cidden merak ediyorum; birden fazla kız arkadaşım oldu hepsini ayrı ayrı değerlendiğim de hepsinin istekleri farklıydı.
genel olarak aranan nedir bir erkekte
cidden merak ediyorum; birden fazla kız arkadaşım oldu hepsini ayrı ayrı değerlendiğim de hepsinin istekleri farklıydı.
genel olarak aranan nedir bir erkekte
Tecrübe edindiğim bir şey varsa o da ne kadar kafamızda belirlediğimiz kriterler, çizgiler olursa olsun hayatın bu konudaki planları bizimkinden çok farklı oluyor.
Bu olmadan olmaz, şu olursa güzel olur... Vs dediklerimizin hepsini unutturabiliyor hayat bize. Herkesin aurası farklı. Bizi tamamlayan bir insanla karşılaştığımızda nasıl kalp söz dinlemeden atmaya başlıyorsa bu da aynı şekil aradığımız hiçbir özellik karşımızda ki insanda olmasa dahi derin ve özel duygular beslemeye başlayabiliyoruz.
Hepimiz farklıyız ama hissettiğimiz duygular aynıdır. Genel olarak istediğimiz şeyler de anı. Bknz: güvenilir, sadık, saygılı, vicdanlı.
İşin sırrı bizim aradağımız kriterlerde değil yani. Daha mucizevi şeyler var. En azından ben böyle düşünüyorum. Farklı fikirde olanlar çıkabilir.
Hepsinin Standart veya Sabit bir beklentisi olmadığı gibi bu konuda anlaşılmaları da maalesef daha zor oluyor.
Ama şahit olduğum bir gerçek şu ki;
Genellikle göze kestirdikleri adaya önce kendilerini beğendirme çabası içine giriyorlar...
Bunu kolayca başarırlarsa aday onların gözünde "ucuz ve sıradan" olarak değerlendirildiği için çabucak da soğuyorlar.
Ama hangi erkek tarafından terslenir ve değer görmezlerse işte o erkeğe kafayı taktıkları gibi abayı da yakıyorlar. Kendilerini beğendirme çabası içine giriyorlar.
Bu kafayla evlenen kadın sayısı çok olduğu için maalesef evlilikte doğru hesaplanmayan bir başlıca konuda işte bu durum.
Yani "değer görmedikleri erkeğe" bağlanıp, kendilerini ısrarla beğendirme çabasına girdikleri gibi o erkeği de "pahalı" kategoride değerlendirmeleri...
Bunu farketmeme rağmen maalesef karakterim gereği istesem de böyle bir erkek olamıyorum. İyi rol yeteneği gerek!..
Kızların peşinden koştuğu bu yalancılarda mevcut olan "inandırma" yeteneği gibi...
Bence kimse durduk yere belasını bulmuyor; HERKES TERCİHLERİNİN SONUCUNU YAŞIYOR!..
müthişsin dostum
Cevap
4Cevap
Kişiye göre değişir kimisi sevgi arar, kimisi güven kimisi para, ama genel olarak ilgi ve sevgi arıyorlar
fazla ilgi adamı vezirde rezilde eder diye yorumladım
Evet doğru
Her kadın farklı bir birey. Kadınlar tek bir mega mind değil. Ortak bir istek yok. Karşındaki insana göre bu kişinin istedikleri değişir.
Bunu anlayabiliyorum haklısın fakat biz erkeklerin kriterleri az çok belli kadınlarda durum çok değişken sebebini hala çözemedim :))
Senin kriterlerin nedir?
ilgi alanları olmalı, beni tamamlayabilmeli, yeri geldiğinde eleştirmeli, sadakat ve ateşli olmalı
Benimde benzer. Bana karşı ek olarak açık olmalı sevgisini gösterebilmeli. Şefkatli olmalı
katılıyorum
Onların ne aradığını bilememde ben karakter arıyorum aga
gücün yoksa kimseden karakter bekleme
güçten kastım şu çevreni kontrol edemiyorsan pasif bir bireysen hiç bir kadın saygı duymaz
şahsi algılama dostum
Bunun tek bir cevabı yok.
Benim için en önemli kriterlerden birisi saygı ama bir başkasına sorsan en önemli olmayabilir bu
200-300 sene içinde Cevabı bulursan buraya bişeyler yaz kanka gelip bende öğreneyim
Genel bi sey olduğunu sanmıyorum
bence en geneli otoriterlik
Herkes için geçerli değil, o kadar genel olduğunu düşünüyorum açıkçası
Düşünmüyorum**
dozu değişkenlik gösterebilir ama genel olarak ağır basan bu gibi.
otoritesi olmayan birisini hayatına alırmıydın
Üstümde otoritersini hissedersem hayir, biraz manipüle ederek uygulanan bi otoriteyse olabilir.
