Kişilik & Karakter Aldatan sevgilinize nasıl ayar verirsiniz? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Aldatinca ne b0k elde ediyorsunuz çok merak ediyorum zavallılar Alfa Adam 😂 Aldatan sevgilinize nasıl ayar verirsiniz? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ayrılarak ve onu bir daha affetmeyerek 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. En yakın arkadas bide ölümden beter 0 0 Yorumla
TurkPars Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Ben boşadım kardeşim 5 yaşında oğlum var 1 yıl oldu velayetini bile aldım şimdi oğlumla beraber kaliteli bir hayat yaşıyoruz ben mesajını yakalamıştım asla affetme 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aldatan birisi o andan itibaren sevgilim olamaz. 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sadece hayatımdan çıkarırım başka bir şey yapmam 0 0 Yorumla
SosyatikDelikanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl ben insanlar gibi uğraşmam, ona verilen her çaba insanın kendine hakaret 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Bir şey yapmam yoluma bakarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrılarak ve onu bir daha affetmeyerek
En yakın arkadas bide ölümden beter
Ben boşadım kardeşim 5 yaşında oğlum var 1 yıl oldu velayetini bile aldım şimdi oğlumla beraber kaliteli bir hayat yaşıyoruz ben mesajını yakalamıştım asla affetme
Aldatan birisi o andan itibaren sevgilim olamaz.
Sadece hayatımdan çıkarırım başka bir şey yapmam
ben insanlar gibi uğraşmam, ona verilen her çaba insanın kendine hakaret
Ayar verilmez yol verilir
Hiç sevgilim olmadı
Bir şey yapmam yoluma bakarım
Yol veririm gider