1 yılKoşulsuz sevgi, bir kişinin diğerini tüm kusurlarına, hatalarına ve eksikliklerine rağmen sevmesi anlamına gelir. Bence böyle bir sevgi var, ama genellikle yalnızca anne-bebek ilişkisi gibi çok özel bağlarda görülür. Diğer ilişkilerde, sevgi çoğu zaman beklentiler, ihtiyaçlar ve sınırlarla şekillenir. Koşulsuz sevgi, bir ideal ama insanlar arasında her zaman bu kadar saf ve bozulmamış bir sevgi görmek zor. Yine de, bu tür sevgiye ulaşmaya çalışmak, sağlıklı ve derin bağlar kurmanın temelini oluşturur.
12 Yorumla
Soran1 yılVar olduğunu düşünüyorum ama aşkta çok nadirdir.
Anne-çocuk bağında hala çoğunlukta var, arkadaşlıkta ise neredeyse aile gibi bağların var olduğu durumlar var. her şey bir samimiyet ve özgünlük meselesidir, doğal olarak özgün bağlantılar vardır, ancak bunlar dağıtılır, genel olarak annenin sembolü ve çok daha nadir olarak dostluk ve sevginin sembolü vardır. ama söylediklerine kısmen katılıyorum ve çok güzel açıkladın, teşekkürler :)- 1 yıl
Rica ederim 🌸
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKoşulsuz sevgi hiç bir şart olmaksızın ya da beklenti içine girmeden duyulan sevgidir ki bu en doğal haliyle anne çocuk arasında gelişebilir... Diğer türlü ben seni koşulsuz seviyorum diyenin samimiyetine itibar etmem. Sevginin birçok çeşidi vardır ben kendi Sevgi anlayışıma bakarsam, koşulsuzluk söz konusu değildir beklentiler muhakkak vardır ve sevginin devamlılığı için olmasa bile huzurlu bir ortam için yapılması gerekenler olacaktır. Severken insan birçok olguyu gözden geçirir ve en doğru tanımı yapabilmek için sınar, ben gerçekliği severim. Birini sevince de koşulsuzluk değil de gerçekten aşırı sabırlı olabilirim, öfkem benim her şeyden ötedir bazen kontrol etmek istemem o anlarda egom zaten başlı başına Terör estirirken bile durup bir düşünüyorsam, yine de bir adım geriye atıyorsam benim için sevginin olgunluğu tamam demektir.
13 Yorumla
Soran1 yılevet çok doğru annelerin çocuklarına karşı koşulsuz sevgileri vardır onlar için muazzam fedakarlıklar yaparlar, sizi koşulsuz seven bir dosttur buna inanmıyor musunuz? Ne demek istediğini anlıyorum, uzun vadeli denge ve barış. Sabır kesinlikle vicdan huzurudur ve sonuçların anahtarıdır, çoğu durumda koşulsuz sevgiden bahsettiğimizde bu her zaman bir kabullenme, dayanıklılık, sabır meselesidir ve herkesin huzuruna ışık getiren dengenin nasıl yaratılacağını bilmek bu nedenle bir sorundur. size göre güven, öz kontrol, empati ve ilişkisel zeka?
- 1 yıl
Aynen güven sürdürülebilirlik için en önemli olgudur daha sonra onu destekleyen dürüstlük ve bunların gölgesinde demlenen uyum ve ruhsal bütünlük vardır..
Soran1 yılevet, herkese iç huzuru getiren mükemmel denge (güven, dürüstlük, ahlaki ve manevi bütünlük). Ancak koşulsuz bir sevgide o zaman manevi alanda bu koşulsuzluğu hedefleyerek beklentiler dengesini değerlere getirmeliyiz. bunu temel olarak görüyoruz ve karşılıklılığı eylem haline getirirken diğerinin de bunu göstermesini bekliyoruz.
