Yaşıtlarımla
Kendimden küçüklerle
Kendimden büyüklerle
Kimseyle anlaşamıyorum ben!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi yaşıtlarımla daha az olsada herkesle iyi anlaştığımı söyleyebilirim. Zaten sıcakkanlı biriyim hemde ortama ayak uydurabilen birisi olduğum için hemen hemen herkesle iyi anlaşabiliyorum
Cevap
49Cevap
Her yaş grubuyla çok iyi anlaşırım..
Önemli olan sohbet etmeyi hangi konularda konuşmak gerektiğini bilmek gerekir.. Ben çocuklarla ya da yaşlılarla yaşıtlarımla konuşacağım konuları konuşmaya çalışırsam iletişim sorunu olur.. Bu yüzden konuyu iyi seçmek gerekir..
İnsanlarla iletişimim iyidir her yaş gurubuyla anlaşırım ama yaşımdan büyüklerle sohbet etmek bana ayrı keyif veriyor
Kendi yaşıtlarımla daha iyi anlaşıyorum. Birbirimizi daha kolay anlıyoruz.
Yaşıtlarım ve kendimden bir kaç yaş küçüklerle..
Yaşıt küçük büyük farketmiyor jsjsjs
Genelde aynı yaşta olduğum kişiler bana daha iyi geliyor çünkü benden büyük olanlar genelde bilmişlik taslıyor benden küçük olanlarla saygısızlık yapıyor mümkün mertebe aynı yaşta olduğum kişiler daha sağlıklı oluyor, gerçek hayatta geçtim burada bile aynısı geçerli, bakıyorsun senden yaşça büyük adam sana buradakam kesiyor senden küçük insan sana saygısızlık yapıyor O yüzden aynı yaşı olmak Bence daha faydalı aslında ilişkilerde de öyle, ama tabii bunlar istisnalar da var, aynı yaşta olmayı çok güzel anlaşan insanlar da var.
Kendimden büyüklerle daha iyi anlaşıyorum aslında 😊
O yaşlarda öyle oluyor 😄
Belli bir zihinsel olgunluğa ve dinginliğe erişince yaş faktörü ortadan kalkıyor. 20li yaşlarda biriyle de 50li yaşlarda biriyle de benzer şekilde temiz iletişim kurabiliyorsun. Azınlık olsalar da 20li yaşlarda olup kendini çok güzel geliştirmiş olanlar da var.
Çocukluğumdan beri kendimden büyüklerle çok daha iyi anlaşıyorum büyük insanlarla olmak insana hayat deneyimi ve daha doğru bir şekilde hayata bakış açısına neden oluyor çok şey öğreniyorum öğrenmeye de devam ediyorum bu konuda da çok mutluyum
Ben yaşıtlarımla çok iyi anlaşıyorum fakat bazen öyle kişilerle tanışıyorum ki yaşı benden küçük ama aynı kafa yapısına sahip olduğumu görünce onlarla da anlaştığımı görüyorum.
Ne manada?
Arkadaş olarak yaşıtlarım, sevgili olarak büyükleri daha yakın bulsam da kendime yine yaşıtlarım. O yüzden kendimden büyükler ve yaşıtlarım diyeyim.
Belli bir yaşa geldikten sonra, küçüklere tahammül edemiyorum. Ben de kazık kadar herif olduğumdan mütevellit, yaşıtlarımla:))
Herkesle anlaşamıyorum ya kendi kafa yapıma uygun biriyle anca
Kendimden küçüklerle daha güzel anlaşıyorum, daha iyi bir enerji ve bağ kuruyorum :)
Yaşça büyüklerle daha iyi anlasiyorum ruhum yaşlı galiba
Büyükler daha sakin ve anlaşmaya müsait oluyorlar
Karşımdaki ruh hastası değilse herkescikle anlaşırım
Yaşlılarla 60+
ve çocuklarla atam iyidir
Mantalitemin uyuştuğu ve anlamak istediği gibi değil de anlamaya çalışan herkesle
Kısa sürede herkesle anlaşırım birliktelik uzayınca anlaşamamaya başlıyorum galiba
Keşke herkesle seçeneği olsaydı, genelde her yaş grubuyla anlaşıyorum çünkü..
Kücüklerle meslegim geregi ama buyuklerlede kafa yapim uyuyo
Kimseyle anlaşamıyorum. Ya da kimse benimle.
Hep benden bir kaç yaş büyük insanlar ile anlaşıyorum 🤗🤗🤗🥰
Bu konuda ayrım yapamam. Frekansımın uyduğu herkesle anlaşırım.
Büyüklere hitap ediyorum , olgun insanlarla konuşmak ayrıcalık. Ergenlere ve çocuklara yer yok hayatımda
20 yaşındasın😄
Yo olay yaşta değil çok saçma insanlarla tanıştım ve gerçekten uğraşılmaz.
İşte onlardan ileriki yaşlarda da var
İlla ki hitap eden vardır ama gerçekten hiç kimseye güvenmiyorum. O kadar saçma şeyler geçti ki Allah’a şükür iyiyim. Yalnız kalmak her zaman güzel.
yaştan ziyade fikir kısmındayım ben. O uyuşuyorsa tamamdır
Hiçbir yaş grubu ile özellikle kendi yaşıtlarımla anlaşamam.
Benden 2-3 yaş büyüklerle daha iyi anlaşıyorum çoğunlukla
Her yaştan insanla anlaşıyorum. Çocuklar çekingen olduğu için onlar biraz zorlayıcı oluyor
Genelde hiç kimseyle anlaşamam ama bir tercih hakkım varsa kendimden büyükleri tercih ederim
Yaştan ziyade Y kuşağı ile daha iyi anlaştığımı söyleyebilirim.
7 aylıktan 70e herkesle anlaşanlardanım benim işim insan
Enerjisini sevdiğim, saygılı ve karakter sahibi her yaşa hitap ederim. Yeter ki istiyim :D
Cahiller hariç herkesle...
Belli bir yaş gurubu yok çocuklarla bile kanka olurum.
Genellikle kendimden büyüklerle daha iyi anlaşırım.
Çoğu arkadaşım benden büyük. Sanırım kendimden büyüklerle
Taşıtlarımla..
Ahaha 😅🤣
kesinlikle büyüklerle yaşıtlarım bana çok çocuksu geliyor mesela
Yasitlarimlayien kendimi daha rahat hissediyorum.
Şadece bebişleyle anlaşabiliyoyum
Aklı başında insanlarla.
Kimseyle analasamoyorum sanirim
Ben anlaşmam, benimle anlaşırlar.
Herkesle yeter ki kafalar uysun yaş farketmez.
Kimseyle anlaşamıyorum
Kendim ile yaşıt ve daha büyükler ile
Kimseyle anlaşamıyorum ben
Tüm yaş gurubuyla anlaşabiliyorum
Yaşıtlarım ve büyüklerle
Kendimden büyüklerle genelde.
Ne büyüklerle ne de yaşıtlarımla anlaşamam.
Fark etmez hepsiyle anlaşıyorum.
Yaş fark etmiyor kafa uymalı
Küçükler, yaşıtarım ve büyüklerle iyiyim
Yaşıtlarımla daha çok
Yaşıt çevresiyle
Kendimle ve benden az büyük az küçüklerle.
Fark etmiyor hepsi ile iyi anlaşıyorum
Benim yaşıtlarım ölmüş gömmeyi unutmuşlar
kendimden büyüklerle