- Gizli Üye(25-29)10 ay
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
16 Yorumla- Cevap sahibi10 ay
Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanıyor? ↗
Bu yorumum, daha önce bu linkte çok süper görüş seçilmiş. Bakalım, şimdi yine seçilecek mi? - 10 ay
Seçilir gerekirse ben seçerim
- Cevap sahibi10 ay
İki gün bekle
- Cevap sahibi10 ay
İki günü buluyor , çok süper görüş seçme süresi
- 10 ay
Tamam
- Cevap sahibi10 ay
yine en süper görüş olarak seçilmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- 10 ay
Güvenilir
Sahiplenici
Ilgili
Sadik
Cömert
Merhametli
Anlayışlı24 Yorumla- 10 ay
evet ama karsilasmadik.. demekki cokta olmasi gereken degil
- 10 ay
🤷🏻♀️
- 10 ay
Güvenilir, ağır başlı, yerine göre cömert, Annesi ve kız kardeşine iyi davranan, Hayvanlari çocuklari seven, tembel olmayan benim ideal eş adayim bu şekilde
10 Yorumla - 10 ay
Genelleme yapamam bu kadından kadına göre değişir
Ama ben benim gibi çatlak biri olsun isterim jghj10 Yorumla Giyimi düzgün, sadık, kibar, ağır başlı ama benim yanımda eğlenceli, statüsü benimle yakın olan, sevgi dolu, anlayışlı, tatlı bişey olsun işte sdfhsjd
10 Yorumla- 10 ay
Uzun boylu güçlü kedi gibi ama aynı zaman vahşi tatlı ama çok sert romantik ama aynı zamanda umursamaz
10 Yorumla - u10 ay
maço severler
11 Yorumla- 10 ay
O benim
- 10 ay
Eğlence arayan tecrübe, ciddi arayan masumiyet arıyor
10 Yorumla - 10 ay
kibar olmalı ya. olgunluk da önemli. Bİ DE ESMER OLSUNN
23 Yorumla- 10 ay
sevgilimden bahsediyorum.
- 10 ay
Güvenilir olsun aldatmasın
11 Yorumla - 10 ay
seksi olmalı eril enerjisi aşırı yüksek
20 Yorumla - 10 ay
Uzun boylu kibar zeki sadık
31 Yorumla - 10 ay
Duyarlı ve insancıl
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. Kibar olmalı ve ana kuzusu olmamalı
10 Yorumla- 10 ay
Adam olsun yeter
22 Yorumla- 10 ay
Aminn
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Zengin yakışıklı bakımlı uzun boylu kasli
11 Yorumla- 10 ay
Nasıl istiyorsa öyle
13 Yorumla- 10 ay
Dürüst anlayışlı ahlaklı saygı...
Yok öyle biri
10 Yorumla- 10 ay
İnsan ariom
10 Yorumla
Detaylı bilgi