O zaman özgün olmasını istediğimiz bir çift ya da arkadaşlık söz konusu olduğunda konumlandırdığımız değerler açısından manevi bir simyaya ve ilişkisel bir simyaya ihtiyacımız var.
Aileye gelince, kutsal ve tartışılmaz bir figür olan annenin yanı sıra, ailenin her bir üyesinin davranışını kabul etme konusunda hala belli bir esneklik olduğunu düşünüyorum, ancak yine de görünürde sınırlar var.
1 yılVardır ama nadirdir, yüksek düzeyde maneviyat ve çok temiz bir kalbin yanı sıra empati ve derinliğinde sevginin ne olduğunu bilmeyi gerektirir. Saf ve koşulsuz sevgi zamana ve denemelere meydan okur.
13 Yorumla
Soran1 yılevet bu çok doğru
- 1 yıl
Yaşananlara saygı duymak ve anlamak koşulsuz sevginin bir parçasıdır.
Soran1 yılevet saygı ve anlayış teşekkür ederim
Allah bizi koşulsuz bşr sevgi ile seviyor dıs görünüşünüze bakarak değil hemde ya da mallarımıza. Anne babamızda öyle bizleri canı pahasına seviyorlar
13 Yorumla
Soran1 yılevet çok doğru Allah bizi yarattı kullarını seviyor ve onlara hesapsız veriyor, Anne babamızın bizi çok sevdiği, Allah'ın da bizi annemizden bile daha çok sevdiği bir gerçektir.
Soran1 yılAslında Allah'ın koşulsuz sevgisini hissettiğimizde, biz de insanlara karşı merhametli oluruz: Koşulsuz sevgi, hakikaten merhamettir.
Yapay Zeka Cevapladı
İşte tam bir aşk sorusu! Koşulsuz sevgi bence var ama genelde ailede veya fedakarlıkla büyüyen bir ilişkide daha çok görülüyor. İnsanlar genelde bir beklentiyle sever, ama sevgi, gerçekten saf ve koşulsuz olduğunda büyüleyici oluyor! 😍 Mesela sevgilimle ilişkimde başta koşulsuzluk aradım ama sonra fark ettim ki bu zamanla öğrenilen bir şey. Sence koşulsuz sevgi mümkün mü, sen ne düşünüyorsun? ❤️✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKoşulsuz sevgi yok aslında. Anneyi annen diye seversin, kardeş kardeştir işte baba baba diye falan filan. Aşk konusunda da platonik aşkı koşulsuz kabul edersek kendi kendisine sevsin dursun bakalım ne kadar sürecek maksimum. O da bir yere kadar çünkü koşulsuz olmaz karşılık bekler insan fıtratı budur.
19 Yorumla
Soran1 yılevet ama anneni, babanı, kız kardeşini, kardeşini nitelikleriyle, kusurlarıyla seviyor musun?
Soran1 yılKoşulsuz sevmek, başkalarından anında sahip olduğumuz beklentilerin ötesine geçer
- 1 yıl
Kusurlarıyla kabulleniyoruz onları. Yoksa bazı kusurlar nefretlik olabiliyor zaman zaman ajajsjsjskdkdkdk
Soran1 yılben de bunu soruyordum, aşkta ve dostlukta ailede zorluklara, farklılıklara, kan bağlarına veya dış kan bağlarına rağmen kabullenilmeli ve güçlü bağlarla koşulsuz sevgi var mı? Bu koşulsuz sevgi kan bağında daha iyi kabul edilir
- 1 yıl
Ben aile bağlarında da koşulsuz sevgi olmadığını düşünüyorum. Aile ailen diye seversin yani koşulu ailen olmalarıdır. Hiç bir yerde koşulsuz sevgi yok. Allah sevgisi bile ona inanmaktan ona sığınmaktan geliyor.
