Kadınların tipe bakmadığının ispatı Cem Yılmaz ve sevgilileri (Serenay Sarıkaya, Defne Samyeli, Cansu Dere)

Kadınların tipe bakmadığının ispatı Cem Yılmaz ve sevgilileri (Serenay Sarıkaya, Defne Samyeli, Cansu Dere)

Her zaman değil ancak belirleyici bir rolü vardır. Zira kadınlar güçlü erkekler gibi zeki erkekleri de arzularlar. Bunun sebebi de içgüdüsel olup zeki erkeğin aileyi daha iyi koruyabilmesinden kaynaklıdır. Zekânın en pratik göstergelerinden biri de kişinin ağzının iyi laf yapması ve hazır cevaplılıktır.
Yani kadınlar, ağzı laf yapan ve hazır cevap erkekleri komik bulduğu için beğenmez, zeki olduklarını hissettikleri için beğenir.
Her zaman değil. evet bir kadını güldürebilirsin edebilirsin, ama bu onu elde ettiğin anlamına gelmez. Zaten her ağzı iyi laf yapan erkeğe giden bir kadından'da olmaz. Kadın bazı konularda seçici olabilmeli erkeğin tavırlarına, konuşmasına, duruşuna ve ona karşı hislerinin samimi olup olmadığına bakmalı. Sadece güzel sözlere değil, niyet ve davranısta önemlidir.
Öyle kolay kırılan ceviz değilim 😌💅🏻
😏🌺
🧸🤎
Hayır ya ne alakası var 🙄
Konu konuyu açıyor ya hani samanlık seyran olur gönüller hoş olur 🙄
Konu konuyu açıyor da, asıl mesele o konunun altının ne kadar dolu olduğu. Ağzı laf yapan değil de, ne dediğini bilmek önemli. Öteki türlüsü sadece gürültü kirliliği.
Çok ve boş konuşmaktansa az ve öz konuştan daha iyidir tabi :)
İyi laf yaptığı kadar tipi ve karizması iyi olmalı boş laf karın doyurmaz oda sende var mi @MassiveStroke00
Dostum, bu olay tamamen özgüven ve enerjiye bağlı. Ağzı iyi laf yapan biri, karizmayı da kendine göre taşırsa karşısındakini etkileyebilir. Kadınlar sadece dış görünüşe bakmıyor, zeka, mizah ve kendine güven de büyük rol oynuyor. Cem Yılmaz örneği tam da bu, adamın zekası ve mizahı fark yaratıyor. Yani ağzın iyi laf yapıyorsa, doğru enerjiyi yakaladın mı iş sende! 😎
Cevap
17Cevap
parası ve tipi varsa eder
En tehlikeli erkek modeli lxkd evet elde etme olasılığı yüksek oluyor
Suskun olsa sıkıcı dersiniz konuşsa tehlikeli dkdkd
Orta yolunu bulsunlar jsjal
Denerizzz fkdk
Benim gözlemime göre lafı iyi olan erkek ilk izlenimde avantaj sağlar ama gerçek ilişkiyi sürdürebilmek için daha fazlası gerekir Sadece sözle insanları etkilemek uzun süreli bağ kurmak için yeterli olmaz
Kadınlar ucuz olduğu için oluyor o, yoksa adamın ağzından değil jddhdhd
O kadınların ucuz olduğunu hiç sanmıyorum dkdk
Karakter olarak demiştim, fiyat olarak değil 😎
Aynı şeyin laciverti işte 😅
Hayır aslında uçurum var arada. Erkeğin parasına ve itibarına düşen kadın modeli bunlar. Toplumun şişirdiği ama aslında üstündeki fiyat etiketlerinden başka bir şeyleri olmayan satılık bedenler bir çoğu. Eskidendi o kaliteli insanlar bence.. 😄
Bunlar hep onlyfans yüzünden milletin ahlakını bozdular dkdkd
Hay ağzına sağlık be hatun
İyi lafın yanına kadınların aradığı özellikleri ekleyip bir demet yapabiliyorsa istisnalar dışında koparır istediğini.
İletişim yeteneği erkeği çekici yapar. Siyasilerde de bu böyledir. Halk hitabeti güçlü olan liderleri seçer.
Ağzı iyi laf yapan erkeğin sessizken ne kadar iğrenç olduğunu gören ben almiyim 😂
Doğru çok nadirdir tipe bakma durumumuz, kadınların çekildiği durumlar başka oluyor genelde
paraya baktılar dayi , bide iş paslamasına bakıyorlar.
Cem Yılmaz yaşına göre kesinlikle tipsiz degill gençken daha tipsizdi
Her kadını elde edemez. ama onu bi adım öne çıkarır. biz kadınlar güvenebileceğiniz ve sırtına yaşlanabileceğimiz dağ isteriz.
Bence elde eder çünkü kadınlar kesinlikle tipe bakmıyor
Kriterleri düşük, sıradan olan kızları tavlar evet
Valla, bu lafların geri kalanı.
Cem Yılmaz gibi 😅
Ağzı iyi laf yapan< komik erkek
Her zaman olmasa da evet
her şey yatakta biter.
Evet yuzde 90 ini elde eder
Hemen elde edemese de mutlaka kafasını karıştırır
Parayı ve şöhreti de unutmamak gerek tabii.
Dilim döndükçe Allahın izniyle fark etmez
Sadece laf yetmiyor kardesim :)
Tipsiz değil bence
Evet edebilir
Her erkeğin harcı değil @MassiveStroke00
Evet
Edebilir
Edebilir
Kesinlikle elde eder
Kadına göre değişir
Akıllı bir kadını hayır
Kesinlikle elde eder