Çocukken yaptığım hiçbir şey saçma değildi.
Çok şey yapardım bir keresinde bir nişanda, nişan evinden misafirlerin başına kola, fanta ve baklavaları döküyordum aşağıdan "haaaaa kim yaptı mahvoldu kıyafetim" gibi sesler gelince aşırı zevk alıyordum 😂 ama çok riskliydi yaptığım şey can güvenliğim açısından...
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım inceden inceden zevkli olmalı 🙈 ben Cesaret edemezdim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurnumu oyup halinin altına koymak , Mandallara isim takıp onları savaştırmak her mandal farklı bir askeri birlik olurdu rengine göre , Mandalinaları dişleyip suyunu içerdim, Balkondan aşağıdaki dayilara üzüm atardım 6. katta oturuyorduk görünüyorlardı, bizim yasin diye bir çocuk vardı sevdiğim kızla takılıyordu o ne zaman yoldan geçse yasiiin diye bağırirdim mal mal etrafa bakardı, kendimi batman zannedip anaokulunda ki çocukları dövüyordum her hafta veli görüşmesi yapıyorlardı , 1. siniftayken sıla isimli bir kızın kalemlerini kırmıştım tenefüste , bazen sarhoşlar olurdu sahil kenarında onlara taş atıp kaçardık , bizim sitede liseli bir sevgili çift vardı biz o zamanlar ilkokul 2-3 felanız onları görünce buralar yıkılıyor benden yıkılıyor her gün peşime bıyıklı takılıyor şarkısıni soyluyorduk uyuz oluyorlardı, otoyoldaki arabalara limon kabuğu atmıştık, bir kere bizim. mal Alihan yola kamyon lastiği yuvarlamisti , yer Mersin otoyolu, sanırım daha çok var belki daha manyakça şeyler ama aklıma bunlar geldi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma en saçması sanırım şuydu bir keresinde maç yapıyorduk boyacı dayılar vardı inşaat işçisi top onların boyasına geldi adam küfür etti sonra bende sinir krizi geçirdim eve gittim ekmek bıçağı aldım ben çocukken sinirlenince genelde bayılırdım mosmor olup neyse işte aldım bıçağı babam denk geldi noldu olm konuşsana iyi misin felan dedi adam küfretti diye adamı bıçaklamaya gidiyordum neyse elimden aldı bıçağı olayı anlattım gitti aşağıdaki boyacı adamı azarladı babam polis olduğu için adama tabancasını gösterince adam ürktü bir de bizim peder biraz manyak amirlerini dövdü diye hep terfi düşüyordu davalık oluyordu adam da babamı görünce korktu benden özür diledi küfür ettiği için babam dedi bir daha bu çocuğa bağırmayacaksin lan dedi 5 yaşında felanim bu arada dhdhhd
- +1 yıl
😂 😂 Senin olacak çocuğunu düşünemiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Mavitüylükelebek Ahahdhdhdh
Cevap sahibi+1 yılYa ben ne iş yaptığımı söylesem zaten ağzın açık kalır derin sulara dalıyorum
- +1 yıl
Dalgıç mısın
Cevap sahibi+1 yıl@Mavitüylükelebek ayn
+1 yılBana hediye alınan kaykay ile İzmir'de kayarken hurdacı çocukların bir tür ver binelim demesi üzerine verdiğim kaykayı sahiplenmek istediler bende verin gideceğim dedim onlarda denize atarız dediler alırım dedim ve denize attılar bende peşinden gittim aldım bir Allah'ın kulu yardım etmedi öküz gibi ne düştü diye bakıyorlar yaşım 12 civarı olması lazım
01 Yorumla
Erkeklerin oyun oynadığı topları patlatırdim mahalledeki bisikletleri çalıp bir yere toplardim kimse binmesin diye
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇocukken hiç sacma bir şey yapmadım. Yaptığım her şey gayet çocuk mantığına uygundu...
