Evlenmekten çocuk sahibi olmaktan yaşımın ilerlemesinden korkmaya başladım. Bunlar aslında kıymetki güzel şeyler ama böyle yaşantı içine girince hayatın nasıl geçtiğini anlamıyoruz diyorlar hep. Olmazsa bit yanım eksik kalacak gibi, olsa da kendi hayatım bitecek ne yaşadığımı anlamadan ömür bitecek gibi geliyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaşlandıkça ölüme daha çok yaklaşıyorum bu da beni sevindiriyor...
Ölüm güzelde ölmeden yaşamayı bitirmek korkunç
Neden yaşıyoruz sanıyorsun ki zaten...
😐
Benim bir yanım eksik yaşıyorum ve hayattan zevk alamıyorum bu yüzden
Neden bir yanın eksij
Yuva kuracak hayat arkadaşımı bulamadım
Bir yandan da yaşım ilerliyor 30 oldu
Bizlerde bulamadık daha yol vardır. Hemen ümit kesme
Benim yaşadıklarımı bilsen sende hiç ümit kalmazdı
Bende de ümit kalmazdı aslında. Sevdim olmadı, görücü usulü tanışayım dedim binbir türlü yalanla karşılaştım. Evlilik yolundan döndüm. Allah'tan ümit kesmek doğru değil. İçim yanıyor ama böyle konuşmuyorum
6 yaşında arabanın altında kalmışım çok şükür iyileşmişim, sevdim ailem istemedi ayrıldım görücü buldular akrabalarım arkamdan dedikodumu yapmış ve görücü istemedi, başka görücü buldular köyde yaşadığım için istemedi bir başkası şehirde yaşamadığım için istemedi bir başkası zayıf olduğum için istemedi. Hacıya giden bir aile benim hakkımda iftira atmış ve o görücü de vazgeçti….
Ailen neden istemedi
Kızın ailesi iyi değilmiş
Bazen aileler kötülük ediyor bazen bizim göremediğimizi görüyor. Hakkında hayırlısı böyleymiş demek en doğrusu
Aynen haklısın senin yaşın kaç ve neden evlenmekten korkuyorsun
25 yaşındayım. Özgürlüğümün kısıtlanmasından korkuyorum. Özgürlük deyince absürt şeyler geliyor herkesin aklına da en ufak örneği tek başıma evde oturmak keyfime göre davranöak bile özgürlük gibi geliyor.
Evlenince asla özgürlüğün kısıtlanmaz ama sorumlulukların artar. Anne olmak baba olmak çok güzel bir şeydir ve benim gibi evde kalmadan bu güzel duyguları yaşa
Ben artık istemiyorum galiba. Bilmiyorum belki çok sevdiğim biri çıkar düşüncelerim biter. Sizde evde kalmadınız zaten
Dış görünüşünü asla sevme ve kalbini sev. Karşımdaki kişiyi kalpten sev. Bu kadar çok kötü insan varken benim evlenmem zor
Dış görünüşe önem vermedim de başıma iyi şeyler gelmedi. İnsanın beğenmesi gerekiyor evlenmek için. O saflığı yapmam hayatımda artık. Bir kere acısını yaşadım
Başına ne geldi anlatır mısın? Eğer kalpten sevmek saflıksa ben SAFIM
Kalpten sevmek değil ki beğenmeden evlenmek saflık
Kalbini sevdiğin kişiyi beğenirsin. İlk görüşte beğenmeyebilirsin ama sonradan beğenip aşık olursun
Yok o iş öyle olmuyormuş benim tecrübem böyle oldu. İnsanın içi ısınmıyorsa bir bildiği vardır
Benim de tecrübem söylediğim gibi oldu ve sonradan aşık olmuştum
Demek ki insandan insana değişen bir durum
Tabiki de her insan farklıdır ve sende yuvanı kur
Valla evlendikten sonra öyle bir yaşlandım ki
Evet herkes öyle diyor
Evlenme boş ver
Öyle karar aldım da sonradan pişman olur muyum 😂
Yani tabi güzel yanları da var :)
Çocuğun var mı
Bir kızım var
Nasıl bir his çocuk sahibi olmak
Konuşabilir miyiz biraz
Yok cevaplayacaksan burdan cevapla
Hayatı doli dolu yaşamaya calis korksanda korkmasanda yaş geçiyor ruhun genç olası lazim
Elimden geldiğince yaşıyorum. Bir zaman çok özgür kaldım sadece kendim nereye kafam istediyse gittim. Gezdim tozdum tüm bunları yaşayınca bağımlılık veya yaşlılıktan korkar oldum
Ewlimisin sen ve gençken yasaniliar geride kalıyor sen önüne bak
Gençken yaşanılan geride kalıyor ne demek ya
Çocukken farklı gençken farklı orta yaşta farklı yaşanılanlar gezmeler tozmalar özgürluk gidiyo zamanla demek
İşte bende o yok, kendimi anladım artık. Özgür olmazsam kafayı bozarım
Daha kırkına gel erken bunları düşünmek için