Kişilik & Karakter Ne kadar tahammülünüz kaldı? Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor En az 0 (sıfır) - en çok 100 olacak şekilde puanlayın Güncellemeler+1 yıl Genel olarak kimsenin tahammülü kalmamış. Buna sebep olan insanları burdan sizin adınıza yad ediyorum Ne kadar tahammülünüz kaldı? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Sıfırın altında tahammül ile hayatıma devam ediyorum. İnsan ilişkilerim de zayıf çok memnunum 1 3 Yorumla Ponce +1 yıl Yanılıyor olma ihtimalini düşün istersen, yine de sen bilirsin senin hayatın sonuçta AşkıÖldürmek +1 yıl Kendim hakkımda yanılmam ya elbette hepimizin kendi yaşamı Ponce +1 yıl İyi yaşamlar o zaman
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç kalmadı 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Tahammülümü boş şeylere hiç harcamadim, harcatmaya da niyetim yok. O yüzden ben çok tahammülü bir kızım 1 9 Yorumla Ponce +1 yıl Nihayet tahammülü olan biri hoş geldin ya nerelerdeydin sen yiğidim Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Eski sevgilim bana aslanım derdi anlamıyorum nerde hata yapıyorum ben 😄 Yorumla Ponce +1 yıl Sonraki yorumda aslanım dicektim ama yolu kapattın puu 😂 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Sülalemin tek kızıyım ben , yani erkekler içinde büyüdüm bence bundan oluyor bunlar, eril beyinli dişil enerjili bir kız çıktı ortaya..🙄😄 Yorumla Ponce +1 yıl Belli belli hafif maskülenlik var 😂 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Yani motor, silah, dövüş.. bunlara ilgim var neyse hadi ben kaçtım koçum 😂 Yorumla Ponce +1 yıl Yine de nickinle çok uyumsuzsun 😂😂 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl E biraz abarttım şu an masus🤪 zıtlıkların bileşkesiyim ben kendimi öyle tarif ediyorum. nickimin hikayesi var Yorumla Ponce +1 yıl Daha geniş bir zamanda sorarım sana hadi görüşürüz 😂 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Hiçbir zaman tahammülüm olmadı. Yanlışını gördüğüme direkt tekme 💅 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl O kadar iyi bir şey olmayabilir
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 80 di şimdi düştü 40 a yakında çok kötü olacagim 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Bir anda bu kadar düşüş hayra alamet değil Yorumla
nurrunall11 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Nötr şu an birazdaha azalırsa iyi şeyler olmayacak idjdiheeib 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Dobarlan guzum Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Eksilerde. 1 2 Yorumla Ponce +1 yıl İnsanlık ölmüş ya kimsenin tahammülü kalmamış Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Öldürenlere tebriksss Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sıfır sıfır sıfır 1 3 Yorumla Ponce +1 yıl Kim tüketti böyle seni Yorumla Yadelina +1 yıl İnsanlar kim olcak Yorumla Ponce +1 yıl Hadi ya insanlar demek Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla her gün değişiyor o yüzdelik dilim😂 1 3 Yorumla Ponce +1 yıl Anlık söyle arasıra güncelle 😂 Yorumla Wineandorange +1 yıl Şu anda %75 diyim😂 Yorumla Ponce +1 yıl Sabahın ayrı güzel bir enerjisi var ondandır 😂 nickin çok hoş bu arada 🫠 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl -50'de 1 3 Yorumla Ponce +1 yıl Niye öyle Yorumla ҽυɳσια +1 yıl -100 olursa dellenirim o yüzden -50 Yorumla Ponce +1 yıl Seni -50ye getiren şey ne Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mecbur ediyorum bazen 1 4 Yorumla Ponce +1 yıl Neye mecbur Yorumla Zena24356 +1 yıl Tahammül ediyorum Yorumla Ponce +1 yıl Dayan biraz daha Yorumla Zena24356 +1 yıl Saçmaladın Yorumla
DankE_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şu an 35 hızla azalıyor 😂 1 2 Yorumla Ponce +1 yıl Dur Yorumla DankE_ +1 yıl Yapamam baba yapamam 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Cok az bile yok xd 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yüzde 10-15 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Seni ne tüketti bu kadar Yorumla
Özgürruhlu-x Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yüzde 50 hala tahammül ettiklerim var 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Neye tahammül etmezsin Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eksi 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Dayan biraz Yorumla
Damlabeth Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 23,5 senin 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Normal 99, sana 1 Yorumla
MBalcıMelikee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bu aralar kimseye yok 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Biraz sakinleş sonra konuşalım Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kalmadı 1 1 Yorumla Ponce +1 yıl Ben sana veririm 🥺 Yorumla
Doğanakb34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 00000000 1 2 Yorumla Ponce +1 yıl Aha bee Yorumla Doğanakb34 +1 yıl Ah be abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sıfırın altında tahammül ile hayatıma devam ediyorum. İnsan ilişkilerim de zayıf çok memnunum
Yanılıyor olma ihtimalini düşün istersen, yine de sen bilirsin senin hayatın sonuçta
Kendim hakkımda yanılmam ya elbette hepimizin kendi yaşamı
İyi yaşamlar o zaman
Hiç kalmadı
Tahammülümü boş şeylere hiç harcamadim, harcatmaya da niyetim yok. O yüzden ben çok tahammülü bir kızım
Nihayet tahammülü olan biri hoş geldin ya nerelerdeydin sen yiğidim
Eski sevgilim bana aslanım derdi anlamıyorum nerde hata yapıyorum ben 😄
Sonraki yorumda aslanım dicektim ama yolu kapattın puu 😂
Sülalemin tek kızıyım ben , yani erkekler içinde büyüdüm bence bundan oluyor bunlar, eril beyinli dişil enerjili bir kız çıktı ortaya..🙄😄
Belli belli hafif maskülenlik var 😂
Yani motor, silah, dövüş.. bunlara ilgim var neyse hadi ben kaçtım koçum 😂
Yine de nickinle çok uyumsuzsun 😂😂
E biraz abarttım şu an masus🤪 zıtlıkların bileşkesiyim ben kendimi öyle tarif ediyorum. nickimin hikayesi var
Daha geniş bir zamanda sorarım sana hadi görüşürüz 😂
Hiçbir zaman tahammülüm olmadı. Yanlışını gördüğüme direkt tekme 💅
O kadar iyi bir şey olmayabilir
80 di şimdi düştü 40 a yakında çok kötü olacagim
Bir anda bu kadar düşüş hayra alamet değil
Nötr şu an birazdaha azalırsa iyi şeyler olmayacak idjdiheeib
Dobarlan guzum
Eksilerde.
İnsanlık ölmüş ya kimsenin tahammülü kalmamış
Öldürenlere tebriksss
Sıfır sıfır sıfır
Kim tüketti böyle seni