Çatıdan atlamak, camlara tırmanmak, ağaçlara çıkmak, mahalle savaşı yapmak ve mahalledeki çocukları abim siyah kuşak diye korkutmak harikaydi🤣🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Abim yoktu annemin kuzeniyle korkutuyirdum😅
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSaçma şeyler yapmazdım
01 Yorumla- +1 yıl
Sakin çocuklardandın demek ki 👍
+1 yılBabamın bana aldığı abur cuburları yemezdim , sokakta çocuklara verirdim. Yanlış anlaşılmasın onlar fakir değildiler. Sadece benimle arkadaş olsunlar, beni de aralarına alsınlar diye verirdim djdjgjg
11 Yorumla- +1 yıl
Bende aksine aldığım leblebiyi saklar, gizli gizli yerdim 😅
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boş kovayı bantlayıp davul yapıp mahallede davul çalıyordum 😂😂😂
44 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılJackie Chan filmlerini izlerken dövüş ve aksiyon sahnelerinden Jackie Chan in yaptığı şeyleri aynı anda taklit ederdim.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff çok var ya. Çok meraklı bir cocuktum ben. Her bulduğum ağaca tırmanır ve kayardım. Camasir suyu içtim (bilmeden). Zihinsel engelli ilaci içtim kafayi kırdım bir süre. Apartman ve özellikle sitelere giree yangin merdivenlerine tirmanirdim.
21 Yorumla
+1 yılSokak kedilerini bahçemize toplardım, sakin çocuktum genelde, arkadaşlarım yoktu, yalnız kedilerle saatlerce zaman geçirirdim, çok şey öğrettiler bana en başta merhameti..
01 YorumlaŞimdilik aklıma gelen, anneannemin bastonlarına tükenmez kalemle desen çizmek ve vitrinindeki kıyamadığı biblolarını alıp odanın çeşitli yerlerine saklamak.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSinirlendigimde alnımı kilime vurur morartirdim bakardım aynada aklım başıma gelince yapmadım daha da can emanet bile bile zarar vermek olmaz
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılTelevizyonu kırarsam içinde oynayabileceğimi düşünürdüm ama Allahtan kırmamışım😂
10 Yorumla
+1 yılÇingeneler at arabasıyla Kağıt toplardı onlar inşaata girdiğinde Kağıt toplarken Biz de arabadaki kağıtları tutuşturup kaçardık
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMahalledeki kızlarla biraz oynayıp sonra onları dövüp kaçırdım. Arkamdan bakınca da nanik nanik yapardım
01 Yorumla
+1 yılDüşünüyorum aklıma gelmiyor çok alıngandım yalnız onu hatırlıyorum 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Benim değil de kardeşimin çok vardı. Babamın takımının ceketini giyinip annem ile anneannemi eve kitleyi dışarı kaçmıştı.
Bisikletin arkasına pet şişe koyardım motor sesi çıksın diye
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılTren yolunda gezmek bi kere polis gelmişti hatta zor yırttık az kalsın ölüyorduk sjsjjs
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılZile basıp kacardik arkadaşlarla çok küfür yedik fjfj
11 Yorumla babamla vakit geçirmek istemek.. bu günde evde otur baba diye ağlamak falan ne saçmaymışş
01 YorumlaÇocukken olduğum gibi davranabiliyordum ve kimse kimseyi yargılamıyordu keşke büyümeseydim
02 YorumlaYorumları okudum da gayet melake bir cocuklugum varmis 😂
01 YorumlaAnnemin terliklerini satıp keçiboynuzu ve kırık leblebi almaktı.
01 YorumlaBen diş macunu yiyormuşum gizli gizli annemler öyle anlatıyordu.
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılYazın Kuran kursunda arkadaşlarla camide Amerikan güreşi yapmak 🤣
01 Yorumla
+1 yılGeceleri karanlık varlıkların beni kaçıracağını düşünürdüm.
01 Yorumla- +1 yıl
O korku çoğumuz da vardı emin ol 🙈
+1 yıl4 Yaşındayken ormanda Bugs Bunny'i aramak. :)
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Normal bişey yoktuki tüm mahalle illah etmişti imam dahil 🤣
04 Yorumla
+1 yılsaçmalık sayılır mı bilmem ama soyunma kabinlerini açıyordum
01 Yorumla- +1 yıl
Evet yaa😅 öyle çocuklar vardı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvin içinde çadır yapmak.. ama hala güzel geliyor kulağa
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahah ama çok keyifliydi yaa
Cevap sahibi+1 yılBen hala oğlumla yapıyorum, öğrettim.. hatun cildirtmaca hahhaha
Cevap sahibi+1 yılYapmalisin 😌😌🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoldaki kare yerlerin çizgilerine basmadan yururdum
00 Yorumla Ağzı açık kuyuyu çocuklar düşmesin diye kimyon sapı ile doldurmustum tabi dayağı yedim
10 Yorumla
+1 yılbabama küsüp üç saat dolapta saklanıp bir süre sonra uyuya kalmıştım.
kalplerine indirmiştim be 😒11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Göz göre göre 220 volt elektrikle çarpılmıştım
17 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma şeyler yapmıyordum
10 Yorumla
+1 yılHer erkeğin yaptığı 31 e kadar sayma olayı 🤦🏻♂️ fkdkdkdkdk
00 Yorumla
+1 yılKutu kutu pense elmamı yese arkadaşım Ayşe arkasını dönse…
00 Yorumla
+1 yılDuvarla konuşuyodum oyun oynarken
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi arabamızın bagajına kapartırdım 😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Yaşın gerçekten doğru mu?
