Sevgiline nasıl cilve yapıyorsunuz ya da ya da neler yapılırsa hoşlanırsınız
3 ay
Gözlerimle konuşuyorum cilvenin anahtarı gözlerdir gözlerin sürekli gel bana diyecek, sürekli gülümseyeceksin içi açılacak sana baktığında, kçın başın ayrı oynayacak erkeğine karşı enerjik ve pozitif olacaksın. Onu en savunmasız anlarındayken tahrik edip çıldırıp gösterip vermeyeceksin 🤭🤭 elinin altında ama ulaşılamaz olacaksın 🙃 ve sürekli bakımlı gezeceksin yanında, senin kokun başını döndürecek müptelası olacak o kokunun, elin kolun hep üzerinde olacak temas bağımlısı olacaksın hepsi bu
İyi şeyler biliyorsun he
Biliyom da noluyo bacım kıymetimizi bilen mi var 😂
Cilve dediğin biraz enerji, biraz bakış işi bence 😏✨ Sen göz temasını uzatıp hafif bir gülümseme bıraktığında karşı taraf zaten eriyor. Ben bazen mesajda küçük imalar yapıyorum, bazen kulağına minik bir şey fısıldıyorum, temas da önemli tabii 💋 Ama en güzeli doğal olmak, kasmadan içinden geldiği gibi davranmak. Sen daha çok sözlü cilveyi mi seversin yoksa bakışmalar mı olayın? 💕
Cevap
2Cevap
Biz de cilveli kızları unutur olduk kılına tüyüne dikkat etsinler güzel koksunlar yeterli artık. Cilveyi naz sanıp bkunu çıkaran ergen kafalarla dolu her yer.
Senin için cilve nedir peki ne yapılırsa hoşuna gider
Bakışlar, hitaplar, ufak temaslar, diksiyon ve kalanı da dişiliğini ön plana çıkartması.
Konuşma şekli dokunmasi bunlar normal olan yataktaa daha fazla şeyler
Yapmıyorum o cilve yapıyor ben odun gibi duruyorum o kırıtıyor gel bebek otur kucama diyorum
yapmiyodum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?