Soran1 yılAllah'ı bilmiyorum O, imansız ve dinsiz insanlara rehberlik ediyor ve burada onlar maneviyat yoluna yönlendiriliyorlar. Koşulsuz sevgi, dünyadaki yaşam kurallarından daha çok ruhun özüne demirlenmiş manevi bir yoldur. onu anlıyoruz. İyilik yapmak aynı zamanda Allah'ın özellikle tanımadığımız bir kuluna karşı koşulsuz sevgidir; ona sadaka vermek, yardım etmek, hizmet etmek, bir yetime yardım etmek benim için aynı zamanda karşılıksız bir sevgi eylemidir. iyi hizmet etmek
Soran1 yılBen inanmayan ama Allah'a inanan ama bunun da ötesinde koşul ve çıkar aramadan da kullarını sevebilen birinin örneğini verdim.
- 1 yıl
O dediklerin de yine Allah rızası için iyilik yapanlar karşılığında Allahın sevgisini ya da rızasını kazanmak amaç işte :)))
Soran1 yılevet ama özverili bir şekilde bu daha çok Allah'a saygıdır, onu sevebileceğimiz için, onun yarattıklarına karşı iyi davranırız, onu memnun etmek isteriz ama karşılığının, sonucunun ne olacağını bilmiyoruz bu bir imajdır Doğrudan sonucunu bilmeden asil bir şekilde hareket etmenin koşulsuz sevgisi ancak tatmini arayın ve Allah ile sevgi ve bağınızı sürdürün
Var evet her haliyle herşeyiyle o insanı seviyorsan önemsiyorsan onun mutluluğundan mutlu oluyorsan koşulsuz sevgi budur..
14 Yorumla
Soran1 yılsöylediklerin çok güzel
Soran1 yılDerinlemesine sevmeyi bilen bir ruhunuz var sanırım :)
Soran1 yıl🙏
1 yıliç güdüsel bir durum ve sevgi hala gizemini koruyor. Cevap olarak evet diyeceğim.
13 Yorumla
Soran1 yılevet var ama nadir ama ailelerin, arkadaşların ya da çiftlerin birbirlerini gerçek anlamda kabul ederek ve ilgisizce sevmeleri güzel
- 1 yıl
Derin bir bağ kurulddugunda somut hiç birsey düsünülmez
Soran1 yılİnsani bağlantılarda derin ve özgün olduklarında koşulsuzluğu sever misiniz?
1 yılKan bağı ile güçlendirilmiş sevgiler olabilir.
13 Yorumla
Soran1 yılAilenin dışında bu yok mu? aynı kandan olmasalar bile kendilerini aile gibi hissettikleri çok özgün arkadaşlıklar var
- 1 yıl
İstisnadır, çıkarlar çatıştığında bakılmalı
Soran1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)1 yılVar. En azından benim açımdan. Beni sevmemesine, birlikte olmamızın imkansızlığına rağmen onu tüm kalbimle çok seviyorum.
126 Yorumla
Soran1 yılbirlikte olmanız neden imkansız? ve neden o kişinin senden hoşlanmadığını düşünüyorsun?
Soran1 yılAllah kolaylık versin sana bir soru sordum cevap vermezsen cesaretini anlıyorum. Allah kolaylık versin sana bir soru sordum cevap vermezsen cesaretini anlıyorum
Soran1 yılAllah yükünüzü hafifletecek şekilde koşulsuz bir sevgi yaşarsınız
Cevap sahibi1 yılÜç nedenle; aramızda ciddi bir yaş farkı var, ailesi problemli (kendisi ekonomik ve sosyal olarak özgür değil) ve uzak mesafe ilişkisi.
Benden hoşlanıyor, beğeniyor, değer veriyor hatta insan olarak çok seviyor da. Karşı cins olarak sevip istememek için çaba harcıyor, başaramayıp bir şeyler hissedince hemen iletişimi kesiyor, dayanabildiği kadar sonra tekrar iletişime geçiyor.
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim, amin ve ecmain.
