Kişilik & Karakter Kin ve öfke'nin vücuda etkisi nasıl azaltılır? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kin ve öfke'nin vücuda etkisi nasıl azaltılır? Kin ve öfke'nin vücuda etkisi nasıl azaltılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 158,6b cevap paylaştı. bence sana iyi gelen şeyleri yap 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kin ve öfke, duyulan kişiye değer atfetmektir. Kimseye değer verme, sorun çözülür 0 1 Yorumla Soran 11 ay Kin beslediğim kişi asla gözümde değerli olmadı, sadece değerli olan kişinin bana olan nefretini sağladığı için aşırı kinlendim. Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 28 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı. Kin ve öfke duyguları ortalama 60 saat sonra kendiliğinden geçerAntidepresan etki azaltır ama tavsiye etmem 0 2 Yorumla Soran 11 ay Antidepresan istesem de kullanamam zaten. Umarım geçer. Yorumla cyrax1 11 ay Spor yap Yorumla
IamTamo23 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Kendi hayatınla ilgilenmekle 0 2 Yorumla Soran 11 ay Ya kinlendiğin insanlar kendi hayatını maffetmişse? Yorumla IamTamo23 11 ay Allaha bırak Yorumla
SiklamenBenSizi Takip Et Xper 3 Yaş: 34 11 ay Duyduğun kişiyi öldürerek. Mecaz anlamda. d 0 1 Yorumla Soran 11 ay Mecaz olmadan daha cazip geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence sana iyi gelen şeyleri yap
Kin ve öfke, duyulan kişiye değer atfetmektir. Kimseye değer verme, sorun çözülür
Kin beslediğim kişi asla gözümde değerli olmadı, sadece değerli olan kişinin bana olan nefretini sağladığı için aşırı kinlendim.
Kin ve öfke duyguları ortalama 60 saat sonra kendiliğinden geçer
Antidepresan etki azaltır ama tavsiye etmem
Antidepresan istesem de kullanamam zaten. Umarım geçer.
Spor yap
Kendi hayatınla ilgilenmekle
Ya kinlendiğin insanlar kendi hayatını maffetmişse?
Allaha bırak
Sulandırarak
Hayda
Duyduğun kişiyi öldürerek. Mecaz anlamda. d
Mecaz olmadan daha cazip geldi