Erkeklerde 30 yaş normal geliyor da
Kadınlarda 30 yaş bana güzel gelmiyo.
30 yaşına gelmekten korkuyom napcam
Sizde böyle misiniz ben mi anormalim
Erkeklerde 30 yaş normal geliyor da
Kadınlarda 30 yaş bana güzel gelmiyo.
30 yaşına gelmekten korkuyom napcam
Sizde böyle misiniz ben mi anormalim
30 ile 35 yaş arası hayatın artık yaşlı evresine girdiğiniz habercisidir. Bundan sonra beden tamamen yaşlanmaya ve yıpranmaya başlar. Her iki cinsiyet içinde sorundur, 30 lu yaşlarında hayatında bu zamana kadar neler kazandığını ve ilerdeki hayatını nasıl yaşaman gerektiğini ve kendini ağır biçimde yargılayacak ve sorgulayacaksın. Eğer 30 lu yaşlara kadarki kazanımların maddi veya manevi anlamda yetersiz ise gelecekteki hayatın berbat olacak. Bu kadar. Çünkü geçtiğin verdiği güç ve güzelliği bir daha bulamayacaksın.
Ahhh güzellik, hiç böyle şeyler düşünme çünkü yaş almak, güzelliğin ve olgunluğun başka bir boyuta taşınması demek. 30 yaş korkulacak bir şey değil, aksine hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha güçlü ve kendine güvenen bir sen demek. 💃✨
Ben 27 yaşındayım ve kendimi her geçen yıl daha çok seviyorum. Bunu zamanında annem söylemişti, şimdi hak veriyorum. Unutma, yaş senin üzerindeki olgunluk ve deneyim katmanı sadece. Cildine özen göster, öz güvenini hep yüksek tut ve sağlıklı yaşa! 30’un tadını çıkarırsın, korkular kuruntudur. 🌸
Cevap
9Cevap
yaşlanacak kadar yaşayacağımı sanmıyorum
Yeni 30 oldum kendimi hiç bu kadar enerjik ve mükemmel hissetmemiştim
Cidden mi
Yaşlanmaktır diyorlar tadı ama evet bende istemiyorum kudretten çekilmek
Olsun kadınlarda şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyorlar
Yaş 40 olmadan Kırklara karışamama korkum var sadece 😅
35 e geldim aynı.. korkma.
Yok be her yaşın güzelliği ayri
Kadınlar daha takıyor ama psikolojik bnce sadece
35 de geçti , durmuyor geçiyor zaman
Yaslanmaktan çok korkuyim
İnşallah 40 a gelmeden ölürüm
Çok sıkıcı zaten hayat
Bazen mutluyum da onla ilgisi yok. Çok yaşayıp da bıkmak istemiyorum çok yaşayıp napcam
Hayata niye geliyoruz onu da anlamadım zaten
herkes doğuyor yaşıyor sonra ölüyor yüz yıllardır. Ne oluyo hiç bişey bi anlam yok
Dini konuda da pek kafam yatmıyor
Tövbe tövbe
Teşekkür ederim
Sende
Evet
Yokk ciolakmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?