Kişilik & Karakter Yaşlanmadan korkuyor musunuz? kucukcadikikicik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor ben nasıl 40 yaşında olucam inkıredibıl Güncellemeler+1 yıl yaşlanmak*🥺 Yaşlanmadan korkuyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır korkmuyorum 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Korkmuyorum her yaşın tadı ve getirdiği güzellikler başka oluyor. Bunları yaşayacak olmak güzel aslında. 1 0 Yorumla
Sonbahar29 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sizinle yaşıtken ben de 40 yaş fazla diyordum,40 olmama az kaldı. Bana da 60yaşlılık gibi geliyor.🤗😂 1 2 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl 60 daha kötü :((((( Yorumla Sonbahar29 +1 yıl Önemli olan o yaşa mutlu, huzurlu ve hayalleri gerçekleştirmiş olarak yetişmek🤗 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baktın beden yaşlanıyor ruhuna yatırım yap. Farkı ordan kapatırsın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korkunun ne ecele nede yaşlanmaya faydası var. Onu biliyorum en azından. 0 1 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl : ( tab2 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. 30 olmaktan korkuyorum 0 0 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl korkunca ne olacak şimdiden yaşlı hissediyorum 0 2 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl biri sana dede dediğinde görürsün Yorumla 26042022 +1 yıl eninde sonunda diyecekler maalesef 😅 Yorumla
ProfessorSnape5 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Korkularınla dost olmak 0 1 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl bana bi böcürt lazım Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben nasıl olduysam sen de öyle olacaksın:)))) 0 3 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl çok üzücü Yorumla Lemean +1 yıl Yoo. Mutluyum yaşımla. Gerçekten… Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl ne güzel bunun bir de 55i falan var yine tansiyonum çıktı Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Korkuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır korkmuyorum
Korkmuyorum her yaşın tadı ve getirdiği güzellikler başka oluyor.
Bunları yaşayacak olmak güzel aslında.
Sizinle yaşıtken ben de 40 yaş fazla diyordum,40 olmama az kaldı. Bana da 60yaşlılık gibi geliyor.🤗😂
60 daha kötü :(((((
Önemli olan o yaşa mutlu, huzurlu ve hayalleri gerçekleştirmiş olarak yetişmek🤗
Baktın beden yaşlanıyor ruhuna yatırım yap. Farkı ordan kapatırsın
Korkunun ne ecele nede yaşlanmaya faydası var. Onu biliyorum en azından.
: ( tab2
30 olmaktan korkuyorum
korkunca ne olacak şimdiden yaşlı hissediyorum
biri sana dede dediğinde görürsün
eninde sonunda diyecekler maalesef 😅
Korkularınla dost olmak
bana bi böcürt lazım
Ben nasıl olduysam sen de öyle olacaksın:))))
çok üzücü
Yoo. Mutluyum yaşımla. Gerçekten…
ne güzel bunun bir de 55i falan var yine tansiyonum çıktı
aksine yaşlanmak istiyorum
Korkmuyorum 🥳
Olacaksın anlamayacaksın bile
Minyon lar kırk olmuyomus
korkmak ne demek
Korkuyorum