Ben hatanın ne olduğundan ziyade niyetin ne olduğuna bakıyorum. Bazı hatalar iyi niyetle yapılıyor bazısı kötü niyetle.. Ben kötü niyetle yapılan hataları affetmeyi tercih etmiyorum
Sınırlarımın aşılması, değersiz hissettirildigim bir ilişki, iyi niyetimin ve vefamın suistimal edilmesi. Bir yere kadar sabreder ve beklerim, konuşurum, anlatırım. Ama karşı taraf beni cepte düşünüp nasıl olsa sineye çekiyor diye aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsa kim olursa olsun silerim. Ben nasıl saygı duyuyorsam hayatımdaki insanlara ve kisiliklerine, aynı saygıyı ve değeri beklerim. Gelmiyorsa da yapacak birşeyim yok.
O yüzden zaten. Kul hakkı beni hep korkutur. Baş ağrısına ne iyi gelir şu an onu düşünüyorum yolda. 😃 İşten ise koşmak yoruyor cidden. Dersten dönüyorum ve etraf sessiz güzel.
Hiç bir şey kardeşim. 😀 Çay içerken pasta falan yedim. Sonra çalışırken meyve tabağı aldım. Tam çalışıyordum. Hop uykuya gitmişim. 🤣🤣🤣 Uyandım gece meyveyi yemişim o ara sonra uyku tekrar. Uyandığımda meyveler yoktu. 😃 Kitap üzerimde kalmış. Baya yorgundum.
Hala etkisi var o ağrının. 😃 Tempolu gün bekliyor. Sabah uyandım tüh akşamı kaçırdım dedim kendi kendime. 🤣🤣🤣 Meyvenin etkisi. Likörlü daha çok kafa yapar. Kardeşim görüşürüz ben çıkıyorum. Hazırlanmam lazım birazdan araç evden alacak. Allah'a emanet...
Değersiz hissettirilirsem bunu unutmam içimdeki aşk biter. Ayrılık olmazsa bile bir anlamı yok. Güvenim biterse de aynı şekilde. Herkes gibi ihanet te kırmızı çizgi
Surekli ben hakliyim diyipte karsi tarafin kirikligini gormeyen insanlar sanki hakli olunca gunes iki kere dogacak. Asla affedilir bi hareket degil. haklisin iste anladik diyince de bi gurur yapiyorlar. Peki ya benim kırıklığım diyince de yine hakliyim diyorlar. Bu dongu surer gider onlarsa seni hic gormezler...
Senin de dediğin gibi bizde insanız hata yapabiliriz ama büyük hatalar affedilmiyor ve affedilememeli, ihanet, iftira bunları affetmem. İftira mesela aşırı kötü bir durum, bir insanın en zorda kaldığı durumlardan birisidir.