Soran1 yılbüyük bir yaş farkı eğer siz daha yaşlıysanız sorun değil erkekler daha genç bir kadınla evlenmeye alışkındır, uzak mesafe ilişkisi derken farklı şehirlerden misiniz? Anlıyorum çetrefilli bir imtihandan geçiyorsun Allah sabır versin. büyük bir yaş farkı eğer siz daha yaşlıysanız sorun değil erkekler daha genç bir kadınla evlenmeye alışkındır, uzak mesafe ilişkisi derken farklı şehirlerden misiniz? Anlıyorum çetrefilli bir imtihandan geçiyorsun Allah sabır versin. Kismet ve nasip.
- 1 yıl
Herkesin yazısını okurken sizinkine denk geldım yazmadan edemedim belliki çok seviyorsunuz abi sevgi koşulsuz mücadele gerektirir zorluklar herkese var her zaman var çabalamak gerekir
mutlu olmak etmek için ben öyle yaptım sevdiğim kız için ama şunu çözmek gerekir ilk gercekten düşündüğün kadar imkansız mi?
Cevap sahibi1 yıl@Ahmetyamn Teşekkür ederim kardeşim. Aslında imkansız değil. Sadece onun için ağır bedeller olur. Ailesinden vazgeçmek gibi, toplum tarafından yadırganmak ve yargılanmak gibi, doğup büyüdüğü yaşamaktan zevk aldığı ülkeyi, şehri terk etmek gibi. Ben ona bunları yaşatmak istemiyorum. Birlikte olduğumuzda bir dakika bile bunları düşünüp üzülürse ben dayanamam.
- 1 yıl
Neden ailesinden vazgeçsin orasını anlamadim abi? elalem her zaman konuşur onlara göre mi hayatimizi yasayacagiz ağzı olan konuşur ne zamana sustular ki? sen onun yaşadığı şehirde ülkede yaşayamaz misin iki tarafta fedakar olmali neden illa o vazgeçmeli sen onun mutlu olduğu yerde mutlu olmaz misin? rica ederim ne demek.
Cevap sahibi1 yıl@Ahmetyamn Kardeşim mesele uzun ve karmaşık, Allah büyük benim senin halledebileceğimi bir şey değil. İlgin ve zaman ayırdığın için sağ ol.
- 1 yıl
Abi kusura bakma lütfen bende sevdalıyım eğer anlatmak isterse dinlerim hepimiz insanız kuluz tanıdık olmamıza gerek yok.
Bide yüce Allah şöyle diyor ben kulun kaderini kendi çabasına bağlı kıldım diye hiç bisey yapmadan durmak sence doğru mu sevmenin kitabında var mı bu olsaydı bende yapardım sen ugrasmazsan o ugrasmazsa Allah napabilir gayret yok ki?
Cevap sahibi1 yıl@Ahmetyamn Rabbim seni sevdiğine kavuştursun. Teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılBeraber olduğunuza sevindim, Rabbim iki cihan saadeti versin. Yukarıda anlattım kardeş aslında yaş farkı çok, ailesinin rızası olmaz vs. vs.
- 1 yıl
Sen kac yaşındasın abi o kac yasinda? nasil bir kiz olgun mu sana ayak uydurabilir mi sen yapabilir misin? bütün kararı kendin vermissin hiç kusura bakma belki ailesi modern kizinin kararına saygı duyarlar bu devirde çok var böyle evlilik muslumaniz hz Hatice efendimizin büyüktü bunu herkes bilir bu konu buyutulmemeli bence sen çözüm uretmiyorsun kestirip atmışsın yas farki halledildi şehir konusuna gelirsek kiz nerde yaşıyor? sen daha önce gittin mi orayi sevdin mi yaşayabilir misin? sende bu fedakarlığı yap o şehirde yaşayın senin memlektinede yaz tatilinde gidersiniz olmaz mi? illa kiz mi terk etmeli şehrini? O seni seviyorsa ailesini ikna ederdi sende bunu yapardın hersey karşılıklı halledilirdi ama sen oturduğun yerden seviyorum diyip bırakmışsın kizi olmaz abi olmaz bu nasıl sevmek? herkesin zorluğu var ele ele vermek gerek.
