Kişilik & Karakter Hayatta asla "affetmeyeceğim" dediğiniz şeyler neler? winndiesel Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Soru yukarıda cevaplarınızı bekliyorum? Güncellemeler+1 yıl Hayatta asla "affetmeyeceğim" Dediğiniz Şeyler Neler? Hayatta asla "affetmeyeceğim" dediğiniz şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl İhanet genel bir nedendir aslında ama baktığımız zaman ufak sorunlar bile bazen affedilmez kategorisine girebiliyor.. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. KS de beni sorularımı ChatGpt ye yazdırmakla itham eden gizli üyeyi yemin ederim affetmeyeceğim! 🦉 0 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Istikrarlı değilim, asla asla demem. Basıma geliyo sonra. Ah bu cekim yasaları😂 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İhanet kesinlikle affetmem.. Bazen ufak tefek gibi görünen sorunlar olur.. Aslında ufak tefek olsada önemli şeylerdir.. Bu tarz şeyler benim için önem arz ediyor.. Oyüzden onları da affetmem.. 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne yazık ki asla affetmem dediğim şey yok. Hatasını bilen ve kendini affettirmek için uğraşan kimseyi geri çevirmem 0 1 Yorumla winndiesel +1 yıl Mantıklı Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Sala! k ve çocuk yerine konuşmak. 12 IQ insanların beni saf sanmaya başladıkları anda kesiyorum ilişkiyi 0 3 Yorumla winndiesel +1 yıl Aşağılamak gibi mesela dimi Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Aşağılamak değil ya. 13 yaşında çocuğa laf anlatır gibi anlatan oluyor. Yorumla winndiesel +1 yıl Evet kendini beğenen geri**zekalılar Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çok şey var şimdi yazmaya başlasam bir kitap bile yazarım. 1 1 Yorumla winndiesel +1 yıl Örnek verebilirsin 1 tane Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Kutsallara hakaret, İhanet, aldatma, sucsuz yere birine iftira atarak onun zarar görmesine sebep olma vb. 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Yalan söylediğini hissettiysem işin biter... 0 0 Yorumla
Denizce2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Asla dememeye çalışıyorum öncelikle. Affetmediklerim ve görüşmediğim insanlar var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nedense 3 ü seviyorum. Biseyi 3 kez söylerim 4 . de affetmem ne olursa olsun 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Benim izinim olmadan SS alınması direk engellerim 0 3 Yorumla winndiesel +1 yıl Belki aşık oldu sana ondan ss aldı Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Kafası kırdırmasın izin almak zorunda Yorumla winndiesel +1 yıl Orası öyle Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Yalan, aldatma, şiddet, küfür 0 0 Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güvenimi sarsan insanları asla affetmem 0 0 Yorumla
saaşdskjsk Takip Et Xper 4 Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl Nankörlük 0 2 Yorumla winndiesel +1 yıl Başlıca Yorumla saaşdskjsk +1 yıl Yapılan iyiliğin değerini bilmemek ya da bir hata gördüğü zaman tüm emeği çöp etmek. Kısacası Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. ihanet 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ihanet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İhanet genel bir nedendir aslında ama baktığımız zaman ufak sorunlar bile bazen affedilmez kategorisine girebiliyor..
KS de beni sorularımı ChatGpt ye yazdırmakla itham eden gizli üyeyi yemin ederim affetmeyeceğim! 🦉
Istikrarlı değilim, asla asla demem. Basıma geliyo sonra. Ah bu cekim yasaları😂
İhanet kesinlikle affetmem.. Bazen ufak tefek gibi görünen sorunlar olur.. Aslında ufak tefek olsada önemli şeylerdir.. Bu tarz şeyler benim için önem arz ediyor.. Oyüzden onları da affetmem..
Ne yazık ki asla affetmem dediğim şey yok. Hatasını bilen ve kendini affettirmek için uğraşan kimseyi geri çevirmem
Mantıklı
Sala! k ve çocuk yerine konuşmak. 12 IQ insanların beni saf sanmaya başladıkları anda kesiyorum ilişkiyi
Aşağılamak gibi mesela dimi
Aşağılamak değil ya. 13 yaşında çocuğa laf anlatır gibi anlatan oluyor.
Evet kendini beğenen geri**zekalılar
Çok şey var şimdi yazmaya başlasam bir kitap bile yazarım.
Örnek verebilirsin 1 tane
Kutsallara hakaret, İhanet, aldatma, sucsuz yere birine iftira atarak onun zarar görmesine sebep olma vb.
Yalan söylediğini hissettiysem işin biter...
Asla dememeye çalışıyorum öncelikle. Affetmediklerim ve görüşmediğim insanlar var.
Nedense 3 ü seviyorum. Biseyi 3 kez söylerim 4 . de affetmem ne olursa olsun
Menemen de yumurta olması
Benim izinim olmadan SS alınması direk engellerim
Belki aşık oldu sana ondan ss aldı
Kafası kırdırmasın izin almak zorunda
Orası öyle
Şerefsizleri affetmeyeceğim.
Yalan, aldatma, şiddet, küfür
Güvenimi sarsan insanları asla affetmem
Aldatmak her anlamda aldatmak kandırmak
Yumurtanın az pişmiş sulu sulu olması
Nankörlük
Başlıca
Yapılan iyiliğin değerini bilmemek ya da bir hata gördüğü zaman tüm emeği çöp etmek. Kısacası
ihanet
Ihanet
Sadakatsizlik
Saygısızlık.
Asla asla deme
Aldatma