Kişilik & Karakter Iyice sesizleştim nasıl eskisi gibi şen şakrak olabilirim? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Boşandığım için mutluyum toksik insanlardı çok kötülük yaptılar o süreç yıprattı biraz beni Iyice sesizleştim nasıl eskisi gibi şen şakrak olabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Konuşarak. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Önce hayatından modunu düşürenleri çıkar 1 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Hepsini çıkardım Yorumla Zorunne388 +1 yıl 👍 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sessizleştirilmiş olabilir misin? 0 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Yoo içimden gelmiyo Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir doğru arkadaş edin 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Motive et kendini 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Kendini sevmeyle basla 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Olduğun gibi ol 0 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Öyleyim çok şükür 😄😎 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Muhakkak, o zaman eskisinde olduğun gibi enerjik, şen şakrak olan insanlarla arkadaşlık kur Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bosanmalisin 0 4 Yorumla KahveMavim +1 yıl Boşandım zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önüne bakarak ve hergün daha fazla üretici olup üzerine koyarak hayata devam etmelisin, işte o zaman enerjin sana geri dönecektir Yorumla KahveMavim +1 yıl İnşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen güçlü ol ve güçlü adımlar at, çok kısa zamanda inan her şey senin lehine dönecektir yeter ki elde etmek için savaş ver ve elde ettiklerini küçümsemeden onların kıymetini bil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Konuşarak.
Önce hayatından modunu düşürenleri çıkar
Hepsini çıkardım
👍
Sessizleştirilmiş olabilir misin?
Yoo içimden gelmiyo
Boş ver böylesi daha iyi
Bir doğru arkadaş edin
Motive et kendini
Kendini sevmeyle basla
Olduğun gibi ol
Öyleyim çok şükür 😄😎
Muhakkak, o zaman eskisinde olduğun gibi enerjik, şen şakrak olan insanlarla arkadaşlık kur
Bosanmalisin
Boşandım zaten
Önüne bakarak ve hergün daha fazla üretici olup üzerine koyarak hayata devam etmelisin, işte o zaman enerjin sana geri dönecektir
İnşallah
Sen güçlü ol ve güçlü adımlar at, çok kısa zamanda inan her şey senin lehine dönecektir yeter ki elde etmek için savaş ver ve elde ettiklerini küçümsemeden onların kıymetini bil