- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, güzel bir kız da istediği erkeği tavlayabilir. Tavlama, iki kişi arasında romantik bir ilişkinin başlaması için yapılan flört ve çekicilik sürecidir. Bu süreçte cinsiyet, fiziksel görünüm veya diğer dış faktörlerin önemi yoktur. Tavlama, karşılıklı ilgi, anlayış ve iletişimle ilgili bir süreçtir. Tavlama sürecinde, kendini ifade etme, karşıdaki kişiyle iletişim kurma ve birbirini tanıma fırsatı yaratma önemlidir. İlgilendiğiniz birine açık ve samimi bir şekilde yaklaşmak, ortak ilgi alanlarını bulmak ve iyi iletişim kurmak, tavlama sürecini daha olumlu bir şekilde etkileyebilir. Unutmayın ki her ilişki, karşılıklı ilgi ve anlayışa dayanır. Karşınızdaki kişi de sizin ilginizi çekebilir ve size karşı bir çekim hissedebilir. Tavlama sürecinde, kendinizi rahat ve doğal bir şekilde ifade ederek, karşınızdaki kişinin de sizi tanımasına ve anlamasına fırsat vermek önemlidir. Sonuç olarak, güzel bir kız da istediği erkeği tavlayabilir. Tavlama süreci, her iki tarafın da karşılıklı ilgisine ve anlayışına bağlıdır ve her iki tarafın da eşit şekilde katkıda bulunabileceği bir süreçtir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda açık ve net bir şey söylemek isteyebilirim ki evet isteyen bir kadın istediği erkeği elde eder, çünkü kadınlar öyle inatçı öyle mücadeleci varlıklardaki istediğini elde etmeden asla Durmaz erkeklerde kadınlara hem güzel hem de cinsel açıdan bağlı oldukları için ve zayıf noktalarımız bu olduğu için kaplama konusunda ve tavlanma konusunda kadınlar daha iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavlayamaz. Bu olay çok yönlü bir şey. Hem erkeğe bağlı hem de kadına bağlı.
1. Herkesi tavlayabilecek güzellikte bir arkadaşım var. Siyah saçlı yeşil gözlü büyük dudaklı ince 165 boyunda bir kız. Spor yapıyor. Güzel okullarda okumus. Dil biliyor. Ailesinin maddi durumu da çok yerinde. Ama kız erkeklerle konusamıyor. Her erkek sıkılıyor kızdan.
2. Erkeğe bağlı. Erkeğin aklında başkası varsa ya da başka planları varsa. Kadın ne kadar güzel olsa da erkek kadına düşmez.
3. Aralarındaki ten uyumuna ve sohbetin kalitesine bağlı. Ayrıca tarafların mizacı da söz konusu oluyor. Siyasi görüş bile etkili oluyor.
4. Bakım ve yetenek de devreye giriyor. Çok güzelsindir ama sadece güzelsindir içi boştur bu da olmaz yani.00 Yorumla
+1 yılAura ve potansiyelde önemli sadece güzellik yetmez.. Bir de neye göre? kime göre güzel? onun güzeli benim çirkinimdir, benim güzelim onun çirkinidir.. güzellik göreceli, değişken bir kavramdır. evrensel standartta güzellikse bilemem ama dediğim gibi ben güzel olmasından ziyade bir kadının kendisine ve duruşuna, aurasına (enerjisine) güvenerek mantıklı adımlar attığı takdirde bilinçli olarak dilediği erkeği tavlayabilir. birazda şans böyle işler ama anlatmak istediğim birini etkilemek için güzellik şart değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik bir erkeği elde etmek için kriter bile değil ülkemizde seçici erkek azınlıkta maalesef. Elde etme kelimesi anlık bir elde etmek ise bu çok basit o yüzden güzel bir kadın için. Elde tutmak ise çok çok ayrı bir olay ve güzellik yetersiz kalıyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır. tavlayamaz. Çünkü asıl olay erkeğin onu isteyip istemediğine kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir kız kendini geliştirememiş bütün erkeği tavlayabilir.. ama kendini geliştirmiş erkekler sadece güzelliğe tav olacak kadar boş degildir
147 Yorumla- +1 yıl
Sana bir şey söyleyim mi kendini geliştiren erkekler bakımlı kadın olsun karaktersiz de olsa aşık olur. Bizzat bir arkadaşım zengin çocuğu diye bir kızı sevdi yani herkes bu devirde paraya bakıyor net söyleyim sana ama herşeyin para olmadığını musalla taşında anlayacak insanlar
- +1 yıl
benim idolüm görüş yapmış bana gerek kalmamış hakli.😅
- +1 yıl
@-SiyahGökyüzüü_ Kardeşim beni idol belirlediğin için şükranlarımı sunarım. Para parayı çeker maalesef.