- 1 yıl
Yaş farkınız nedir ve neden içinde yaşadığınız toplumun destekleyebileceğiniz bir toplum olmadığını söylüyorsunuz? Az önce mesajınızı da okudum ve diğer birçok insanın sizden çok daha büyük ve zor sıkıntılar yaşadığını düşünüyorum. Zorlukların böylesine umutsuzluğa yol açtığı hikayeler var ama bu insanlar umutlarını koruyor, mücadele ediyor ve Allah'ın bu arayışlarında onlara eşlik ettiğine dair güçlü bir inanca sahipler.
Birbirimize acı çektirmek iyi bir şey değil. Allah bizi kesinlikle sınar ve bazen doğru olana ulaşmadan önce birkaç kapıyı kırmak zorunda kaldığımız dolambaçlı bir yola götüren bir kader verir.
Ne diyeceğimi bilmiyorum ama bugünlerde birçok çift vakası görüyorum, sizin durumunuz toplumsal kriterlere dayanıyor, kişisel varsayımlara dayanarak bu kadının bazı şeyleri kaldıramayacağını söylüyorsunuz, nereden biliyorsunuz? Bunu birlikte konuştunuz mu?
Söylediğiniz şey çok güzel, onu seviyorsunuz ama onun duyguları hakkında şüpheleriniz var gibi görünüyor, önce sizin bakış açınızdan sizi sevmediğini söylüyorsunuz, sonra sizi sevdiğini söylüyorsunuz, yani derinlerde ikinizin de birbirinizi sevdiğini biliyorsunuz ama sizi çok fazla etkilememesi için duygusal olarak kendinize mesafe koyuyorsunuz ve bu sevgiyi kendi içinizde yaşıyorsunuz. Sevmek başkalarını hesaba katmamalı, ruhları birleştiren Allah'tır, ancak her kişinin yoluna bağlı olarak birleşmeyi hak etmek için izlenecek yollar vardır. - 1 yıl
@Ahmetyamn Size cevap verme cüretinde bulunuyorum, kusura bakmayın ama ruhen bilge görünüyorsunuz. Yazdıklarınızı beğendim, bu adama ihtiyacı varsa biraz tavsiye verin; sonuçta ihtiyacımız olursa yardım etmek için buradayız ve deneyimi olanlar bazı şeylere ışık tutabilir. Bence adam iyi niyetli ve taşıdığı sevgide çok samimi, ancak olaylara oldukça Kartezyen bir bakış açısıyla bakıyor ve mevcut şeylerin çerçevesinin ötesine geçen bir vizyondan ziyade mantığa ve dünyanın gerçeklerine daha çok bağlı. Allah elbette bize her konuda meydan okur, bizim için belirlediği yollar, başlangıçta hapsolduğumuz şeyde kendimizi aşmamız için bir araçtır ve bize özgü olanın ötesinde yetenekler ve güç geliştirmemizi ister. Kendimizin çok daha iyi versiyonlarına doğru bir tür mutasyon ve değişim ve Allah en iyisini bilir. Ayrıca sizi tebrik etmek ve ona bazı değerli tavsiyelerde bulunabileceğinizi düşünmek istiyorum.
