Anca suç ve ceza okuyun bilmem şu yazarın eserini okuyun hayatınız değişecek bilmem ne gibi şeyler dayatılıyor insana hâlbuki kuran oku deseler bu nesil neler yapar bilmiyor ama gerçi bildikleri için okutmuyorlar desek daha doğrusu
Kesinlikle katılıyorum insan önce ben inanıyorum ama bu kitap nedir ne değildir ne anlatıyor diye merak eder okur. Merak duygusu yok hiçbir şey yok. Arapça okuyor ama ne okuyor biliyor mu bilmiyor. Türkiyede meal ve tefsir okuyan doğru düzgün birini gördün mü hiç? Ben göremedim de.
Kimse okumuyor geçen arkadaşla yürüyoruz baktım dedi kuran da böyle diyor bir konuydu hatırlamadım şimdi neyse dedim okudun mu kuran yok dedi ee dedim nerde biliyorsun e internet var geldiğimiz son nokta tartışmaya girmedim bile tamam dedim
Evinde hiç mi meal yokmuş peki? Geçen gün burada ahir zaman fitnesinin internet olabileceğine dair bir soru vardı. Resullulah efendimizin (S. a. v) bir hadis-i şerifinde; "Ahir zaman fitnesi öyle bir şey ki her eve girecek her evde olacak. "diye bir cümlesi var. Ben de eskiden televizyona şeytan aleti dermiş büyükler şimdi internet yerini aldı diye görüş yaptığımda saçma sapan gülenler oldu. Ne diyeyim ben şimdi sen söyle?
Katılıyorum sana insanlar kör işte duymazlıktan geliyor kuran bunu da söylüyor boş ver kimsiyi inandırmak zorunda değilsin her şey elinin altında baksınlar sen araştırım bir şeyleri çabalıyorsun onların sende ne farkı var
En İyi Cevaplar