- +1 yıl
- +1 yıl
link seni idol belirlediğimi nereden çıkardın kendi kendine gelin güvey olmak da böyle bir şey sanırım:)
- +1 yıl
Tamam kızma şimdi fark ettim bana demediğini o Gülden sonra ve ben de yoruma kalp koydum tatlıya bağladım büyütme karamsar gökyüzü😂😂
- +1 yıl
hahaha tamam tamam panik yok 😅😅😅
+1 yılBen çevremde hep beğenilen biri olmuşumdur kısmetim çoktu güzelim de yani. Evet istediğimi de güzelliğim sayesinde tavlamışlığim var daha doğrusu onlar tavlamaya çalışırlardi hep ağırdan satardım ben. Ama gel gelelim ne kadar tavlasan da şansın olmazsa sonu olmuyor. Benim çok sevgilim oldu yakışıklı ve zenginleri genelde de. Ama benim evlendiğim kişi o kadar baskiciydi ki şimdi boşanma surecindeyiz. Yani güzelliğinle tavlarsin ama sonu gelir mi seçtiğin adam doğru kişi çıkar mı bir yerden sonra şans işi ya da kader diyelim. Kendinin güzel olduğu kadar Kaderin güzel olmasi da önemli. Bak ben güzeldim Ama kaderim kötüydü. Allahtan güzelim şükür..
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de % 90 kendini güzel görüyormuş kadınlar.
Güzel olup ve aynı zamanda zeki olan kadın her erkeği tavlar.
Kadınlar birer şeytan 😈 olabiliyor. Potansiyelleri var.
Kadınlara yaklaşılmaz. Yaklaşırsan yörüngesine girersin haberin olmaz.
🤣😂😂06 Yorumla- +1 yıl
Acaba kadınların yörüngesinden çıktığınız mı var.. 😉
- +1 yıl
Bir tane kadının yörüngesine girdim zamanında o da beni diğer kadınlardan soğuttu resmen.😂
- +1 yıl
Eminim şimdi dişi sineğe bile yaklaşmıyorsun😂😂😂
- +1 yıl
Neden benim mutsuzluğuma gülüyorsun neden
- +1 yıl
Gülmüyorum. Sadece bir tespit ve tahminde bulunuyorum.. Kadınlardan izole olduğunu hiçç sanmıyorum
- +1 yıl
İzole değilim tabiki.
Ama uygun aday yok diyorum.
İki gün konuştuğum üçüncü gün benimle sohbet etmeyi bırakıyor
hayır, her şey güzellik değil
aura, tatlılık, çekicilik, ses tonu, konuşma şekli, mimikleri, düşünceleri, zekâsı, bakışları, kokusu vs daha önemli hususlardır.
ha sırf güzel diye sevgili olmak için sevgili olan erkeklere yönelirse her türlü tavlar zaten.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yok be çok güzel olup canım hareketleri olan, sürekli asık suratlı takılan, paspal olan bir kız tavlayamaz. Zaten marifet bir kadının güzelliğinde değil, güzelliğini sergileyebilmesinde oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazı güzeller evli çocuklu adamı da raydan çıkarır. İşin doğrusu Türkiye'deki çoğu kız zaten güzel sadece bakımsız kızlar var biraz. Her bakımlı kız bu ülkede istediği erkeği alabilir bence. Ama bir Kıvanç Tatlıtuğ ve onun mertebesi istisnadır. Her erkeği tavlayabilir derken o kadar yükseği de görmeyelim yani.
00 YorumlaGereksiz muhabbet. Kadın mı yoksa para mı derseniz.. Kesinlikle parayı tercih ederim.
Güzel kadın her erkeğin ilgisini çekebilir. Ama onunda çok taliplisi olur. Bu nedenle güzel kadın her erkeği beğenmez. Genelde şımarık olurlar.
