#Kαyɾα
Evet korkuyorum
Hayır korkmuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#Kαyɾα
Yaşlılıktan herkes korkar korkmayan da yalan söylüyordur zaten artık yaşlılık ta normal bi şekilde geçmiyor ya alzheimer olursun ya da dizlerin yüzünden yürüyemez hale gelirsin ha bi de tabi yakınların sana bakacak mı o da var bakmazsa mecbur huzurevine, alzheimer olduğunuzu düşünün mesela çocuklarınızı ve kimseyi bilemiyorsunuz bunun iyi bi tarafı olduğunu sanmıyorum yaşlılık sizin sandığınız kadar kolay bişey değil
Güzel kardeşim yaşın daha küçük o yüzden 1 aylık maaşın ile benim yaşıma geldiğinde milyoner olabilecekken sürünme sende geleceğinin rahat geçmesini garantiye al
👍 teşekkür ediyorum
Erkekler görsel ögelerinden ibaret olmadıklarını bilirler, kadınlar ise aksine görsel ögeleri olmasa değer görmeyeceklerini bildiklerinden, hem çirkinleşmekten hem yaşlanmaktan korkarlar. Klasik düşük zeka emareleri
Evet korkuyorum bugün eczaneden bunun için c vitamini istedim cildime 2000 tl dedi bir süre limonla gençliğimi korumak zorundayım bu korku beni batıracak çünkü 🤣
Teşekkürler
Korkmuyorum ama yaşlanmaya itirazım var 😃👍
Teşekkürler 💗🌾
Cevap
31Cevap
Hayır korkmuyorum çünkü erken öleceğimi düşünüyorum
Ölüme hazır olamamaktan korkuyorum. Bilemiyorum insan ölüme ne kadar hazır olabilir ancak hiç hazır hissetmemek korkutuyor. Yaşlanmakta güzeldir muhakkak, sağlık ve maneviyattan eksilen bir şeyler yoksa. Bilemiyorum..
Şimdilik biraz daha erken olduğu için belkide korkmuyor veya düşünmüyorum pek ama ilerisi için düşünce belki biraz can sıkabilir korkabilir insan sanırım doğaldır kabullenmek zor yaşlılığı.
Her yaşımın bana ayrı bir güzellik, ayrı bir olgunluk katacağına inanıyorum bu yüzden korkmuyorum.
Yaşlanmaktan değil de bu kadar hızlı yaş almış olmak beni derinden yaralıyor..😄 Daha dün 18 yaşındaydım halbuki
Yalnız olduğum için yaşlılıktan korkarım sadece.
Sebebi ise evlenmeyi düşünmüyorum ve karşı cinse olan ilgim giderek azaldı.
Yaşlanmak bu her canlı doğar, büyür, gelişir ve ölür.
Buruşuk olurum gerçi ben estetik yaptırırım Ajda Pekkan gibi 😂😂
Korkuyorum yaa istemiyoruuum jdndjsnd
Yaşlanırsam senin yüzünden
Yaşlandım ve çok mutluyum. Beni k. hpe kadınlar ve onların yavşadığı ş. refsiz erkeklerin dünyasından kurtaracak ölümün ilk habercisi gelmiş. Hoş gelmiş!
korkuyorum biraz (yanlışlıkla korkmuyorum seçeneğini işaretledim)
Tabiki istemiyorum.. Yüzüm kırış kırış olucak.. çok çirkin..😕
Klasik bir cümle ama doğru sonuna kadar. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Korkmuyorum ben
Bir gün mutlaka yaşlanacağız korkmuyorum
Korkunun ecele faydası yok yani sonuçta. Doğduk, büyüdük, yaşlanıp öleceğiz. Hayatın kanunu bu. O yüzden korkmamaya çalışıyorum ben. :D
Açlık sınırında yaşayan insanlar için yaşlanmak zor ve korkutucu.
Ben korkmuyorum
Evet korkutucu geliyor bana
Tabii ki 20 li yaslardan bile korkuyorum büyümek istemiyorum
Yaşlılık zor genç kalabilmeyi isterdim sonsuz yaşama kadar varsa tabi birdr beni kabul ederse •-•
Vallahi umurumda değil sonuçta bu bir döngü Doğar, büyür, ölürüz.
O konuda da planım hazır kim sahip çıkarsa aktif ve pasif gelirlerimin sahibi olur 👍
Hayatın gerçeklerinden korkmak başlı başına saçmalık zaten. Gerçekleri bilerek yaşıyoruz.
Ruhum yeterince yaşlı zaten
Ben yalniz yaş almaktan korkuyordum gercek oldu
Hiç öyle bir endişem yok
Çok korkuyorum
Yaşlanmak istemiyorum 🥹
Evet korkuyorum
Gençlik daha güzel
cok korkuyorum hem de ya
Korkunun ecele faydası yok
Hayır korkmuyorum
Ne korkucam sonumuz ölüm zaten
Yuzumun kirismasindan mesela
Doğanın bir kanunu var, korksak ne fayda?
korkunun ecele faydası yok
Herkes yaşlanmaktan korkar
Korksam da sonunda yaşlancam doğanın kanunu
Zaten genç yaşta yaşlandım dah neyden korkucam
Yaşlanmaktan korkuyorum çünkü yaşamadım.
Yaşlanmak güçsüz olmak korkutuyor
Korkmam
Maalesef evet
Korkmuyorum
korkunun ecele faydası olmaz
Korkmam
Hayır korkmuyorum çünkü yoğun duygularım yok
Az olsada korku var evet
Kaçınılmaz sonumuz. Neden korkayım ki?
Evet
Hic korkmadım
Korkmuyorum