Kişilik & Karakter Yakışıklı erkeklerden ne iyi bir eş ne baba olmaz mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşıma onlar da insan neticede yuva kurmak isteyen olur dedim ondaki karizma çekicilik sende olsa yengeni tanımazsın dedi güldü Güncellemeler+1 yıl ... Yakışıklı erkeklerden ne iyi bir eş ne baba olmaz mı? Cevapla Babalık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bunun ti ile ilgisi yok 0 0 Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olurda can yakma potansiyelleri çok karizmadan dolayı. Elinde tutman zor olur. Onlarinda nefsini tutmasi zor olur. 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Rahatsız mısınız siz?:D :D :DNe alakası var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok yakışıklılardan olmaz ve zenginse 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye üzülüyorsun hayatın gerçeği bu ve aynı şey kızlar içinde geçerli Yorumla Soran +1 yıl Düşünsene evliliğin beşinci yılında bir de çocuğun ve aldatıldığını öğreniyorsun bir günEvet kızlar için de geçerli ama irade konusunda erkeklerin işi daha zor bu beni endişelendiriyorHoş yakışıklı sevgilim de yok ama geleceği düşünmek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum fjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzgün kız vardı da biz mi evlenmedik Yorumla Soran +1 yıl Anladım:/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzülme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl .'/:( Yorumla
alperrohe Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Olur 0 2 Yorumla alperrohe +1 yıl Kuracağın cümlenin a k düzgün anlat şunu Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon olum kıt mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bunun ti ile ilgisi yok
Olurda can yakma potansiyelleri çok karizmadan dolayı. Elinde tutman zor olur. Onlarinda nefsini tutmasi zor olur.
Rahatsız mısınız siz?:D :D :D
Ne alakası var.
Çok yakışıklılardan olmaz ve zenginse
😕
Niye üzülüyorsun hayatın gerçeği bu ve aynı şey kızlar içinde geçerli
Düşünsene evliliğin beşinci yılında bir de çocuğun ve aldatıldığını öğreniyorsun bir gün
Evet kızlar için de geçerli ama irade konusunda erkeklerin işi daha zor bu beni endişelendiriyor
Hoş yakışıklı sevgilim de yok ama geleceği düşünmek lazım
Ben bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum fjsj
Düzgün kız vardı da biz mi evlenmedik
Anladım:/
Üzülme
.'/:(
Olur
Kuracağın cümlenin a k düzgün anlat şunu
Ne diyon olum kıt mısın