Kadın işi boş bir iş benim için. Borsadan para kazanıp hayatımı yaşamak en güzel kadından daha güzel şu an.00 Yorumla
+1 yılBir çoğunu tavlar bakma böyle zort zort attıklarına iki tatlı söz biraz cilve görünce kapı da paspas olacak tipler mevcut 😂😂 anca sıkıyorlar tavlayamaz diye güzel ve akıllıysa boynuna tasma takar gezdirir yeminle 😂😂 ben iddialı değilim güzelse tavlanmış gibi yapabilirim güzellik önemli bir kıstas gerisine bakarız zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek başına güzellik olmaz evet beğenir gelir. ama aşık olmaz. yüzde 70 güzellik ise yüzde 30 karakter davranış. Arkadasim var çirkin ama elde edemeyeceği erkek yok diksiyonu davranisları o kadar güzelki bayan olarak ben bile beğeniyorum. sohbet ederken keyif alıyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
Ufak at biraz elde edemeyeceği erkek yokmuş
Erkekler çok meraklı ona sanki 🤣
Cevap sahibi+1 yılİster inan ister inanma herkesin kendi düşüncesi
- +1 yıl
Bana sordun mu öyle düşünürken?
Cevap sahibi+1 yılYoo sen banamı sordun soruyu sorarken 😄
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim 😂
- +1 yıl
Bundan sonra bana soracaksın düşünürken 😅
Cevap sahibi+1 yılEmredersiniz komutanım
- +1 yıl
Aferin 👏👏😅
- +1 yıl
Şaka yaptım, muhtemelen anladın şaka yaptığımı
Yorumu görüp ciddiye alanlar olmadan söyleyeyim şaka olduğunu 😅
+1 yılTavlamak kavramını sevmiyorum ve ona inanmıyorum.. kimse istemediği sürece kimseye tav olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet, herhangi bir kişi istediği kişiyi tavlayabilir. Güzel bir kız da istediği erkeği etkileyebilir ve ilişki başlatabilir. Ancak, bir ilişkinin temeli samimiyet, anlayış, saygı ve iletişimdir. Bu nedenle, herhangi birini tavlamak yerine karşılıklı bir bağ ve güven oluşturmaya odaklanmak daha sağlıklı bir ilişki için önemlidir.
00 YorumlaHayır tavlayamaz ama eski ben olsaydım tavlayabilirdi şimdi ki beni hiçbir imkanla tavlayamaz
03 Yorumla- +1 yıl
Eskiden sadece dış görünüşe bakarak severdim ilk başta öyleydi 3. Sevdiğim kıza sadece dış görünüş den değil kalbini hissederek sevmiştim ama yanılmışım o kalbi yanlış hissetmişim o günden sonra artık kalbini hissederek seviyorum şu an aşık olmak istemiyorum çünkü kızlar sadece dış görünüşe bakıyor
Taslayamaz diye düşünüyorum. Çünkü güzellik nesnel bir kavram değil. Öznel bir kavram ve göreceli. Birine göre güzel olan başkasina göre abartılacak bir güzelliğe sahip olmayabilir. Kişinin güzelliğe biçtiği anlama göre değişir
01 YorumlaEvet kız güzelse tamam zaten erkekler onda, ama güzel kızlar paralı erkeklere gidiyor bu sefer parali erkeklerin tipine ve yaşam tarzına bakmaya geçiyor yani fazla level atlamış oluyor hayatta bişey bilmesede bilmiş gibi davranması yeter 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Hayır tavlayamaz güzel bi kız bana bakarsa büyük ihtimal dalga geçiyor derim.(şaka yapıyorum tabikide) dünyanın en güzel kızı bana baktı tabiki benim gözlerimde dünyanın en güzel kızı
00 Yorumla
+1 yılBaşta tavlar sonra iş karakter ve huy kısımlarına gelince eğer iyiyse devam eder değilse erkek bir süre sonra terk eder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Gelsin beni avlayabilirse avlasın güzellik tek başına anlamsız kalır tek gecede bitirirler kafa dengi olmalı sevdiğimiz ortak şeyler olmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dünyanın en güzelide olsa karakteri her şeyden çok önemli.
Öyle herkesi tavlayamaz güzellik her şey değil.10 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok tavlasa bile anlık heves olur boş bişey
20 Yorumla
+1 yılHer erkeği yavlayamaz, özgüveni yüksek karakterli özellikle kariyer hedefi olan adamları tavlamasi zor
00 YorumlaHayır güzellik her şey demek değildir. ayrıca her erkeği tavlarım diye düşünen bir kızdan da hayır gelmez zaten.
