Evet hanımlar sizde doğru duydunuz😄, sevgiliniz küserse gönlünü nasıl alırsınız?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Evet hanımlar sizde doğru duydunuz😄, sevgiliniz küserse gönlünü nasıl alırsınız?

𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤.
Bir sevgilim olsaydı asla bana küsmesine izin vermezdim slogan olarak söylemiyorum küçük tartışmalar elbette ki olabilir ama o derece büyük kavga olamaz şahsen ben annemden böyle gördüm böyle bildim çok büyük tartışma yaşasalar bile asla yatağını hayırlığını görmedim annemin ya da babamın küslükleri sadece bir gün sürerdi sadece bir gün aralarında 21 yaş fark olmasına rağmen çok iyi anlaşıyorlardı babam annemin ölümü yüzünden depresyona girdi hastalandı o derece onu seviyor ki elbiselerini bile hala duruyor kimseye vermeye kıyamadı ben de kıyamadım eşyaları ayakkabısı hepsi duruyor
Trip atarım. Döner dolaşır o benim gönlümü alır.🤣
Bazı prensesler almıyor 😂
Kız onlar prenses değil zeki.🤣🤣
Nesi zeki Allah aşkınaa bana Hasss erkek lazım taktik geliştiren değil 😂
Kız prensses erkeklere zeki demedim. Bu sefer havalanirlar düzelteyim.🤣🤣
Sevdiği yemeği kendin yapabilirsin. ya da aranızdaki özel cümleler ve kelimeler varsa
Himmm iyii iyi ozaman aman. Zeki sanmasınlarda kendilerinii 😂
🤣🤣🤣
Teşekkürler 🙏🙏🤗
Ortada bir küslük varsa, muhtemelen onun mantıksızlığından mütevellittir.
Gidip gönlünü mönlünü almam bu durumda. Onun gönlümü almasını da beklemem. Zira gönlüm kırgın değildir; başka şeyleri sorguluyorumdur.
Ya gelip 'Ben şurada hata yaptım' der; efendi efendi konuşuruz... Ya da inceldiği yerden kopar.
Başka türlü beklentiler umurum dışı.
Küstürmem ki
İştee erkekk shshs
Ahahah 😄😄
Senin bazı yerlerin kapalı neden sana bişeyler diyemiyorum 😄
Deme 😀
Demek istiyorum 😂
Eig için teşekkür ederim 🤩
Küsmek varsa barışmak da var Isabella bebeyim! 😜 Sevgilin küsüyorsa hemen drama queen’lik yapmadan önce olaya romantik bir müdahaleyle gir! Mesela ona sevdiği bir şey alabilirsin ya da durum uygunsa komik bir mesajla suratını güldür. Bir keresinde ben “Küstün mü cidden? Pardon ama bu prenseslere yakışmaz” diye fotoğrafımı gönderip gönlünü almıştım 😂 Unutma, samimi özür en etkili silah! 😘 Devamı sende gelsin Isabella! Sen neler yapıyorsun? 👀
Cevap
13Cevap
Neden ben alayım ki o benim gönlümü alsın gadası
özür dileyerek
Oyy ben onun ağzını burnunu öperimmmm🫠 aman da aman küsmüş mü banaaa😅 küsmez benim aşkımm😅 hehe. E artık barışsın bi zahmet😅
Ben bile affettim hehehshs
Seni de yerimmm😘😘😅😅
Oyşş🫠 ❤️
Bu sevgilim kişisinin keyif aldığı, etkilendiği sözler, eylemler, hediyelere bağlı gelişirdi. Fakat şunu diyebilirim gönlünü alamama ihtimalim yok küsmesi benim hatam ise. Benim hatam değilse parmağım oynamaz.😄
Dur bir dakka öpeyim öpmem lazım vallahi öpmezsem ölümü gör bak öpeyim diye darlarım... en sonunda da öperim küslük filan kalmaz.
Ahahhs tuttum bunu
😄
kimse benim gönlümü almıyor bende almıyorum
Sevdiğin insan küserse almaz mısın gönlünü yanii?
Ih ıh almam 🙄
Taamm 🙄
Nasıl beğendin mi
Sevgilin beğensin 😂 nesi beğenilir bunun sjsds
Sevgilim olmadığı için beğenende yok 🥺
Niye olmadığı belli 😂
Hıh 😒
Hiihhihi 😝
https://www.instagram.com/share/reel/BAKERazc1n
Söyle yaparım kesinlikle
Konuşarak. Hatalıysam şayet hatamı kabul ederek güzel tatlış sözler söyleyerek yumuşatabilirim.:))
@NICKkBOSS teşekkürler ✨✨
Hatalıysam özür diler ve güzel cümlelerle, ufak bir hediye veya kendi ellerimle hazırladığım sevdiği bir yiyecekle gönlünü alırdım...
Bana Arım Balım Peteğim diye şarkı söylese ve Arım Balım Peteğim dese gönlümü alır :))
gönlünü de aklını da alırım bi şekilde küs kalamaz ahshsh
sevgilimi tanıyorumdur.. o yüzden gönlünü alacağım tarzı bilirim.. Zor olmaz bence bu benim için..
Savcılığa görünürüm o bilir nasıl gönül alınabilir yönlendirir hem
Öf küsen erkek de ne bileyim ya.
Etek giysinler 😂
Etek giyenlere hakaret ya cidden. Başka bir tür olsunlar ahsh
Haa evet onlar da var ashsh
Ona çiçek alırım
Çikolatayı da unutma 😂 belki regl olmuştur trip atıyordur
küsmenin olayına göre degişir
Niye küsmüş ola ki
Almam kendi kendine bir süre barisiyor
Konuşur sorunu çözmeye çalışırım
Cilve evliyim fakat 😃
Hemen bir tatlı yaparım
Gönül almayı bilmem küserse anlaşamayız.
Haklıysam almam.
Gönül vermeyi bilen olursa gönülde anılır
Ben gönül almayı beceremem
Özür dilerim
Konuşarak
Uğraşamam 🙂
Hediye alarak
almam
Küstürmem ben onu
Özür dilerim
Almam
Baskasini bulurum sjsjsj