Oturduğum sitede bi dayının köpeği vardı ben o köpekten çok korkuyordum bir ara o köpek beni kovalamıştı bende bu yüzden dayıya iyice sinir olup intikam almak için gitmiştim sprey boya ile dayının otobüsünün her yerini boyayarak mahalle duvarına çevirmiştim otobüsü sonra dayıda otobüsü o halde satamadı da hurdalığa verdi ve dayı benim yüzümden bi ton maddi sıkıntı yaşadı depresyona falan girdi adamın hayatını karartmışım çocuk aklımla mdjxjhxhxhx
Benim yaptığımı bilmiyordu ki xd Aslında şüphelenmişti hatta ailem ben yaptıysam kendisinden özür dilememi yapmadıysam yapmadım diye söylememi istemişti bende siz gerçekten benim böyle bir şey yapacağıma inanıyor musunuz? Böyle bir çocuk muyum ben tüh yazıklar olsun size falan diyip duygu sömürüsü yapıp yalandan ağlayarak işin içinden sıyrılmıştım mdnxjxhjxjz
Hatta şey olmuştu sonra, ailem anlıyoruz eminim sen yapmamışsındır ama en azından gidip yapmadığını söyleyebilirsin demişlerdi bende ne söyleyeceğim ya banane yapmadığım bir şeyi kanıtlamak zorunda değilim onunda elinde bir kanıt olmadığına göre beni bağlamıyor diyip odamda PC oynamaya devam etmiştim kaldıramamışlardı beni mdjsjxhzhhk
Cin diye bir şey yok ki siz çağırmaya çalıştığınız da zihninize cin geliyor diye yazıyorsunuz gelen giden yok ondan sonra bir yerden ses çıkınca da geldi ayağı yapıyorsunuz
Minareden ezan okumuştu kuzen bende söylemedim iç sesi açtı sandı sesler gelince sadirvana kaçtım. Sonra millet geldi. Sahte imam var erken ezan okudular diye polisi aramışlardi. Sonra ben dıştan gelir gibi milletle girdim abi kim o kaçmışlar falan uydurdum yirtmistik sjsjsjsjsj
ablama "koltukları boyayabilir miyim" demiştim. kulaklık olduğu için dinlememis kafasını salladı sadece. bende izin verdi sandım ama sormadan oncd izin vermeyeceğini biliyordum yinede sordum sonra izin verdi sanıp şaşırdım. gittim boyadım sonra annem gelince dayak yedim TwT
Apartmanın bodrum katında hayali bir arkadaşım vardı. Arkadaş dediğim de o zamanlar hayalimda 30-40 yaşlarında asosyal bir dev yani shsjdj. Kayısı çekirdekleri ve bademler olurdu bizde bol bol onları taşla kırar yerdik. Kabuklarını da sözde ona atardım yesin diye sjsjs
Çocukken yaptığım saçma bir şey yoktu çünkü cidden uslu ve sessiz bir çocuktum fakat odamda radyodan şarkı açıp kendim de yüksek sesle eşlik ederdim bir de daha küçükken nesquik tozunu kaşık kaşık yemiştim sonuç kıpkırmızı yanaklar olmuştu benim bu kadar ama şimdiki aklım olsa kesinlikle daha yaramaz bir çocuk olurdum 😃
Evde top oynamak kendi kendime çift kale maç yapardım komşu rahatsız olurdu.. şimdi aşırı saçma geliyor bana mesela o yaptığım şey.. çoraptan futbol topu yaptım ya ve bir efsane golüm var mesela çorap falso almıştı hayatımın şokunu yaşamıştım.🤣🤣
Zile basıp kaçmalarımız vardı 😂 bir de ben korkutmayı seviyordum biraz ama çok fazla değil 😂 anneannemin apartmanda küçük bir kız çocuğu vardı ağlaması hoşuma gidiyordu ağlatıyordum hep 😂😂 asla vurmuyordum bağırıyor olabilirim belki 😂
Cin çağırmışlığım var ama en saçması dağdaki bir zeytinliğe gece vakti tek başıma çıkmak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
6 yaşındaydım abim de 10 yaşında, balkondan aşağı tükürüp şak sesini dinlerdik. İğrenç. Büyüdük tabiki öyle tiksinç kişiler değiliz çok şükür. Şimdi yere tükürerek gezen arizona kertenkelelerine iğrenerek yüz karaları olarak bakıyorum..
Çocukluğumda kendimi betondan zannettiğim için her erkek çocuğu gibi gereksiz risklere girdiğim oluyordu tabii. Şimdi Cahit Sıtkı'nın dediği gibi "geç fark ettim taşın sert olduğunu" modunda rölantide yaşıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kız kardesimle dizilerde gordugumuz sevisme şeyini yaptik. Iyi bir şey sandik heralde onu 😃
Aaa daha çok var aklıma geldi😄bir de kelebek yakalıyordum, suda boğulan karıncaları kurtarıyordum onlara şeker veriyordum, sinek öldürüyordum, kara dutu ruj gibi dudağıma süruyordum, elime yüzüme çamur sürüyordum😅