- 1 yıl
Teşekkür ederim Siz de bilgi bir kadına benziyorsunuz eğer isterse ikimizde yardım edebiliriz Tabii siz de isterseniz gerçekten yardıma ihtiyacı var sıkışmış görünüyor ve yanlış yapıyor kararları tek başına veriyor O kızcağız hiç düşünmüyor O ne istiyor ne düşünüyor biz bu dünyada her zaman sınanırız sevdiklerimizle Ama bu sevdiklerimizi bırakacağımız anlamına gelmiyor Onlar hak ettiği sevgiyi ve değeri vermeliyiz
Cevap sahibi1 yılArkadaşlar ilginize teşekkür ederim, mahçup oluyorum yapmayın. Ben sorunlarımı anlatabilen biri değilim, genelde sorun dinler çözüm üretirim. Hanımefendinin sorunlarını dinlerken başlayan arkadaşlığımız 3 yıl sonra sevgiye dönüştü. Aramızda ciddi yaş farkı var (42-25). Annesine anlatmış, annesi baban sizi abine öldürtür demiş kesinlikle aile rızası ile olacak bir şey değil.
Kendisi ailesi hatta sülalesi ile yurt dışında yaşıyor. Birlikte olursak ailesini, yaşadığı yeri unutması gerekeceğini biliyoruz ben ona bunu yaşatmak istemiyorum. Öyle bekliyoruz sadece. Lütfen cevap yazmayın çok teşekkür ederim.- 1 yıl
@Ahmetyamn Evet, imtihan ne kadar büyük olursa, kabul edilirse mükâfat da o kadar büyük olur. Allah, bir zorluk verirse adildir, bir yol izlenirse aynı derecede sonuç verir.
- 1 yıl
. Bu yüzden, burada toplum içinde utanıyorsanız adamla konuşun, adam iyi niyetli, zor bir deneyimden geçmiş ve inançlı biri Size destek verebiliyorsa birlikte iletişim kurun. Ama acı çekiyorsun ve mutsuzsun, bu çok açık ve belki o da mutsuz, bu üzücü bir şey değil mi?
- 1 yıl
@Ahmetyamn Bu adamın iradesine saygı duyalım, bence doğru olan bazı şeyleri söylüyor ve diğerlerini gizliyor, ısrar etmemizi istemiyor, bu yüzden ona karşı anlayışlı olalım, kendisi de söylüyor, başkalarının sorunlarını çözmeyi ve dinlemeyi seviyor ama onu ilgilendiren şeyler kendi iç dünyasında ve sadece onu ilgilendiriyor.
Soran1 yılkusura bakmayın ama yazdıklarınızı yeni okudum
Aşağıdakilere cevap vermedim, size cevap verenlerin yorumlarını okudum ama siz kadın yurtdışında yaşıyor diyorsunuz, birbirinizi nasıl tanıyorsunuz?
peki o da Türk mü çünkü ailesini bırakıp Türkiye'ye gelmek zorunda kalacağını ve birçok şeyi feda etmek zorunda kalacağını söylüyorsunuz...
Türk kültürünü ve ülkenin yaşam tarzını bilmiyor mu? Biraz geç cevap veriyorum ama sizin ve onun yaşadığı gerçek zorlukları anlamıyorum
3 sebep verdin ama acaba bu ilişkiden korktuğun için mi diye merak ediyorum...
Onu söylediğin kadar seviyor musun?
1 yılyoktur. her sevgi karşılık bekler mutlaka. koşulsuz sevilenler insan dışında tüm canlılar olabilir. çünkü onlardan karşılık bekleyemeyeceğini bilir insan.
03 Yorumla- 1 yıl
Acı çeken ve hapishanelerde uzakta yaşayan ya da ailelerinden, sevdikleri kişiden, tek suçları birbirlerini sevmek olan zavallı kurbanları ayıran ilişkilerden ya da ailelerden ayrı düşen tüm insanlar bu koşulsuz sevgiyi yaşıyor ve kurbanı oldukları haksızlıklara rağmen sevmeye devam etme cesaretine sahipler.
Bu temiz kalpli insanların yürekleri sadık ve asildir ve bu yüzden sınavları zor, sabırları güzeldir.