00 YorumlaTavlanmak isteyen herkesi tavlar. Güzellik arayışına girmiş erkekler her yerde. Zeka ise bulunamayan nimet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece güzelliğe tav olan erkek varsa ay etkilesin o afedi devran. Bizde kurtulmuş oluruz o erkek kişilerinden
00 Yorumla
+1 yılYani etkileyebilir ama tavlayamaz evet hem cinslerimiz çoğunluk nefes alsın yeter modunda olabilir ama hepside öyle değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet tabiki tavlayabilir, öyle aşırı güzel olmasına da gerek yok, yakışıklı erkeklerin yanındaki kızlara bakın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılTavlar. Erkekler zaten bekliyor, ya da bana öyle geliyor. En ufak bir işaret gören erkek hemen gelir 🤣
00 Yorumla Her erkeği tavlayamaz mesela kıvanç Tatlıtuğ vb yakışıklı erkeklerin peşinde çok kişi olduğu için umurlarında olmaz
00 YorumlaGüzel kızların istediği erkeği tavlayabilmeleri için öncelikle erkeğin çapkın olması lâzım ve güzel kızlara meyilli olması lâzım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun güzellik ile alakası yok ki. Anlaşamadığın insanla yakınlık kuramazsın istediğin kadar güzel ol.
00 Yorumla
+1 yılŞehveş kadınlar belki bunu iddia edebilirler ama potansiyel kitlenin tamamı için genelleme yapilamayabilir
00 Yorumla
+1 yılTavlayamaz beni tavlayamadı. Terör sempatisi vardı bende biraz milliyetçiyim hayır dedim kıza
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTavlar😂 ℅10 luk dilime giren adamlar hariç ℅90 tavlar. Millet aç aç 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sadece basit erkekleri tavlar zeki ve aklı başında biri sırf güzel diye tav olmaz
00 Yorumla Beni ayakları güzelse ve çorap tercihi iyiyse her türlü 🙄😅
00 YorumlaEvet işi daha kolay olur ama güzellik değil de erkekleri tanımakla alakalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel ve ukalaysa bana inanılmaz itici gelmişlerdir hep... Dünya güzeli olsa benim gözümde çöp!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tavlamaktan kasıt kendine aşık etmek mi etkilemek mi?
00 YorumlaHahaha güzel olmasının yanında g@tveren olması gerek anca o şekilde tavlar 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAnca aptal erkeği tavlar güzelliğinle akili erkek av olmaz bunun gibilerine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılEmbesil olanları evet.. Gerçekten zeki ve karakter sahibi insanlar sadece görselden etkilenmez..
00 Yorumla
+1 yılBenim fikrimce tavlayamaz her istediğini sonuçta herkesin zevkleri düşünceleri farklıdır
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir kadın basit bir erkeği sadece güzelliği ile tavlayabilir.
00 Yorumla
+1 yılHayr her erkeği tavlayamaz basit erkeklerin hepsini tavlayabilir ama
00 Yorumlagüzellik sadece ilk görüştür tavlamaktan kasıt aşksa hayır ama sadece güzelliğe ve amacı farklı olan bir erkeği tavlayabilir
00 YorumlaBeni güzelliğiyle tavlayamaz ki, başka özellikleri de olması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şöyle ki tavlar ama iletişim halindeyken basit bir kadınsa o kötü
00 Yorumla
+1 yılTavlar çünkü her erkek güzel bir kıza tav olacak kadar müsait.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Erkek ağır başlı kendini bilen biriyse tavlayamaz abazaysa her türlü cebe koyar : )
03 Yorumla- +1 yıl
Merhaba
- +1 yıl
He mal
+1 yılNe yazıkki öyle olmuyor o işler. Okadar basit değil yani 😞
00 Yorumla
+1 yılHayır bence tavlayamaz erkeklerde sadece güzelliğe bakmıyor ki anlaşabilmek de çok önemli
00 YorumlaÇabasına bağlı her erkeği tavlayabilir diye bir kaide yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Hayır, öyle biri rast gelir ki o güzel kızın hayatını çüker...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir dünya.
Kabaca hee alır ama başını diyeyim daha net olsun00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar güzel olursa olsun. Bence önemli olan zekası.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek gardını düşürmediği sürece tavlayamaz. İsterse Marilyn Monroe olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Karakteri, düşüncesi yapıma uymuyorsa dünya güzeli olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler merhametli oldukları için hayır diyemezler 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Tavlayamaz hepsi merhametli değil 😉😉😉
- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılHazır bazı erkekler var on numara gözü sadece tek bi kişiyi görüyor
00 Yorumla - Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne