Kişilik & Karakter Ne kadar zamandır güçlü durmaya çalışıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benimki o kadar uzun sürdü ki neredeyse çok güçlü bir kadın olduğuma inanacağım. Günaydınlar 🌺 Ne kadar zamandır güçlü durmaya çalışıyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Uzun yıllardır güçlü olmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çalışmıyorum, güçlüyüm zaten her taraf yara bere orası ayrı tabi :)) 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 4 yildir bitik halde olup sglam duruyorum 1 0 Yorumla
21can2121 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 368 cevap paylaştı. Kendimi bildim bileli 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uzun uzun zaman önce. 1 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Yıllar oldu 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Tükenmek üzereyim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. 5 yıldır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Uzun yıllardır güçlü olmaya çalışıyorum
Çalışmıyorum, güçlüyüm zaten her taraf yara bere orası ayrı tabi :))
Neredeyse birkaç ay oldu ve böylesi daha iyiymiş diyorum
Güçlüyüm her daim
4 yildir bitik halde olup sglam duruyorum
Kendimi bildim bileli
Yanında olmak isterdim.
Çok kaliteli soruymuş :)
Nasılsın tekrardan? Günaydın
Uzun uzun zaman önce.
Yıllar oldu
Tükenmek üzereyim
5 yıldır