Merhabaa 🌸
Ben merak edip kırmızı ojeyi dudağıma sürmüştüm ve dudağım çok fena yanmıştı üstelik ojeyi dudağımdan annemden gizli çıkarmak için iki saat uğraşmıştım 😂

Merhabaa 🌸
Ben merak edip kırmızı ojeyi dudağıma sürmüştüm ve dudağım çok fena yanmıştı üstelik ojeyi dudağımdan annemden gizli çıkarmak için iki saat uğraşmıştım 😂

5-6 yaşlarındaydım. Prize takılan tip gece lambasını prizden biraz geri çekersem daha az yanacağını düşünüp yavaş yavaş geri çekiyordum. Bu esnada parmağım gece lambasının metal fiş ucuna dokunup elektriğe çarpılmıştım 🤣. Korkudan kimseye birley demeden yatıp uyumuştum.
😂
daha bugün konusu açıldı ve babam dedi ki sen çocukken evin bahçesinde ki ağaçlara ismini yazardın kazıyarak çivi ile ve kızım yapma diye ikaz ederdim gene gizli gizli yazardın dedi , ya anlamıyorum benim çocukken nedir bu adımı yazma sevgim ya 😂
en unutamadığım da şuydu adımı yazmayı öğrenmişim ya dayım araba almıştı yeni arabasına o görmeden adımı yazmıştım 😂 çizerek ve dayım sen mi yazdın bunu dedi gururla çok büyük olay başarmışım gibi evet ben yazdım dedim 😂 aklıma geliyorda ben olsam döverdim 😂 ananem kurtardı beni dayımdan 😀
sinek arabasının peşinden kıoşmaktı bu arada kahramanlık fenomen rozetini istiyorsanız fenomen olduğunuz konularda en az 20 görüş yapıp bu rozeti kazanabiliesiniz Yardım Bekleyenler sayfasında görüşlerinle kahraman olmaya hazır mısın KScan 💪?
Çocukken Amerika'da ikiz kulelere uçakla saldırı olmuştu bende evdeki minderleri üst üste koyup kule yapıp oyuncak uçağımla içinden geçiyordum :d ay utandım şimdi.
Ahahhahaha
Cevap
14Cevap
Saçma bir şey yapmadım sanırım
Kardeşimin biberonundan su içmek ama meğerse annem temizlemek için içine birazda çamaşır suyu koymuş bende içmişim kljsds
Allahtan bir şey olmamış
Küçükken çok yaramazmışım. Ölümden çok dönmüşüm ben
Uğur böceklerini toplayıp bir poşet ya da şişe de beslemeye çalışmak 🥲
Masum 😂
Çocukken değil de tam,15 yaşındayken klozete oje dökmüştüm parfüm yoktu tuvalet güzel koksun diye..
Yaptığım şeyleri başkasının suçuna atardım benim yerime ona kızarlardı
Yılann 😂
Uçuruma tırmanmak şimdi aynı uçuruma tırmanamıyorum çok tuhaf
Gece saçlarıma jöle sürüp uyurdum..
şu an fark ettim de hayatımda yaptığım bir saçmalık yok bu güne kadar hep boş yaşamışım
Düşündüm de zerre bir şey yokmuş ya la sjjs
Dişindim di zirri bir şiy yikmiş yi li ijji
Komşunun tarlasını yakmıştım. Cok yaramazdım :)
Çocukken değilde şu yaşımda yaptığım çok saçma şeyler var
Hareket halindeki Arabanın Kapısını Açmak 😅
Saçıma limon sürmüştüm jole yerine 😝
Ahhaha ne kadar tatli kalkiyor oyle 😂
Çamaşır suyu içmek
Kolonya içmek herale.
Annemin arkadaşlarının cicoklarını sıkmak
Yagmur birinkintisinde yuvarlanmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?