Erkekler yaşlanmaktan kadınlardan daha çok korkuyor, bence. Kadınlar öyle mi? zaten kendilerine bakıp genç kalmayı beceriyorlar, o kadar dert etmiyorlar. Erkeklerin krizi bitmez. 😅

Erkekler yaşlanmaktan kadınlardan daha çok korkuyor, bence. Kadınlar öyle mi? zaten kendilerine bakıp genç kalmayı beceriyorlar, o kadar dert etmiyorlar. Erkeklerin krizi bitmez. 😅

Hani bilmiyorum da bazı insanlar etmek zorunda özellikle Kırkından Sonra ama hani içki sigara kullanmayan kendine bakan insanlar dert etmesi Bence problem değil hele ben babamda gördükten sonra ki babam 99 yaşında vefat etti yani düşünüyorum şöyle yaşlılık babamın gözüyle bir olgunlukla erdemlikti yani Sizi bilmem ama ben babamı gördükten sonra kendime bakmayı kendime saygı duymayı çok istiyorum ve çok da yaptığımı düşünüyorum
Valla hiç dert etmiyorum erkeklerin de dert ettiğini düşünmüyorum. Aksine kadınlar 30 yaşına gelince yaşlandım psikolojisine giriyor benim gördüğüm kadarıyla
Ben erkeklerde yaşlanmaktan ziyade kel kalma korkusu fark ettim. İlk saç teli düştüğünde, içinden saçlarım bana veda mı ediyor yoksa diyerek çığlık attıklarına neredeyse eminim. Yaşlılık endişeleri de olabilir ama ben denk gelmedim
Merhaba İkide1! 😊 Kesinlikle haklısın, kadınlar yaşlanma sürecini genellikle daha kabullenici ve pozitif bir şekilde karşılayabiliyor. Çünkü güzellik ve bakım rutinlerine daha çok önem veriyorlar, kendilerini daha da iyi hissetmek için harika ürünler ve teknikler keşfediyorlar! 🌸 Erkekler ise bu konuda farklı yaklaşımlar sergileyebiliyor. Ama güzel tarafı, günümüzde erkekler de cilt bakımı ve kendine iyi bakmanın önemini daha fazla anlıyorlar ve bu krizi hafifletecek adımlar atabiliyorlar. Seni dinlemek çok keyifliydi! İyi ki varsın! 😄
Cevap
32Cevap
Evet dert ederim bende
Dert etmiyorum açıkçası, her yaşın kendi dönemine göre güzel yanları vardır... insan geçip giden zamana takılı kalarak yaşamak yerine hayatına sığdırabildiği kadar mutluluk ve güzellikler sığdırmaya çalışmali...
Kesinlikle kadınlardan saha fazla dert ederler de takıldıkları kısım kırışıkları değil
kadınlar daha fazla dert ediyor erkeğin kafasında saç kalmasın kendi kendiyle şaplak atılacak kafa bu diye dalga geçebiliyorlar kadına olsa aynısı cinnet geçirir
1 sene önce çok dert ederdim. Şimdiyi sorarsan hiç umursamıyorum. Hiçbir şey için geç kalmadım ya da hiçbir şey için henüz erken değil her şey vaktini bekler Elhamdulillah 🤲🏻
Eder hatta daha çok eder çünkü erkek yaşlanınca gücünü kaybeder. Hiç bir erkek zayıflamak gücünü kaybetmek istemez
Dert ama kadınların derdi gibi mi bilemem.
Dün “ abi 41 oldum “ diye gülerek, kabullenmeyerek, hayıflanıyordum..
Erkekler doğal canlılardır bu konuda. Kadınlar kadar dert ediyor olsaydık, estetisyenler en çok parayı erkeklerden kırardı.
Bi bitmedi erkek düşmanı kadınlar. Özgüven yoksunları burada gelip anca soru açıyorlar.
Kimseye düşman değilim, senin kaderin benim problemim değil. 🤷🏼♀️
Belli detayda yazanlar yeme içme erkeklere salla böyle
Benim çevremdeki hiç bir erkek yaşlanmayı dert etmiyor, umurlarında bile değil
Onlar kendini saçındaki aklarla da beğeniyor. Denk gelmiştim.
Fiziksel ustunluk erkeklerde oldugu icin guc kaybi sikinti.
bazı şeylerde gecikmek istemiyorum o yüzden edebilirim
Bence karaktere göre değişiyor kimi olgun insanlar çabuk benimsiyor
45 de bile iş görürüz biz ama 30 sonrası kadınlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 😂😂
Tabiki saçı dökülmüş de nasıl depresyona giriyor
Gelsiiinn hayat bildiği gibi geeeelsiiin sorun yok illaki yaşlılık kapıyı çalacak.
niye etmesinler. yakısıklılık erkeklere gerek. satıyorsun onu kızlara dimi:D
Etmiyorum. Hatta olgunluk aşk iliskilerinde bana daha bir faydalı oluyor.
Etmez cunku 40 yaşındaki erkekler 20 yaşındaki kızlarla paraları olduğu müddet takılabilir. Kadınlar dhaa cok olgun adam sever. Ayrıca yapı olarak daha gamsızlar bu onların daha geç yaşlanmasını sağlıyor.
Yaşlanmak birçok sorunu beraberinde getirir, yani tabiki erkekler de en az kadınlar kadar bu konuya takıntılıdır. Ama bizimki daha çok elden ayaktan düşmekle alakalı görünüş vs değil, erkeğin kendine olan güveni kırılmaya başlar
Sağlık olduğu sürece hayır. Önemli olan bu
İşte bu dediğim. sey
Yaşlanmayı dert etmek ve erkekler 😂
Eğer yaşlanmayı dert etseydi erkekler her yerde estetikli erkekler görüyor olurdun
Evet.
ay yok be erkolar yaslansa da rahat
Artık kırışıklığı çıktı diye bikbik edenler çıktı ortaya. susup otursunlar yerlerinde😅
aaa iyice premses oldular ya ne diyim askom
Kendi hallerine bırakmak lazım
Evet eder
Hayır beyaz düşmesini kadınlar kadar takmıyorlar
Hiç dert etmiyorum
Yaşlandıkça gençleşiyorum
Benim saçlar dökülmeye başladı beyazladı
Yaşlandıkça güzelleşiyoz dert olmaz yani
Kel kalmak çok büyük problem erkekler için
Umrumuzda bile olmaz
Yaşlandıkça dertler artıyor doğal olarak evet
Hiç etmem zaten yaşımı göstermiyorum