- +1 yıl
Ahahahaa.. Tam bi anne tepkisi :)
- +1 yıl
Tabiki öyle. ama işte çocukluk.. düşünemiyorsun.. orada böyle sıcaktan terlemek hoşuma giderdi :) Ne mallıkk yaa :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHangi birini anlatayım 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Ama işte benimkiler saçma değil hepsi üstün başarı anılar 😂
- +1 yıl
Neyse..
Temmuz sıcağının ortasında giresun'un yüksek rakım Yaylasında inek otlatıyorum yaşım daha 6 bilemedin 7. Babaannem inekleri topla gel demesin mi bayram ettim. Günün geri kalanı bana kalacak😊
3 ineği aldım birii inat etti git diyim gitmiyi ula dedim sen misin gitmeyen çubuğu göğüslerine hafif batırdım inek gitmeye başladı tabii şeytan durur mu 😉 beni dürttü çubuğu ineğin göğüslerine batırdıkça daha hızlı gitmeye başladı tabii durum benimde hoşuma gitti inekleri ahıra koyduktan sonra dereYe gidecektim son bir hızla çubuğu bir daha değdirdim ula inek aşka gelip bana çifte atmasın Yetmezmiş gibi bide başıma bastı günün sonunda gözümü hastanede açtım😂 - +1 yıl
😂😂
Daha bu ne ki bende böyle çok ani var
Pencereden insanların üzerine su atardık.
01 YorumlaKaldırımın ince yerinden yürümeye çalışmak
01 Yorumla
+1 yılSaçma yaptığım şeyler olmadı. Akıllıydım
02 Yorumla- +1 yıl
Uslu kızları herkes severdi, ben o kısımdan olamadım hiç
- +1 yıl
Aman sevdilerde Abat olduk qwe
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Bakkaldan leblebi tozu çalardık 🤣🤣
02 Yorumla
+1 yılÖyle bir hakkım yoktu
01 Yorumla
+1 yılbalkondan aşağı insanlara tükürmek
05 Yorumla- +1 yıl
ama küçüktümmm
- +1 yıl
zaten biri yakalamıştı offfff
- +1 yıl
offff evimize gelmişti annem çok kızmıştı bana ne günlerdi bee
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hepsi yaşıma göre normaldı bence
05 Yorumla
+1 yılYanlışlıkla çamaşırsuyu içmiştim.
02 Yorumla- +1 yıl
😅👍
- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılSolucan koleksiyonu
03 Yorumla- +1 yıl
Tek ruh hastası olmadığıma sevindim şu an 😁😁
Bu sitede dolanmak
01 YorumlaÇocukken her şey saçma 😂
01 Yorumla
+1 yılÇizgilere basmadan zıplamak yürümek
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSünnet derimi sıyırıp bülüğümle oynuyodum 🤭 🙊 😂
10 Yorumla
+1 yılzilleri çalıp kaçmak 😃
08 Yorumla- +1 yıl
evet maalesef simdi birak zil calan çocuklari, sokakta oynayan çocuk kalmadi ne yazikkki😔
- +1 yıl
maalesef, Kabalik olucak ama sizin yas profildeki gibi doğru ise, siz daha güzel bir cocukluk gecirmissinzdir
- +1 yıl
himm anladim, Sana her sorduğumda keşfetmek için esrarengiz yeni bir yönünü bulacğmı tahmin ediyorum..
- +1 yıl
himm anladim ne güzel... nerde o eski çocuklar 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. utanırım söyleyemem :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma şeyler yapmazdım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblamın eteklerini giyinmek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenimki karşı cinsin kıyafetleri olunca biraz garip oluyor evet 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin topunu catiya atiyodum
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGece damdan insanların üzerine çiş yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal ilişkiye girmeye çalışmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuklukta birçok şey saçma zaten
00 YorumlaÇocukluğum çok sakin geçmiş😹
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılEvden kaçmak adffg
02 Yorumla- +1 yıl
Çok kez yaptım
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım