Kişilik & Karakter "Asla affetmem!" dediğin o şey ne? blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sizin asla affetmeyeceğiniz şey nedir? Güvendiğim birinin yalanını yakalarsam, onu affetmem. Bana saygısızlık yapılmasını affetmem. Fikirlerime önem verilmeyen bir ortamda durmam mümkün değil. Haksızlığa asla tahammül edemem. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "Asla affetmem!" dediğin o şey ne? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
öylesineeeebirkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yalan. Çünkü bir insanın bir kez yalanını yakalamışsam bir daha güvenmem. Bir kere yalan söyleyen her zaman yalan söyler çekinmeden. Çoğu zaman çevresindeki insanlar fark etmezler sadece yalanlarıHa birde ihanet tabi ki onu zaten saymıyorum 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok seven bir insan asla affetmeyeceğim dediği ihaneti bile affeder bence.Bu yüzden büyük konuşmak istemiyorum.Asla affetmem dediğim hiçbir şey yok. 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla blackman3419 +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hadsizligi, eşşek şakalarını, hiç yerine konulmayı, kibirli kişileri affetmem.. 1 5 Yorumla blackman3419 +1 yıl Bayağı varmış 🤔 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Kısa kestim)) Yorumla blackman3419 +1 yıl Destan yazabilirsin : )) okuruz : )) Yorumla -ViviR_- +1 yıl O zaman sevgimden ve nefretimden korkuiur ahaha diyim)) Yorumla blackman3419 +1 yıl O zaman sen ne sev, ne de nefret et : )) Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Büyük konuşmamak gerek.. Çok seven bir insan ne kadar affetmem dese de bir şekilde affediyor sadece biraz zaman alıyor.. 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl İhaneti, haksızlığı, aptal yerine koyup iyi niyetimin kullanılmasını affetmem. 1 0 Yorumla
Keyfe123 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Aslında hiç birine tahammülüm yok ama saf mıyım aptal mı bilemedim gene kanarım 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haksızlığa tahammülum yok 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. O kendini biliyor 2 0 Yorumla