şu an benim yaşım 23. bu yaşıma kadar'da bana temiz aile kızı bulun demedim. hep savunduğum şey insanları olduğu gibi kabul etmem oldu. belki ben kaşar seviyorum? olamaz mı yani? belki benim mezhebim geniş? belki ben eşimle swinger partilerine katılmak istiyorum? olamaz mı yani? herkesin her istediğnie göre mi yaşamam gerekir benim? benim kendi fikrim, düşüncem olamaz mı? ben bakire olmayan, özgüvenli olan, eğlenmesini bilen, kadınlardan hoşlanıyorum. bakınız kadın, kız değil. kız başka bişey o. ben kadın istiyorum. gerekirse 100 kişiyle yatmış olsun, bu bana problem yaratmaz,
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
El değmemiş kız isteyenlerin kendisi de öyle olmalı. Kendini eşine saklamalı. Ama kızlığı bozulmamış her kıza bakire gözüyle de bakılmamalı diye düşünüyorum. Kızlığını bozdurmadan ne halt yiyenler var. Düşmanımın karşısına öyle insanlar çıkmasın..
00 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Katiliyorum bu durumun feminenlikle falan alakasi da yok, herkes kendi gii birini hakediyor bence ille de ilki ben olcam diye tutturma hakki yok kimsenin. Iliskiye girmemis olsamda düşüncesi ille bakire diye tutturan biriyle asla olmak istemem bencildir o ahlaksizdit
20 Yorumla
Dünya ahiret kankamsın:) Burda sana laf eden sataşan falan olrsa haberimiz olsun asdhdjsl
22 Yorumla- Soran+1 yıl
Dünya ahiret ş, mdiye kadar kankam hiç olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Haklisin. Sen gel yillarca namusunla kal, sonra gelsin elin ayisi bilmem kac kisiyle yatip kalksin, seni es diye alsin. adaletsizlik
30 Yorumla ne kadar haklısın kardeşim, seni tebrik ediyorum. Sen ve senin gibi gerçeği gören erkeklerin hala olması güzel şey.
10 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerinde gidiyor. Sadece iste hani görüntü olarak bir belirti yok bide onlar erkek ya olur düşüncesi türk toplumunda çok yaygin. Sörf bir zar aslında erkeklerde de olsa keşke 😄
10 Yorumla - +1 yıl
Haklısınız. Namus; Sadece kadınlara ait bir kavram değildir! Erkeklerin de tesettürü, göz kapaklarıdır!
20 Yorumla olm geri misin sen o namuslu dediğin kızların namuslu erkek gibi beklentileri yok bakma sen yazılıp çizilenlere, ilgiyi parayı görünce o i. bne dediğin erkeklerin bir ömür kahrını çekmeye razı oluyor
sen istediğin kadar namuslu erkek ol o sevdiğin namuslu bakireyi i. bne dediğin adama kaptırınca anlarsın bunu.10 Yorumla- +1 yıl
Temiz erkekler temiz kadınlara.
Kotu erkeler kotu kadınlara.
Nur suresi.10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kullanılmış pislik bir erkek pislik bir kizla evlenir t emizi ona gelmez
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle deme para varsa gelir
- +1 yıl
La hic kafan calismiyor mu kizin bir suru talibi var hic bedel odemeden en yakisikliyi alir yiyisir bizimkiler para verip orta guzellige bile gelemeyen kizlarla yatiyolar nasil esit tutarsin kadinlar seytan dicem kafan calismiyo ne anlican mk
10 Yorumla - +1 yıl
kardeş o zaman soruyu namuslu kadın arayan namussuz erkek olarak sorcan. Ben kimseyle bişey yaşamamışsam evleneceğim kadın da yaşamıycak
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Helal be aynısı ben kac aydır kızlara anlatmaya calışıyorum kimse bana inanmıyoki...
10 Yorumla - +1 yıl
Senin gibileri klonlayip cogaltamiyor muyuz ya
20 Yorumla Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Resmen aradığım düşünce sistemi. 👏👏
10 Yorumla- +1 yıl
Keşke herkez senin gibi düşünse çok doğru tespit
10 Yorumla - +1 yıl
Tüm erkekler şöyle düşünse ya
10 Yorumla - +1 yıl
Tam olarak anlatmak istediğim
10 Yorumla - +1 yıl
Tebrik ettim
10 Yorumla - +1 yıl
Elime kız eli değmedi lan genelleme yapma
00 Yorumla Namuslu arıyom
00 Yorumla