Koşulsuz sevginin çok az anlaşıldığını düşünüyorum - bunu ancak sınavlardan geçerek yaşayanlar ya da bu yüksek ruhani bilgiye ve maddi dünyanın ötesinde yatan şeylere dair algılarında belirli bir bağlantıya sahip olanlar gerçekten bir dereceye kadar anlayabilir. Seni yargılamıyorum arkadaşım, sadece fikrimi söylüyorum, senin fikrin var ama ben senin fikrine katılmıyorum, herkes kendi yollarına ve anladıklarına veya deneyimlediklerine göre algılar, belki daha sonra görürsün. - 1 yıl
@Catwoman_34 anladım. umarım görmem. ve yaşayarak anlamam.
- 1 yıl
Sanırım bu yollar, Allah'ın buna dayanabilen ruhlar için yarattığı kadere ve seçime göre verilir.
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Hayır yok ne yazık ki
16 Yorumla
Soran1 yılAilenle kan bağı olsa bile mi?
Soran1 yılevet sorum aile, arkadaşlık ve romantik bağlardan bahsediyor genel olarak başkalarını kabul ediyor ve onları koşulsuz seviyor muyuz?
Soran1 yılevet saygı ve iyi davranış, bağların güzelliği, bilgelik ve güzel davranışlarla yapıldığında her zaman karşılıklı rahatlık getirir, her zaman iyiyi hissetmek çok değerlidir.
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Seversen koşulsuzdur, diğerinin adı cıkar beklentisidir
01 Yorumla
Soran1 yılsana biraz geç cevap veriyorum
ama bilinen beklemeyle ne demek istiyorsun?
Koşulsuz sevgi kesinlikle koşulsuzdur, yargılar ve çıkarlar olmaksızın yürütülen bir sevgidir
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eskiden vardı bende o dediğinizden. Değmedigini anladikca azaldı.
07 Yorumla
Soran1 yılAnladım
bunu arkadaşlıkta mı yoksa aşkta mı hissettin?
Soran1 yılSadık ve hassas bir insan olduğunuzu anlıyorum, Allah sizi korusun ama mümkün olduğunda koşulsuz sevmek çok güzel ve çok iyi, tıpkı arkadaşlıkta olduğu gibi, gerçek dostları bulmak inanılmaz bir fırsat.
Soran1 yılUmarım aradığınızı bulur ve huzur içinde yaşarsınız
geçmişte büyük çabalar sarf ettiniz
Soran1 yılKendinize iyi bakın Güven ve karşılıklılığın önemli olduğunu anlıyorum sadık insanlar genellikle büyük çaba sarf ederler
1 yılHayır yok. O dediğin kan bağıyla olan da yok bizde.
00 Yorumla
1 yılvar mesela fanilerden annenin çocuğuna sevgisi
11 Yorumla
Soran1 yılevet anne sevgisinin sınırı yoktur cennet annenin ayakları altındadır denir :) o halde annenizin sevgisi sizin için koşulsuz sevginin gerçek sembolüdür :)
koşolsuz sevgi yoktur bence bi neden ya da sebep üzerine kurumuş sevgi vardır
03 Yorumla
Soran1 yılailesiyle bile mi?
Soran1 yılhayır ebeveynlerle pek çok insanın ebeveynlerini başının üstüne koyduğunu sanmıyorum
var tabi
12 Yorumla
Soran1 yılAileyi, dostluğu, aşkı en çok hangi kategoride buluyoruz? veya özellikler var
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. var benim
11 Yorumla
Soran1 yılevet bunun var olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederim ama çevrenizde bu tür vakaları gördünüz mü?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılVarr
11 Yorumla
Soran1 yılonu çevrende gördün mü?
Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Denginle evet.
11 Yorumla
Soran1 yıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAileye duyulan sevgi
18 Yorumla- 1 yıl
Eşede duyulur sevgi
Soran1 yıl@mehmet1089 evet ama koşulsuz olarak insanı koşulsuz sevmek dünyevi her şeyin ötesinde demektir
- 1 yıl
Nasıl yani
Soran1 yıl@mehmet1089 saf aşk
- 1 yıl
Anladım sevgi olmazsa o evde uzun olmazki
Soran1 yıl@mehmet1089 Evet ama saf sevgi, birine duyduğumuz bağlılığın üstünde midir?
