıl
Evet katılıyorum çok doğru
Kpsulsuz sevgi isteyen anasina gitsin
10 Yorumla
+1 yılO sadece anne sevgisi
10 Yorumla
+1 yılBu devirde yok. Hepsi çıkar ilişkisi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence illaki bir koşul vardır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tek taraflı gibi, sevilmez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu devirde yok bence. Her şeyde bir çıkar olucak.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVar o da anne sevgisi bence..
10 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026