:)
Sadakat, o da kimsede yok zaten xd
Sadakat, güven, saygı, ilgi
Kendisine karşı köpek gibi davranılması her türlü deneye ve tecrübeye dayalı sabit cevap
saçma.
o devirlerin geçtiğini düşünüyorum
Valla abim ben devir falan anlamam kendi gördüklerimi yaşadıklarımı söylüyorum sana tabiki hepsi öyle değildir lakin bana hep öylesi denk geldi ondan mütevellit genelinin öyle olduğu kanaatindeyim
money money money😂
para faktörü doğru fakat ben paramı vaat ederken bir kadın bana ne vaat edebilir. paranın bir yere kadar olduğunu düşünüyorum
turkiye kosullarinda erkek temiz gecmisli bir kiz, ailesi duzgun, ve guzel... bunu ariyor.. kiz da kendini rahat ettirebilecek, cocuklarina ve kendine kol kanat gerecek birini ariyor.. ama suanki durumda degismiste olabilir.. cunku erkeklerde is bulamaz oldu
Gerçekten, para isteyen bir kişinin sana vaat ettiği şey görüntüsü ve buna dayalı olarak bedeni.
Bu tarz birlikteliklerde iki tarafta ucuz geliyor bana
Kişilik karakter vs gibi farklı özellikler aktive edilmesi için olaya farklı etmenler girmesi gerekir. Bu da yine genel olarak şu olmalı vs söylenemez. İki tarafın ortak bir yerde buluşması gerekir.
amacı para olan kadına saygım var
amacı para olan kadın aç kalır yine fakir birine yanaşmaz. kimi tanıdıysam bunları söyledi
@eksikdopamin sen bir meleksin bu tip ilişkiler çıkar üzerine. hepimiz yaşamışızdır. sorduğum soru ciddi ilişkilerde geçerli
Benim ne olduğumu buradaki yorum ve sorular ile yorumlayamazsın. Benim önerim erkeklerin hep yaptığı bu hataya düşmemen. Kadınları spesifik bir tür olarak görüp öyle davranmak. Bir çoğumuz sosyal ve iletişimi seven kişileriz. Sevdiğimiz şeyleri bizimle muhabbet ederken öğrenirsiniz zaten orada da ortak şeyler bulunur zaten
ben de ciddi iliskiden bahsediyorum.. Bak nerede doktor , pilot subay vs var etrafini ķizlar cevirir.. Yalvarirlar, kiskanclik kirzleri tripler.. aman beni secsin doktor pilot vs diye.. Genelde cogu tipsizdir.. ama kizlar afet.. Ama nerde yakisikli ama parasiz varsa yalvarir kiz dusureyim diye ugrasir
@eksikdopamin ucuzlukla alakasi yok.. kadin kendini rahat ettirecek erkekle evlenmek ister cunku cocuk olunca cocuklariyla ilgilenmek icin kadin en az 5 sene calisamayacaktir. Ve rahat etmek ister cocuklarinin ve kendisinin bu surecte. Bu da hakki.. Eskiden kadinlar calismiyormus, o donemde de rahat ettirecek kisilerle evlenmeye calisirlardi. Turkiye kosullqri bu.. Avruoada kadinlar ve erkekler esit. Yani issizlik oarasi var kadin calisamadi zaman faydalaniyor. Bu sebeple erkegin oarasina veya evi gecindirmesine ihtiyaci tok. o yuzden bagimsiz. o yuzden avrupada evlilik bitti gibi
buna hipergami diyoruz. dediklerinin büyük bir kısmı doğru olmakla birlikte yaşlanıp güzelliğini kaybettiğinde parası olan eşin genç birini arzularsa sesini çıkartma. çünkü artık ona verebileceğin pek bir şey kalmamış olacak
oyle olmuyor. o zamanda cocuklar devreye giriyor, yasanmis onca ani devreye giriyor, aliskanlik devreye giriyor
avutma kendini erkeğin doğası bu tip durumlarda hep daha iyisini ister
oyle olmuyor, istermi bilmiyorum ama kuulu duzenini kimse birakma taraftari olmuyor. istisnalar kaideyi bozmaz
Güldürmesi net
sanmıyorum bu kadar kolay kriter olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?