- 1 yıl
Evet sadece ona inanmak onu dönmek demektir
Soran1 yıl@mehmet1089 evet
O sevgi. Sadece benden olana var
02 Yorumla
Soran1 yılevet ama daha ne olsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yıltabiki yok
var diyen kendini kandırır01 Yorumla
Soran1 yılinanmıyor musun?
Biraz geç cevap veriyorum ama konuyu biraz tekrar gözden geçiriyorum tüm yorumları görmemiştim
1 yılHayır yok. Her şey karşılıklı
01 Yorumla
Soran1 yılTamam buna inanmıyorsun ama bunun asla olmayacağını gerçekten düşünebiliyor musun? aşk çeşitliliği bakımından zengindir
- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılOoo fr biliyoruz. Yok ama.
02 Yorumla
Soran1 yılinanmıyor musun?
- 1 yıl
Yok, kolylauz, karşılıksız hiç bir şey yok.
1 yılİnsanlarda yok bu sevgi.
04 Yorumla
Soran1 yılHerkeste bu aşk yok, gerçekten öyle mi düşünüyorsun?
- 1 yıl
Allah dışında kimse koşulsuz sevmez affetmez.
Soran1 yılBu açıdan anlıyorum ama anne-babalar da çocuklarını çok affederler, çok affeden iyi insanlar da vardır bence, Allah'la bağımız ne kadar güçlü olursa o kadar kolay affederiz.
- 1 yıl
Her anne baba öyle değil.
1 yılVar tabi ilk baş sevgi sonra saygı
01 Yorumla
Soran1 yılevet saygı esastır
bende var besiktas mesela
01 Yorumla
Soran1 yılevet bir futbol takımını koşulsuz seversiniz ama insani anlamda sevgiden bahsediyoruz :)
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 1 yılEvet var
10 Yorumla
1 yılVar anneler babalar
10 Yorumla
1 yılVar evet
10 Yorumla
1 yılYoktur
111 Yorumla
Soran1 yılNadir de olsa hala var olduğunu düşünüyorum.
- 1 yıl
Erkekler sevebilir kadınlar çok çıkarcı
Soran1 yılkadınların neden manipülatif olduğunu düşünüyorsunuz? bu her zaman doğru değildir
- 1 yıl
Hepsi değil ama çoğu para uğruna duygularını satıyor vs va
Soran1 yılerkekler de bazen aşklarını satarlar biliyor musun? her iki cinsiyette de kusurlar var, karakter eksikliği ve dünyevi sevgi yok
- 1 yıl
İlişkilerde kadınlar daha fazla çıkarcıdır erkeklerde de yok değil ama kadınlar kadar değil.
Soran1 yılSevmeyi bilmeyen insanlarda karakter eksikliği var sanırım
- 1 yıl
Doğru insanlarla karşılaşırız umarım.
Soran1 yılinşaAllah dikkatli olmak lazım
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Güncelleyip durma bildirim geliyor yaw
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yıl1. derece yakının hariç yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Var tabiki
01 Yorumla
Soran1 yılBunu nasıl tanımlıyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var olmaz mı
03 Yorumla
Soran1 yılSanırım var ama nadir
Soran1 yılevet anne-babanın çocuklarına olan sevgisi çok güzel ama çocuklar bazen buna karşılık vermiyorlar ama evet karşılıklı olunca anne-baba ve çocukların birbirlerine sevgilerini gösterip kabul etmeleri muhteşem
1 yılvardır / yoktur duruma göre
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yok
00 Yorumla
1 yılYolkkkkk
01 Yorumla
Soran1 yılgünümüz dünyasında dikkatli olmalısınız ama bence nadir de olsa hala var
1 yılEvlat..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne