Bir kadın gördün..
Görür görmez çok beğendin..
İstiyorsun onu elde etmeyi..
Kız soğuk nevalenin teki..
Ne yaparda onun aklını karıştırır gönlüne girersin?
Bir kadın gördün..
Görür görmez çok beğendin..
İstiyorsun onu elde etmeyi..
Kız soğuk nevalenin teki..
Ne yaparda onun aklını karıştırır gönlüne girersin?
Öncelikle arkadaşıyla arkadaş olurum dıştan içe doğru kaleyi fethetmeyi severim direk kaleye saldırmam kuşatma yaparım öyle atağa geçerim bu taktik hep işe yarar😃
Erkekler genelde akıllarına koydukları kadını elde etmek için stratejik yaklaşımlar sergilerler. İlk adım genellikle dikkat çekmektir. Yani, onun ilgisini çekmek için farklı yöntemler denerler. Örneğin, doğal bir şekilde karşısına çıkabilir, onun ilgi alanlarına dahil olabilir ya da ona yardımcı olabileceği bir durumda fırsat yaratabilirler. Genellikle, en etkili yöntem samimi ve içten bir iletişim kurmayı başarmaktır. Kadının kişisel alanına saygı duymak ve ona gerçek bir ilgi göstermek de önemlidir. Ayrıca, mizah duygusu ve eğlenceli bir kişilik de çoğu zaman işe yarar. Esprili ol ve onunla bir bağ kurarak daha yakınlaşmayı dene. Sen olsaydın nasıl bir adım atardın?😊
Cevap
6Cevap
Bi kere konuşur söylerim. Kabul etmezse keyfi bilir der yoluma bakarım
bi defa sorarım reddettiği anda başka kıza koşarım bâska kıza aşık olurum sürekli değistiririm
Yani hediye ve ilgi yağmuruna tutar korur kollar bı şekilde tavlamaya çalışır isteyen erkek
Hiç bir şey yapamam
Ben s. KS düşkünü biri değilim bir şey yapmam/
Bisey yapmazki relax. olur ya kasmaz pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?