Kişilik & Karakter Bir kişinin iyi olup olmadığına karar veremiyorsak o kişi nasıldır? Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yani çok değişken ruhlu birisi garantileyemiyorum asla İyi Kötü Karışık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir kişinin iyi olup olmadığına karar veremiyorsak o kişi nasıldır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. yeterince tanımamışız demektir 0 0 Yorumla
Kendinisevmelisin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yerine göredir işte. Hak edene hak ettigini veriyor derim. 1 0 Yorumla
demir5222 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gizemli biridir 0 4 Yorumla Angell20 +1 yıl Öyle olduğu kesin Yorumla demir5222 +1 yıl Aynen Yorumla demir5222 +1 yıl Öyle insanlar sıkıntılı oluyor Yorumla Angell20 +1 yıl Bayaaa... Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Zamanla daha iyi anlarsın 0 0 Yorumla
erdemika Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl İyi değilse benim için o kişi kötüdür 😀 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. O zaman normal biridir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yeterince tanımamışız demektir
Yerine göredir işte. Hak edene hak ettigini veriyor derim.
Gizemli biridir
Öyle olduğu kesin
Aynen
Öyle insanlar sıkıntılı oluyor
Bayaaa...
Zamanla daha iyi anlarsın
Uzak durulması gereken tiptir.
İyi değilse benim için o kişi kötüdür 😀
Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir
Dengesizdir. Tekmeyi basmak lazim😅
O zaman normal biridir
Zamana bırakmak lazım