Küstüğünüz , kırıldığınız sevgilinizin gönlünü nasıl alırsınız daha sonra , Hayırlı Cumalar :)

#emre00 ®
Küstüğünüz , kırıldığınız sevgilinizin gönlünü nasıl alırsınız daha sonra , Hayırlı Cumalar :)

#emre00 ®
Eskiden sarılıyor öpüyordum ancak uzatılan küsme çok sinir bozucu bir durum o yüzden artık bende küsüyorum uzun uzun. Sevgililere ve yeni evlilere tavsiye etmem resmen ömür törpüsü bir davranış
Öncellikle konuşurum. Açıklama yaparım. Sorunu çözmeye çalışırım. Baktım olmuyor, şirinlikler yaparım. Güzel şeyler yaparım ama o gönlünü alırım. Bazen kendi haline bırakmakta işe yarıyor.
Pamuk şeker alıp yedirirdim ona pamuk gibi olurdu öper sarılırım affetdiririm kendimi🧸😅
Teşekkürler
Ricalar
Gönül almak nedir ya, zaten birbirimiz olmadan duramayız ki biz. Aradığım ilişki budur :D
Kaçtıkça birbirine yapışan iki insan olmalıyız djsja :D
Cevap
8Cevap
İki güzel söz iki naz cilve tamamdır 😂erkek olsam çiçek alırdım çok kolay lazım olmak ne zor şey ya ahshshhz😂
Sevgilimin uzatmama ve gerginlik cikarmama huyu var şükür. Gecen ufaktan tartışıyoruz öp beni dedim çözüldü olay😄
Eğer kırdıysam elimden geleni yaparım yani bir çikolata falan alırım ama eğer kırıldıysam ev, arsa, yat üstüme yapmasıı lazım. 😂😂😂
Gönül almak bir durumum yok. Tartışma sonu bizim bellidir. Biz küs kalamıyoruz. Tartışma sonrası daha sevgi dolu oluyoruz 🤣🤣🤣
Sevgilim olsaydı ve onu kırsaydım kendimi affettirmek için elimden geleni yapardım.. ama başta onu kırmamaya özen gösterirdim zaten.
çiçek büyük sanki sdfds
Sanırım hiç küsmedik. Bilmiyorum..
Umarim da öğrenmek zorunda kalmam
Hem kırılan benim, hem gönül alan benim. Niye her türlü giren çıkan bana 😒😒
Türlü türlü sürprizler yapmıştım ama kıymet bilimedi tşk🌹
Bilinmedi sayın Emre bey 💆♀️
Kırılan bensem gönlünü niye ben alıyorum? Soruda mantık hatası var hsjjsjsjjsj
Bu tamamıyla sevgilimin kişisel durumuna göre değişir. Özür dilemek de olabilir, sadece sarılıp öpmek de.

@blossom01 bak burada da aynı yorumu yapmışsın 🧸😅
@blossom01
Ben yapamıyorum mesaj atıyorum cevap veriyor ama özrüme cevap vermiyor buluşalım diyorum buluşmuyor napacağım bilmiyorum 3 ay olacak zoruma gidiyor bu durum
Baktim bana kirilmis hemen ben bir sey bulup trip atiyorum o benim gonlumu almaya calisiyor djjdjf
O bana kızmaz
Ama alışverişe gidersek kesin affeder 😬
Hata bendeyse samimi bir özür yeterli bence. Başka ne yapılır ki?
Suçlu bensem eğer küstüğümüz konu üzerinden kendimi ona anlatmaya çalışırım, fiziksel temas , sarılmak, öpmek vs ile devam ederim artık bı zahmet affetsin beni dimi.
O taktikte bende kalsın
Cuma mesajı atarak 😂😂
o nasıl bir çiçek ne halt etti acaba :D
Kolayca gönül kırmam ben, istemeden olmuşsa durumu açıklar bi özür dilerim tamamdır..
Ben haklıysam almam haksızsam da almam.
Yaşadığım soruna göre değişir
Özür dile barışalım derdim
Ben neden alıyorum o benim gönlümü alsın 🤣
Hiç küstürmem 🤓
Gitmeyi mi düşünüyorsun 😎
Vererek
Verince akıllanıyor
Kocam ya insan eşine vermez mi
Evet dayicim
Özür dileyerek
O benim gönlümü alsin banene yaaa