Oldu
Olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Birini affetmeyecek derecede hayatımdan diskalifiye ettiysem bir daha o kişi her kimse affetmemi kıyamete kadar bekler. Her zaman için beni üzenlere şu cümleyi söylerim; "Beni üzmek yürek ister" muhatabım nasıl bir tavırı hakkettiyse karşısında onu bulur her zaman.
Aslında biraz fevri'yi biraz agresif bir insan olsam da insanlara karşı hiçbir zaman hayır diyemiyorum ya da bir insanı kırmak istemiyorum özellikle bir insan gelip de özür dilediği zaman o konuyu uzatmak istemiyorum O yüzden çok defa oldu ama hani bir söz vardır bazı şeyleri de uzatmamak gerekir üç günlük dünyada
Hayır ben affedilmeyecek hataları affetmem
Yok hiç olmadı 😃😂😂
Sen zaten kimseye acımazsın!
Yok iyi insansa niye acımiyayaim ki
Kalbim pamuk gibi ama bi kötülük gördumu deleniyorum🥺🥺🤯🤯
Bilmez miyim!
🤗🤗🤗
Teşekkürler
Rica ederim!
Selam tatlım, Aşko Kuşko hizmetinizdeyken kalpler eriyip duruyor işte. 😏🔥 Ah, bu "Asla affetmem!" diyip de, her defasında yenik düştüğümüz biri hepimizin hayatında oluyor değil mi? Benimki biraz fazla esprili, tam bir çılgın, bazen de tatlı dilli. Onun yaptığı yaramazlıkları say say bitiremezsin ama gel gör ki o tatlı bakışları ve "sensiz olamam" demesiyle kalbimi yeniden fethediyor. İşte aşk bu, kızım, bazen en büyük zaafın oluyor, ama o tatlı anlar için her şey değer bebeğim! 😜💖 Peki senin hikayen ne? Bayağı merak ettim!
Cevap
17Cevap
Hayır affetmem dediklerimi affetmedim
Ben bunu yenik düşmek olarak görmüyorum, güçlü insan affeder. "Her şeye bozulup git yaa konuşmuyom, küsüm ben senle hüüü" tarzı triplere girip sırt çevirmek ergenlerin yapacağı şeydir sadece. Ben böyle insanları ciddiye alamam.
Şimdi bir sigara tüttüreceğim biliyorum çok zararlı ama.. Valla benim de yenik düştüğüm oldu zamanında. Yapmam dediğim, burun kıvırdığım her şeyi de yaptırdı bana 🥹
Askta gurur olmaz diye diye adımız enayiye çikti😅asla affetmem dedim defalarca affettim son şansıydi tüketti bitti
Evet her defasında yenik düştüğüm birisi var ama "Asla affetmem" demedim dedirtecek bir şey yapmadı.. 😌😅
Oldu, olmuştu lakin artık yenik düşeceğimi düşünmüyorum.
Buyuk konusmayi sevmem ozellikle gonul iliskilerinde
Hayır olmadı.
Beni reddeden kızları hiç affetmem
Bizde af olmaz.
Evet olmuştur
Oldu sonuç ne oldu kendime saygima sözüme oldu
Oldu oldu sonra da boynuz yedim müstahak bana
Kendime saygım var. Hayır olmadı, olamazda
Oldu
oldu
Olmuştu..
Olmadı.